8.

856 43 2
                                    

,,Cože jsi?!" vykřikl Sasuke. Opět mi pomalu začaly téct slzy.
,,Vždyť jsme vždycky použili ochranu, jak je to možný?" díval se na mě zoufale a zděšeně.
,,N-no, víš, jak jsme pili na tý chatě. Tak nám praskl a...no..."zkusila jsem zalhat, protože jsem věděla, že si z toho večera nepamatuje nic.
,,A seš si tím jistá?" zeptal se mě.
,,No...dva měsíce jsem to nedostala a mám teď ranní nevolnosti." přiznala jsem.
,,Ale test jsem si nedělala." dodala jsem.
,,Třeba je to jen viróza...nebo stres." snažil se sám sebe uklidnit Sasuke a rukou se podepřel zdi.
,,Víš co? Skočím teď vedle do lékárny pro test a hned si ho uděláš." řekl a vzápětí byl pryč. Zhluboka jsem se nadechla a pomalu vydechla. Itachi ke mně přišel a jemně mě podepřel. Necítila jsem se vůbec dobře a nohy a ruce se mi strašně klepaly nervozitou. Opatrně mě dovedl zpátky na gauč a přikryl mi nohy dekou.
,,Sakuro, jedla jsi dneska?" zeptal se mě Itachi a já byla ráda, že otázka byla o něčem jiném než o těhotenství a Sasukem.
,,Moc ne, nebylo mi dobře." vzlykla jsem.
,,Jsi hrozně bílá. Musíš jíst, abys měla sílu." pohladil mě po vlasech.
,,Nechci mít sílu." odsekla jsem dětinsky. Starší Uchiha okamžitě semkl rty a jen se na mě mlčky díval několik minut než přišel Sasuke.
,,Na." došel ke mně Sasuke a strčil mi pod nos bílou krabičku.
,,Sasuke! Nemůžeš být trochu citlivější?" utrhl se na něj Itachi, ale já krabičku beze slova vzala do ruky a odešla na záchod. Test jsem podle návodu použila a zamkla se v koupelně. Test jsem položila na umyvadlo a čekala na výsledek. Už od začátku na testu byly vidět znatelné dvě čárky a postupně ještě zesilovaly. Sedla jsem si na zem a zády se opřela o vanu. Tvář jsem schovala do dlaní a dala průchod svým emocím.

How I feel it [Sasusaku/Itasaku]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin