2• 𝐒𝐨 𝐛𝐞𝐚𝐮𝐭𝐢𝐟𝐮𝐥

2.9K 122 51
                                    

Αύριο ξεκινούν τα σχολεία και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καμμιά όρεξη για όλη αυτήν την ταραχή.

Είμαι καινούργια εδώ και δεν έχω κανέναν για να μιλήσω ή να κάνω παρέα ώστε να μην κάθομαι συνέχεια μόνη μου σαν την καλαμιά στον κάμπο.

Η όλη διαδικασία της γνωριμίας και της προσπάθειας να κάνει κανείς φιλίες υπό αυτές τις συνθήκες είναι πολύ άβολη και αμήχανη.

Δεν νομίζω να ξετρελαθεί κάποιος να κάνει παρέα μαζί μου βέβαια, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να δείξουν κατανόηση.

Υποτίθεται πως τα δεκαεφτάχρονα είναι ώριμα αλλά όπως αποδείχθηκε χθες μόνο αυτό δεν είναι.

Πάλι καλά που ο Φρανκ -αν θυμάμαι καλά- με βοήθησε, αλλιώς τώρα θα είχα προσθέσει μία νέα ανάμνηση στο ράφι με τα ψυχολογικά μου τραύματα.

Μισό-

Ohh fuck...

Αν θυμάμαι καλά έχει την ίδια ηλικία με εμένα.. πράγμα που σημαίνει πως εάν δεν έχει παρατήσει το σχολείο.. θα είναι στην ίδια τάξη με εμένα.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με εκείνον, πέρα από ένα προαίσθημα πως όλα θα πάνε κατά διαόλου με αυτόν τον τύπο. Ας ελπίζω απλά να έχει παρατήσει το λύκειο..

Το επόμενο πρωί, πρώτη μέρα στο σχολείο

Περνάω διστακτικά την πόρτα του σχολείου με σκιμενο το κεφάλι. Για κάποιον λόγο το μοναδικό πράγμα που σκέφτομαι από χθες είναι η πιθανότητα να είναι και ο Φρανκ στο σχολείο μου. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν είναι, όμως, και η παρέα του μαζί του.

Πηγαίνω βιαστικά στην αίθουσα Γ4 αλλά από ότι φαίνεται όλοι οι υπόλοιποι είναι ήδη εδώ. Κοιτάω για κάποια κενή θέση αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τίποτα.

«Έι, κοπελιά, γιατί δεν κάθεσαι εκεί; Έτσι κι αλλιώς δεν είναι η θέση κανενός» μου λέει ένα ξανθό αγόρι και γνέφω καταφατικά πριν καθίσω εκεί όπου μου υπέδειξε.

Παρατηρώ την συμπεριφορά του και καταλαβαίνω πως συζητάει με έναν άλλον τύπο κάτι σχετικά με εμένα, αφού συνέχεια κοιτούν προς το μέρος μου. Θα μπορούσαν να έχουν βάλει κάτι στην καρέκλα που κάθομαι;

Προσπαθώ να μετακινηθώ ελαφρά και διακριτικά στην θέση μου για να καταλάβω εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά ευτυχώς δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι αυτό και να μην το έχω ήδη καταλάβει.

Ευτυχώς δεν είναι ο Φρανκ στην τάξη μου, από ότι φαίνεται. Από ότι άκουσα ο καθηγητής που έχουμε πρώτη ώρα είναι καινούργιος σε αυτήν την δουλειά οπότε θα υπάρχει κάποιος σαν κι εμένα κι ας μην είναι στην ηλικία μου.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα