Poďakovanie

224 14 4
                                    

Čo dodať? Ďakujem každému, kto sa dočítal až sem a dúfam, že sa vám príbeh páčil a že ma neukameňujete za ten koniec. Viete, asi pri 15 kapitole som si povedala, že ho ukončím tak, aby to nadväzovalo na Dary smrti a predchádzalo Prekliatemu dieťaťu. Myslím, že sa mi to podarilo. Aký máte na to názor? Na Hermionino rozhodnutie? Celkový koniec? Máte radi shipy ,ktorými som to ukončila? Viem, v niektorých prípadoch je to dosť otvorené, ako napríklad Draco a Asroria, alebo George a Angelina, ale potterheadi vedia, že koniec koncov by aj tak mali byť spolu.

Pamätám si, ako som tento príbeh začala písať. Pôvodne to mala byť jedna z tých fanfikcií, ktoré skončia jednou vetou, jednou kapitolou, alebo prípadne dvomi. Zverejnila som ho 1.4.2019 čiže v deň narodenín dvojčiat. Vtedy som mala predpísané 4 kapitoly a nejako som sa nehrnula do písania ďalšej, lenže okolnosti ma donútili pokračovať.

Malo to o mať rôzne konce. Premýšľala som o Dramione, Blinny, a tak podobne, dokonca som premýšľala nad tým, že Hermiona pôjde za Fredom, ale nakoniec som zvolila toto... Chcela som ho odlíšiť od väčšiny príbehov. Myslín, že som urobila dobre. Aký máte názor vy?

Ak sa vám príbeh páčil, dúfam, že sa vidíme pri ďalšej knihe

(Wau... je krásny pocit, mať dokončenú knihu...)

Forever In Our HeartsWhere stories live. Discover now