1.

1.2K 54 0
                                    

Přípravy na oslavu Sasukeho narozenin vrcholily. Jeho rodiče odjeli na služební cestu do zahraničí, takže celá vila Uchihů byla k dispozici. Naruto zabavil Sasukeho a vytáhl ho ven. Já s Ino a Hinatou začaly s přípravami uvnitř. Přinesli jsme dort, alkohol, nějaké to nealko, občerstvení a výzdobu. Vše bylo již připravené a tak nezbývalo nic jiného, než vyčkat na hosty a oslavence. Ino si sedla na barovou židli a začala se cpát brambůrkama.
,,Víš, že máš hrozný štěstí?" ukázala na mě brambůrkou, zatímco jsem nafukovala poslední balónky.
,,Závidíš?" povytáhla jsem obočí.
,,Jasně že jo!" uraženě nafoukla tváře.
,,Jaký je Sasuke přítel?" ozvala se potichu Hinata.
,,No, moc času spolu netrávíme. Má spoustu rodinných povinností a tak jsem ráda za každou chvilku s ním. Nebudu říkat, že je to dokonalý, protože ve skutečnosti asi ani není. Ale jsem si jistá, že mě miluje a já jeho. Občas je trochu chladný, ale když jsme spolu sami, tak je ke mně milý." řekla jsem s úsměvem a balonky jsem přitom vázala na provázek. Hinata se na mě jen usmála.
,,Já chci taky." ozvala se Ino a s předstíraným pláčem si položila hlavu na stůl. Jen jsem se tomu zasmála a šla jsem ke vchodu v balónky a židlí v ruce. Vzala jsem si pár připínáčků, stoupla si na židli a balónky na provázku se snažila připevnit na zeď. Stoupla jsem si na špičky a snažila se udržet rovnováhu a přitom připevnit ty balónky.
,,Udělám to." ozval se hluboký hlas a za paži mě chytla silná ruka. Prudce jsem se otočila a uviděla Itachiho s rozpuštěnými mokrými vlasy a ručníkem kolem krku.
,,To je dobrý." řekla jsem s úsměvem po chvilce trapného ticha.
,,Co by mi asi Sasuke řekl, kdyby ses zranila v mé přítomnosti?" promluvil laskavě. Mlčky jsem slezla ze židle a starší Uchiha mé místo nahradil. Za chvilku byla výzdoba připevněna. Itachi uklidil židli na své místo a věnoval mi ještě dlouhý pohled.
,,Děkuju." špitla jsem.
,,Potřebuješ pomoct ještě s něčím?" zeptal se mile.
,,N-ne, děkuji." usmála jsem se.

How I feel it [Sasusaku/Itasaku]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang