8• 𝐈 𝐚𝐦 𝐚 𝐤𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫

1.7K 90 37
                                    

//Η ιστορία άλλαξε εξώφυλλο

Η ζωγραφιά στην φωτογραφία είναι το νέο μου σκίτσο του Φιν με θέμα την νέα του ταινία. Ελπίζω να σας αρέσει//

Αισθάνομαι το σώμα μου να δέχεται τεράστια ποσά θερμότητας.

Ανοίγω τα μάτια μου και το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι τον Φιν να κοιμάται ελάχιστα εκατοστά μακριά από το πρόσωπο μου.

Η καρδιά μου χάνει έναν χτύπο, αλλά έπειτα θυμάμαι όσα έχουν γίνει και πως εγώ του ζήτησα να μείνει. Μάλλον θα ήμουν υπερβολικά νυσταγμένη για να το θυμηθώ αμέσως. Το σπίτι μου πλέον έχει αποκτήσει μία αποπνικτική ατμόσφαιρα που με κάνει να πιστεύω πως αν μείνω μόνη μου θα τρελαθώ.

Κοιτάζω ξανά τον Φιν.

Μερικά από τα σγουρά μαλλιά του σκεπάζουν το μέτωπο του και τα χείλη του είναι ελάχιστα χιλιοστά διαχωρισμένα καθώς αναπνέει. Τα χέρια του είναι τυλιγμένα γύρω από την μέση μου δυσκολεύοντας με από το να κουνηθώ, ενώ τα δικά μου ακουμπούν στο στέρνο του.

Σοβαρά τώρα; έτσι κοιμηθήκαμε; Για αυτό έχει τόσο ζέστη;

Εικόνες από χθες αρχίζουν να ξεπροβάλλουν στο μυαλό μου.

Η στιγμή που ο Φιν τράβηξε τον Σάιμον από πάνω μου σαν να μην ζυγίζει τίποτα και να τον πετάει βίαια στο πάτωμα. Να αρχίζει να τον χτυπάει αλύπητα με τον θυμό να έχει θολώσει το μυαλό του.

Οι φωνές μου να τραβάνε την προσοχή του με αποτέλεσμα ο Σάιμον να πάρει το πάνω χέρι. Αυτή η αναθεματισμένη στιγμή τα κατέστρεψε όλα.

Βλέπω τον Φιν την στιγμή που ήταν πεσμένος στο πάτωμα με τον Σάιμον από πάνω του να προσπαθεί να τον στραγγαλίσει με τα ουρλιαχτά ανησυχίας και τρόμου μου να συνοδεύουν την στιγμή. Μπορώ να νιώσω ξανά πως ήταν οι σκέψεις μου όταν άρπαξα το πιστόλι του Φιν και πυροβόλησα τον μεθυσμένο Σάιμον και επαναλαμβάνω στον νου μου την στιγμή που το νεκρό του σώμα έπεσε στο έδαφος.

Αισθάνομαι ξανά τον πανικό και τον φόβο του να έχω έναν νεκρό άνθρωπο στο σπίτι μου.

Έναν άνθρωπο που δολοφόνησα εγώ.

Δάκρυα ξεκινούν να δραπετεύουν ξανά από τα μάτια μου και τραβιέμαι από την αγκαλιά του Φιν προσπαθώντας να μην τον ξυπνήσω. Πραγματικά έχω αρχίσει να αλλάζω την άποψη μου για εκείνον.

Αισθάνομαι φοβερή αναγούλα και ο λαιμός μου καίει.

Πηγαίνω στο μπάνιο και ξερνάω στην λεκάνη. Τραβάω το καζανάκι και πηγαίνω στον νιπτήρα. Ανοίγω την βρύση και ρίχνω νερό στο κουρασμένο πρόσωπο μου. Κοιτάω το δακρυσμένο είδωλο μου στον καθρέφτη.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now