folytatás!

245 8 4
                                    

Sziasztok!

Már akkor tudtam, hogy "rendesen" be fogom fejezni ezt a történetet, mikor a Ghost of you végére értem, de sem ihletem, sem erőm sem pedig időm nem volt rá akkor, most azonban eljött az ideje, hogy pontot tegyünk ennek az ügynek a végére.

A folytatás az    e a s i e r    (htttps://www.wattpad.com/story/208624079-e-a-s-i-e-r-5sos-ff) című történetem lenne, ami három évvel előre ugrik, és a 2023-as eseményeket mutatja be egy kicsit más (vagy mondhatjuk úgy is, hogy több) szemszögből, más megközelítésből, mint ahogy ez a történet alakult. Kicsit komolyabb a témája, a hangulata és a szemlélete de mivel már Lyla - a legfiatalabb szereplő is 24 éves azt hiszem ez elnézhető a történetnek.

A részeket előreláthatólag hetente kétszer, szerdánként és szombatonként fogom feltölteni, szóval holnap érkezik is a második rész!

Remélem élvezni fogjátok az olvasást, alig várom, hogy elmondjátok a véleményeteket a befejezésről amikor végre odaérünk! :)


És egy fun fact: Egy különös vonalon alapul az utolsó része a történetnek, míg a Best friends című novellasorozatot - milyen meglepő  :D - a Best friends című szám ihlette, itt minden fejezetet egy-egy, a Youngblood albumon lévő szám hangulata vagy a dalszövegéből kivett kis rész alapoz meg, így 16  rész várható.

Ghost Of You (5SOS fanfitcion)Where stories live. Discover now