8. kapitola - kafe

1.9K 60 5
                                    

Clare:

Ráno jsem se vzbudila s dobrou náladou, a tak jsem se rychle oblékla, udělala ranní hygienu a šla dolů do kuchyně.  Nikdo tam ještě nebyl, tak jsem na ně se snídaní nečekala. Šla jsme si udělat zeleninový salát, a když jsme se do něj pustila, přišel do kuchyně Louis. "Ahoj" pozdravila jsem ho. On se na mě usmál a odpověděl: "Ahoj Clare" a usadil se ke stolu. "Kluci dneska mají rozhovor, a mě uvolnili, protože nechtěli, abys tady byla sama." Na to jsme reagovala pouhým pokýváním hlavou, jelikož jsem měla plná ústa salátu.

Při snídani už se nic zajímavého nestalo a po tom co kluci odešli, jsem šla k sobě do pokoje a pouštěla si písničky. Při písni Wake me up ke mně do pokoje přišel Louis a začal mluvit: „Hele, co kdybychom zašli na kafe? Mám na něj celkem chuť” „Tak proč ne?” souhlasila jsem. „Jenom se dojdu nahoru převléct”

Oblékla jsem si na sebe džínové kraťasy, crop top, páskové sandály, zlaté naušnice a náramek a na záda jsem si nasadila kožený hnědý batoh.

Oblékla jsem si na sebe džínové kraťasy, crop top, páskové sandály, zlaté naušnice a náramek a na záda jsem si nasadila kožený hnědý batoh

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Když jsem se šla dolů po schodech Louis už na mě čekal a měl na sobě tmavě modré džíny a čistě bílé triko. když mě spatřil, celou jsi mě prohlédl usmál se a pokynul mi hlavou a bych šla za ním. Já jsem se na něj také usmála, a šla jsem za ním.

Venku jsem se ho zeptala: „Kam vlastně jdeme?” A on mi odpověděl: „Kousek odsud je kavárna, kam si rád zajdu, myslím, že by se tam mohlo líbit i tobě.”

                                  👍🏻👍🏻👍🏻

Když jsme došli ke kavárně, musela jsem se usmát, protože byla přesně taková jakou jsem si ji vysnila. Malá, útulná a nenápadná. Vešli jsme dovnitř a usadili se ke stolu. Zanedlouho k nám přišla servírka, a když spatřila Louise, tak se předklonila natolik, aby jí šel vidět prakticky celý dekolt, zářivě se usmála, a zeptala se ho, co si dá. Nad jejím chováním jsem musela protočit oči. On jí jednoduše odpověděl: „Dám si jedno Latte, a pro slečnu taky jedno” Ona stále s úsměvem kývla, pak se otočila na mě, znechuceně se na mě podívala a odkráčela pryč. Když odešla, oddechla jsem si. Louis se na mě s úšklebkem na tváři podíval, a pak řekl: „Mě takovýhle holky taky štvou, víš co? Až příště přijde, dáme si pusu, ta bude vzteky bez sebe.” zákeřně jsem se usmála a kývla jsem.

                                    👍🏻👍🏻👍🏻

Když k nám oba minut později přišla ta servírka tak jsme se na sebe s Louisem podívali ,on se ke mně naklonil a spojil naše rty. Začal svými  rty pohybovat připojili jazyk a mě břiše začali lítat hejna motýlků. Měla jsem pocit, že tenhle okamžik nikdy neskončí. Myslela jsem si, že se samým vzrušením rozteču. Z tohoto úžasného momentu mě probralo až odkašlání té zmalované nádhery. Když jsme se od sebe odtáhli, servírka byla rudá vzteky a propaluje mě pohledem. Pak při stálém vrtění zadku odkráčela.

Když jsme přišli domů, měla jsem opravdu dobrý pocit.

Tak vás vítám u další kapitoly, tentokrát po opravdu dlouhé době, hrozně moc se vám omlouvám, že dlouho nevyšla nová kapitola, ale měla jsem kreativní krizi. No každopádně už jsem zpět a doufám že se vám dnešní kapitola líbila. Pokud ano určitě nezapomeňte napsat komentář či tady jezdi čku u této kapitoly, případně pokud jste nedali hvězdičku u minulých kapitol, tak to běžte napravit!

A ještě jedna věc vám musím oznámit, a to že Bekascamander teď začala psát novou knížku, který nikam ve spolupráci se mnou. Je to fanfikce na téma avengers, tak jo pokud vás baví marvelovky, tak se rozhodně běžte podívat, a trochu jí vyhecujte k psaní nových kapitol. Teď už se s vámi rozloučím a u dalších Kapitol se na vás těším ❤️

More than thisWhere stories live. Discover now