3.

1K 52 0
                                    

Hned, jak jsem se probudila, jsem se proklínala za množství vypitého alkoholu včerejší večer. Bolela mě hlava a světlo pálilo do očí, proto jsem je raději nechala zavřené. Byla mi zima, tak jsem se přitulila ke zdroji tepla. Přehodila jsem svou ruku přes Sasukeho a natiskla se k němu svým nahým tělem na to jeho. Ani mi moc nepřišlo divné, že spíme nazí. Včera jsme se pohádali a potřebovala jsem ho cítit blízko sebe jak jen to šlo. Nahmatala jsem jeho tvář a a z tváře sjela na jeho krásné dlouhé vlasy. Nádherně a nezvykle voněl. Počkat...dlouhé vlasy? I přes bolest a pálení očí jsem je prudce otevřela a uviděla v mé těsné blízkosti Sasukeho bratra. Přes všechnu nevolnost a bolest jsem se od něj odtáhla a své nahé tělo zakryla přikrývkou.
,,I-Itachi?" hlesla jsem svým nakřáplým hlasem. Zalapala jsem po dechu, když se jeho oči setkaly s těmi mými. Vyvalil je stejně jako já. Chvíli jsme na sebe jen tak koukali, ale už jsem se nadechovala je křiku. Itachi ke mně dost hbitě přiskočil a dlaní mi zakryl pusu.
,,Klid, nepanikař, Sakuro." uklidňoval mě. Nebylo to ale nic platný, byla jsem strašně vyděšená.
,,Pokud nechceš, aby tě Sasuke slyšel, tak se uklidni." zdůraznil každé slovo. Dívala jsem se na něj, ale spíše než jeho slova mě uklidňoval jeho hlas.
,,Nebudeš křičet?" položil mi otázku. Zavrtěla jsem hlavou. Svou ruku odtáhl a promnul si oči.
,,My spolu...to?" vykoktala jsem ze sebe. Itachi se na mě dost provinile podíval.
,,Jak jsi to mohl udělat vlastnímu bratrovi!" snažila jsem se nekřičet, ale byla jsem naštvaná a zklamaná ze sebe a cítila jsem se zneuzitě a všechno dohromady. Začaly mi po tvářích téct slzy.
,,Sakuro, tys to chtěla. A pořád jsi mi říkala, že se Sasukem to máš blbý a že nevíš jestli ho miluješ-" začal.
,,Byla jsem opilá! Tys mě opil! A přece na tom vůbec nezáleží, chodím s tvým bráchou!" neubránila jsem se vzteku.
,,Taky jsem byl opilej! Nepřemýšlel jsem nad tím." ospravedlňoval se.
,,Sasuke se o tomhle nedozví!" rozhodla jsem. Překvapeně se na mě podíval. Co jako čekal? Chvíli nechal spojený náš oční kontakt a pak lehce přikývl. Rychle jsem sebrala své pohazené oblečení a zamkla se ve sprše.

How I feel it [Sasusaku/Itasaku]Where stories live. Discover now