GECE MAVİSİ ▪ 8

5.5K 337 29
                                    

Selamlar! Ben geldim! Cihan, Damla, İkizler ve diğerlerini de beraberimde getirdim. 

Lütfen güzel yorumlarınızı eksik etmeyin. Tanıtım videomuzu da bırakıyorum.

Onu da izleyip düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Seviliyorsunuz!





Saçlarım okşanırken, elimi gözüme siper ettim. Güneş ışınları yüzümü esir alırken saçlarımı okşayan elin sahibine baktım. Babam, saçlarımı kırılacak bir parçaymışım gibi usul usul okşuyordu.

Gözlerimden yaşlar süzülürken elim, ak sakallarının üzerinde gezdi. O da hüznünü saklamayarak bana baktı. "Baba," dedim ağlayarak. "Neden gittin?" 

Buruk bir şekilde gülümseyerek saçımdaki eli yüzüme indi. "Vakti gelince herkes gider benim nazar boncuğum."

Başımı iki yana sallarken başımı dizlerinden kaldırarak doğruldum. Babam, gülümseyerek bana bakıyordu. İç çekerek elini avuçlarımın arasına aldım. Avuç içini dudaklarıma götürüp öptükten sonra gözlerine baktım.

"Baba, ben sensiz kötü bir kız oldum." dedim acıyla ağlayarak. "Hiç yapmayacağım şeyler yapıyorum. İnsanları kandırıyorum. Onlarla oynuyorum."

Babamın kaşları hüzünle kalkarken başını yana eğdi. Onun bu bakışlarını bile o kadar çok özlemiştim ki sesimi çıkaramıyordum. Babam, güvenle gülümsedikten sonra, "Ben seni iyi yetiştirdim kızım, sen en sonunda doğru yolu bulursun." dediğinde başımı iki yana salladım.

"Kayboldum baba."

"Sen, bulacaksın doğru yolu. İnanıyorum. Sen de inan."

Başımı salladım çaresizce. Elimi babama uzattığımda babamın silüeti silik bir halde kaybolurken derince iç çektim. Rüyalarımda bile kokusunu alamamak canımı acıtıyordu.

Derince iç çekerek gözlerimi açtım. Gözümden düşen tek damla yaşı sağ elimin tersiyle silerken doğruldum. Yavaşça sağ elimden destek alarak doğruldum. Etrafa göz attığımda eşyalar ağaç kabuğu dizaynındaydı. Sade bir odada şifonyerin üzerinde 2 çerçeve vardı. Ayağa kalkacağım sırada çıplak olduğumu yeni fark etmiştim. Odaya göz gezdirirken yatağın ayak ucundaki yerleştirilmiş kıyafetler ve iç çamaşırları dikkatimi çekmeyi başarmıştı. Yavaşça ayaklarımı yataktan sarkıtıp ayağa kalktım.

Kıyafetlere sağ elimle göz attıktan sonra önce iç çamaşırlarını giydim. Sütyenin kopçasını takarken çok zorlansam da sonunda başarmıştım. Bezlik pudra pembesi tişörtü de giydikten sonra siyah taytı da giydim. Yerdeki terlikleri de ayağıma geçirdikten sonra kapıya yöneldim. Sol kolumu karnımın üzerine doğru kıvırıp uyuşmasını engellemeye de çalışıyordum.

Kapıyı açtıktan sonra yavaşça adımlar atarak merdivenlere yöneldim. Merdiven başına ulaştığımda aşağıdan gelen konuşmaları çok net bir şekilde duyabiliyordum.

"Oğlum, nasıl hamile lan?" dedi biri. Ediz'in sesine benziyordu ama Deniz mi yoksa o mu ayırt edemiyordum. Sesleri de benziyordu.

"Vurmuş gol olmuş işte!" Bunu söyleyen kesinlikle Deniz'di. İyi ama hamile olan kimdi? Cihan'ın nişanlısı mıydı?

GECE MAVİSİWhere stories live. Discover now