•18• α' μέρος

1.1K 71 4
                                    

«Ω, έλα τώρα, κούκλα! Δηλαδή τι θα μπορούσα να σου κάνω αν κοιμόμασταν σε ένα κρεβάτι που έχει τις διαστάσεις του Καραϊσκάκη;» ο Φιν επιμένει. Εδώ και πόση ώρα μαλώνουμε για το ποιος θα κοιμηθεί στον καναπέ και ποιος στο κρεβάτι.

«Θα κοιμηθώ στον καναπέ» δηλώνω με πείσμα.

«Αν κοιμηθείς στον καναπέ, εγώ θα κοιμηθώ στο πάτωμα»

«Μα, γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο;»

«Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να κοιμηθείς στον καναπέ και εγώ να κοιμάμαι σε ένα κρεβάτι που χωράει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα»

«Μην επιμένεις»

«Μα έχουμε ήδη κοιμηθεί μια φορά μαζί. Και μάλιστα εσύ μου το είχες ζητήσει!»

«Ναι, επειδή φοβόμουν, βλάκα»

«Δεν έχει σημασία» απαντάει.

Ο λόγος που δεν θέλω να κοιμηθώ στο ίδιο δωμάτιο μαζί του δεν είναι ότι φοβάμαι πως θα μου κάνει κάτι που δεν θέλω. Τον εμπιστεύομαι και ξέρω πως ποτέ δεν θα το έκανε αυτό. Απλά μετά από τις σημερινές μου σκέψεις θέλω να σκεφτώ κάποια πράγματα. Είμαι αλήθεια ερωτευμένη μαζί του, ή απλά μου αρέσει; Πώς υποτίθεται ότι θα καταλάβω τι στα αλήθεια νιώθω για αυτόν; Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο;

«Καλά» υποχωρώ. Θα μπορούσαμε να διαφωνούμε μέχρι να ξημερώσει.

«Τι καλά;»

«Θα κοιμηθώ στο κρεβάτι μαζί σου, αλλά υπό έναν όρο»

«Επιτέλους! Τι όρο;»

«Θα έχω ξεχωριστή κουβέρτα» απαντάω και γελάει παρόλο που το είπα στα σοβαρά. Κατά κάποιον τρόπο όσο το σκέφτομαι αρχίζει να μου φαίνεται κι εμένα κάπως αστείος ο τρόπος που το είπα. Τόσο υπερβολικά σοβαρός για την κατάσταση.

«Όσες κουβέρτες θέλεις» απαντάει συνεχίζοντας να έχει ένα μικρό χαζό χαμόγελο.

«Α, ναι μπορείς να μου κάνεις μία μικρή χάρη;» ρωτάω διστακτικά. Δεν το πιστεύω πως θα του το ζητήσω αυτό, αλλά πραγματικά πιστεύω πως πρέπει..

«Τι είναι;»

«Μπορώ να πάρω ένα φούτερ σου για τον ύπνο; Εάν δεν θέλεις πάντως είναι εντάξει, δεν υπάρχει πρόβλημα σε καταλαβαίν-» πάω να πω αλλά με διακόπτει.

«Πάρε όσα θέλεις, έτσι κι αλλιώς έχω χιλιάδες από αυτά και τα περισσότερα δεν τα φοράω καν»

«Σίγουρα;»

«Ναιπ»

«Σε ευχαριστώ, Φιν!» λέω και πηγαίνω στο υπνοδωμάτιο του για να διαλέξω. Ανοίγω την ντουλάπα του και παίρνω ένα μπορντό φούτερ. Το παρατηρώ λίγο καλύτερα και αισθάνομαι τον ενθουσιασμό μου να εκτοξεύεται στα ύψη όταν διαβάζω το όνομα του αγαπημένου μου συγκροτήματος στο μπροστινό του μέρος.

𝐓𝐫𝐮𝐬𝐭 𝐌𝐞ᶜᵒᵐᵖˡᵉᵗᵉᵈΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα