18. kapitola - ve vězení s Niallem

1.5K 50 0
                                    


Po tom, co jsem se napila, jsem šla zpátky k sobě do pokoje, kde momentálně vstával Louis. "Louisi, ty někam jdeš?" zeptala jsem se ho. On mi odpověděl: "Jo, musím za Eleanor" Při jejím jméně jsem sebou trhla, ale Louis si naštěstí ničeho nevšiml. "A co ostatní kluci?" otázala jsem se, jelikož mě zajímalo, s kým tady dneska budu. "Liam a Zayn dneska nahrávají novej song, Harry má nějaký rozhovor, a s tebou tu zůstává Niall." Aspoň něco, taky jsem tu mohla zkejsnout s Liamem, který je momentálně na zabití, a to jenom kvůli troše alkoholu. no fajn, toho alkoholu bylo možná trošku víc, ale stejně. A tak jsem se spokojeně usmála, kývla, a nechala Louise, ať se připraví na Eleanor. Já sama jsem se po jeho odchodu převlékla do bílých tepláků s prapodivnými černými vzory, čistě bílého trika s krátkým rukávem, a jelikož bylo ještě chladno, vzala jsem si na sebe velmi pohodlný šedivý svetr. Vlasy jsem si pročísla kartáčem a sčesala do dvou culíků, takže jsem vypadala trochu jako pětileté děcko. Když jsem se převlékla, učesala a vykonala hygienu, sešla jsem po schodech dolů do kuchyně, abych si udělala něco k snídani pro sebe a taky pro Louise. Pro sebe jsem si udělala černý čaj a dva tousty se sýrem a salámem, a Louisovi jsem nakonec udělala 2 volská oka, které má rád. Když Louis přišel dolů, snídaně už byla hotová. Chvíli po něm přišli domů všichni ostatní. Po většinou byli ještě rozespalí, a vypadali, že by ještě rádi pár minut, no možná i hodin, spali. Ale museli jít pracovat,  celkem je lituji. Já sice musím zůstat doma, ale aspoň nemusím nic dělat. No každopádně jsem se s klukama pozdravila a pomalu dojídala svojí snídani. Jakmile jsem dojedla, odebrala jsem se k sobě do pokoje, kde jsem měla v plánu zůstat po celé dopoledne, a buď si číst, nebo poslouchat písničky. Mého plánu jsem se držela do té chvíle, kdy do mého pokoje nakráčel Niall, a ptal se, co udělám k obědu. Načež já pokrčila rameny, a řekla mu, ať si něco objedná od KFC či ať si zajde do Nando's. A mě ať objedná kyblík hranolek a twister. On si něco zabrblal, ale opustil můj pokoj a já tak měla zase klid.

Zrovna když jsem poslouchala Control od Hasley, když mě znovu vyrušil Niall. Ale to hlavní, měl v rukou KFC, moje KFC. Jakmile jsem ho spatřila, musely se mi oči rozzářit štěstím, protože tohle je moje opravdu oblíbené jídlo od KFC. A jestli si říkáte, že ten kyblík nesním, tak vás vyvedu z omylu, protože mi nedělá problém sníst 3 kyblíky hranolek a k tomu ještě 2 porce hot wings s jablečným džusem, a ano, piju radši džus než třeba Cola-colu. A tak jsem se do toho s velkým nadšením pustila. Do 15 minut to bylo snězené a já si šla do kuchyně pro nějaké to pití. A spatřila tam něco, co mě vážně překvapilo. A to Nialla s telefonem v ruce. To by bylo samo o sobě celkem normální, ale to s kým si volal, to bylo to. Tu s kterou si volal, totiž oslovil Dio. A tak jsem rychle zmizela za roh, ať si mě nevšimne. A odposlouchávání mohlo začít.

Ahoj lidi, po delší době vydávám zase kapitolu, tedy, pro mě je to delší doba. Ačkoliv jsem kapitolu nevydala tři dny, mám pocit jako bych jí nevydala alespoň měsíc. Ale to je jedno, chtěla bych vám poděkovat za 1,5 K přečtení, jste skvělí! No nic, já se s vámi loučím, přežijte týden a ahoj!

Vaše Mia


More than thisWhere stories live. Discover now