•14•

1.3K 80 17
                                    

Back to your POV

Τελικά κατάφερε να με πείσει να επιστρέψω στο σπίτι μας, μόνο που δεν ήρθα για να μείνω, αλλά για να πάρω το όπλο του.

Ψάχνω στις ντουλάπες του δωματίου του όπου μου είπε ότι είναι το όπλο του. Ενώ σκαλίζω τα ράφια καταφέρνω να ρίξω στο έδαφος μερικά από τα ρούχα του.

Εν τω μεταξύ εγώ φοράω ακόμη το ριμαδοφούτερ του!

Ψάχνω λίγο ακόμη και καταφέρνω να βρω ένα δεκρμάτινο βαλιτσάκι. Το ανοίγω για να επιβεβαιωθώ πως είναι το σωστό και βλέπω μέσα ένα κατάμαυρο πιστόλι walther. Αν δεν κάνω λάθος, αυτό όπλο παίρνει σφαίρες 6,35. Πάντα λάτρευα την σκοποβολή και από μικρή διάβαζα διάφορα για όπλα, και πιο συγκεκριμένα για πιστόλια.

Το όπλο που έχω μπροστά μου δυστυχώς όμως το χρησιμοποίησα για τον φόνο του Σάιμον.

Κλείνω ξανά το βαλιτσάκι και το βάζω στην τσάντα μου. Πάω να φύγω αλλά αισθάνομαι πως έχω πατήσει πάνω σε κάτι. Κοιτάω να δω τι είναι και βλέπω ένα καφετί τετράδιο μεγέθους Α5. Το πιάνω στα χέρια μου και το ξεφυλλίζω βιαστικά. Διαβάζω μια από τις μεσαίες σελίδες:

Αυτό που έχω καταλάβει τα δύο τελευταία χρόνια, είναι πως οι άνθρωποι πάντα θα βρουν κάτι για να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα. Ναι, γράφω ξανά για τον Χένρι. Αυτός ο μπάσταρδος είπε στην Έλενορ ότι την γουστάρω και αυτή προσπάθησε να με φιλήσει στο διάλειμμα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως παραλίγο το πρώτο μου φιλί να ήταν με κάποια σαν κι αυτήν. Ίσως αν μιλήσω ποτέ σε κάποιον για τις απόψεις μου σχετικά με την αγάπη να με πει φλώρο, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω. Ποτέ μου δεν θα ήθελα να κάνω μια σχέση της πλάκας, ούτε η πρώτη φορά που θα κάνω σεξ να είναι κάτι της "μιας βραδιάς". Είτε δυστυχώς είτε ευτυχώς έτσι είμαι κι δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν τους.

Μιλάει για τον Χένρι και την Έλενορ που έκανα παρέα την τελευταία ημέρα που ήμουν στο σχολείο; Τι σχέση έχει με αυτούς; Και τι εννοεί πως γράφει ξανά για τον Χένρι; Του έχει κάνει κι κάτι άλλο σαν κι αυτό;

Αποφασίζω να μην διαβάσω κάτι άλλο από το τετράδιο του Φιν, καθώς είναι κάτι που πιθανότατα εκείνος δεν θα ήθελε να κάνω. Το βάζω ξανά στην ντουλάπα και φεύγω από το δωμάτιο του.

Βγαίνω από την πολυκατοικία και μπαίνω στο αυτοκίνητο. Βάζω μπροστά την μηχανή και οδεύω προς τον δρόμο για το νοσοκομείο.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈWhere stories live. Discover now