28.

612 35 10
                                    

,,Sakuro! Tak ráda tě zase vidím." přiběhla ke mně Tenten.
,,Ahoj holky, jak se máte?" pozdravila jsem je a se všemi se krátce objala. Seděly jsme na barových židlích u vysokého stolu v takovém otevřeném salónku, kam jsme obvykle chodily, když jsme si chtěly povídat, jelikož tu byla o něco méně slyšet hlasitá hudba, která klubem otřásala.
,,Tenten má novinku!" řekla okamžitě Hinata a všechny přítomné včetně mě se na Tenten podívaly. Ta se jen šťastně zaculila a ukázala na své levé ruce prstýnek.
,,O můj bože! Takže Neji si vyjádřil?" vyjekla jsem a ruku si přitáhla blíž, abych se podívala na prsten.
,,Je fakt moc hezký." řekla jí Temari.
,,Kdy bude svatba?" zeptala jsem se.
,,V srpnu. Je opravdu náročné připravit Hyuuga svatbu." povzdychla si a Hinata přikývla.
,,Máme hodně velkou rodinu a celá rodina včetně Nejiho si hodně potrpí na tradice, takže to je vážně složité vyhovět všem." vysvětlila Hinata. Rodina Hyuuga je velmi podobná rodině Uchiha a tak mě tohle jejich prohlášení trochu znepokojilo.
,,Je opravdu těžké se začlenit do takové rodiny. Ještě že mám Hinatu." řekla a objala dlouhovlasou dívku vedle sebe. Hned jsem si vzpomněla na mé začlenění do rodiny Uchiha. Rodiče mě nenávidí a Itachiho bratr stejně tak. Jemu se tedy ale zas až tak nedivím.
,,A co ty, Hinato? Jak to vypadá s Narutem?" zeptala se Temari.
,,Je to super." špitla a zčervenala. Vždycky byla ta stydlivá a tichá. Najednou se zraky všech stočily na nově přicházející osobu. Dlouhovlasá blondýna vstoupila do místnosti v přítomnosti vysokého černovlasého muže. Měla na sobě dlouhý bílý kožich, který jí vzápětí muž vedle sundal. Dlouze se na sebe podívali a pak mladý Uchiha odešel i s kabátem pryč.
,,Ahoj, holky." zazářila Ino širokým úsměvem.
,,Ino." hlesla Tenten.
,,Co tu děláš se Sasukem?" obořila se na ní a pak všechny pohlédly na mě. Tenten a Temari vypadali překvapeně, ale Hinata ne. Pravděpodobně to všechno ví od Naruta. Je pravda, že jsem se s nimi dlouho neviděla a dokonce ani nebavila.
,,My jsme se se Sasukem rozešli, už je to nějaká doba." vysvětlila jsem jim. Temari chápavě přikývla a viděla na mě, že to nechci moc řešit.
,,Ale přece nemůžeš začít chodit s bejvalým svý kamarádky, to se nedělá." obořila se na ní Tenten.
,,Myslím si, že Sakura udělala víc věcí, který se nedělají. Tak proč pak takový pravidla mají platit na ostatní." mávla nad tím Ino a sedla si k nám. Tenten s Temari se na mě tázavě podívali.
,,Ona se nepochlubila? Když zjistila, že ji Sasuke pošle k vodě, zařídila se jinak, aby mohla nosit jména Uchiha, nemám pravdu?" zašklebila se na mě.
,,Takhle to vůbec nebylo, Ino, ty to moc dobře víš." vyjela jsem po ní.
,,Nebylo? Takže jsi nepodvedla Sasukeho s Itachim? Neotěhotnila jsi náhodou s Itachim?" pozvedla povýšenecky obočí. Všechny se na mě vyjeveně podívaly.
,,T-Takhle to vážně nebylo." obhajovala jsem se.
,,Omluvte mě." řekla jsem spěšně a odešla na toalety. Stála jsem před zrcadlem a dívala se na svou bledou tvář. Po chvilce za mnou přišla Temari a začala se před zrcadlem upravovat.
,,Byla jsi těhotná? Co se stalo? Nebo jsi teď těhotná?" zeptala se mě a prohlédla si mě.
,,Měla jsem autonehodu a o dítě přišla." šeptla jsem.
,,To je mi líto. Takže jsi s Itachim?" ptala se dál a z kabelky vytáhla rtěnku, aby si přemalovala rty.
,,Jo." odpověděla jsem jí.
,,Nepřekvapuje mě to. Jen ty jsi neviděla, jak na tobě mohl vždycky oči nechat." pokrčila rameny. Tázavě jsem se na ní podívala.
,,Všechny jsme to věděly, že je do tebe blázen. Dá se v něm strašně špatně číst, ale tenhle pohled byl nezaměnitelný. Nikdy se na nikoho nedíval tak jako na tebe. A z Ino si nic nedělej. Vždycky ti záviděla Sasukeho. A upřímně, nebylo co závidět. Je to arogantní blb." řekla mi upřímně. Od Temari jsem se vždycky dočkala upřímnosti. Nehrála si na nic, aby se někomu zalíbila nebo aby jí měl někdo rád. Prostě byla svá.
,,Jakej je jako partner?" podívala se na mě a usmála se.
,,Dokonalej. Je strašně pozornej a opravdu mu záleží na všem, co říkám a dělám a co chci. Moc ho miluju." usmála jsem se na ní nazpět.
,,A jaký je v posteli?" kousla se do rtu a čekala na odpověď.
,,Úžasnej. Vážně. Je něžný, ale zároveň takový nespoutaný. A nejde mu jen o sebe a svoje potěšení." zasmála jsem se otázce. Až teď jsem si uvědomila, že jsme spolu ale od mé nehody nespali. Nebyla na to nálada. Ale pořád se moc milujeme, aspoň tak to vnímám já.
,,Vypadá na to. Má v očích takový to nebezpečí. Přeju ti to." mrkla na mě a odešla, aby mě nechala ještě chvilku samotnou se sebrat z předešlých řečí Ino.

How I feel it [Sasusaku/Itasaku]Where stories live. Discover now