6. kapitola - filmový den

3.3K 94 41
                                    

Další den:

Ráno jsem se neprobudila v tom, v čem jsem byla včera, ale měla jsem na sobě pyžamo a byla jsem přikrytá peřinou, což mě překvapilo. „Dobré ráno” ozval se za mnou hlas mého staršího bratra.  „Dobré” odpověděla jsem mu. „Dole máš snídani a být tebou, šel bych tam dřív než Niall všechno sežere” oznámí mi Liam. „Jaktože jsem v pyžamu?” vypadne že mě po chvíli. „Myslel jsem si, že to oblečení není na spaní příliš pohodlné, tak jsem tě převlékl” řekne v klidu, ale mě dojde, že mě musel vidět nahou a okamžitě zrudnu. Liam si toho všimne a řekne: „Nemáš se za co stydět, náhodou, výbava dobrá” řekl a koutky se mu zvedly do šibalského úsměvu. Já nad tím pouze protočila oči a vyhnala jsem z pokoje.

Když Liam odešel, šla jsem se obléct do šedých tepláků a khaki svetru.

Když Liam odešel, šla jsem se obléct do šedých tepláků a khaki svetru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vlasy jsem si sepla do vysokého culíku.

Make-up jsem nijak neřešila, stejně nemám problematikou pleť.

Oblečená a učesaná jsem sešla dolů do kuchyně. „Ahoj Nialle, je tady ještě nějaké jídlo?” zeptala jsem se hned jak jsem sešla dolů. „Ještě něco by tu být mělo” odpověděl mi Niall s plnou pusou. Tak jsem otevřela ledničku, vytáhla si jogurt, chtěla jsem odejít, ale zastavil mě hlas blonďáka.  „To ti tohle k jídlu stačí?” zeptal se udiveně.„Jo, nemám skoro hlad” odpověděla jsem znuděně a vyrazila jsem k sobě do pokoje.

Když jsem se najedla, převlékla jsem se do sportovního oblečení protože jsem se rozhodla že půjdu do posilovny. Vzala jsem si na sebe sportovní legíny a podprsenku.

Vlasy jsem si nechala tak jak byly, a vydala jsem se do posilovny

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vlasy jsem si nechala tak jak byly, a vydala jsem se do posilovny. Protáhla jsem se, šla k boxovacímu pytli a začala jsem mu dávat pěsti. Asi po hodině a půl, když jsem se unavila, jsem se přesunula k sobě do pokoje, kde jsem se osprchovala a převlékla zpátky do tepláků a svetru. Podívala jsem se na hodiny, a zjistila jsem že je pouhých 10 hodin dopoledne a rozhodla jsem se že půjdu uvařit oběd.

Když jsem přišla dolů do kuchyně Šárka zjistila jsem že v kuchyni moc jídla není a jediné co se mi z toho podařilo ukuchtit byli karbanátky s rajskou omáčkou a knedlíkem.

Ucítil jídlo, seběhli dolů po schodech a začali mě prosit ať jim nandám. Já je ale odbyla: „nejdřív si umyjte ruce.” Kluci nejdřív reptali, ale když zjistili že jim opravdu nenandám dokud jsi ty ruce neumyjou tak rychle odběhli do koupelny a za chvíli se vrátili s umytýma rukama. Tak jsem jim začala servírovat jídlo. Oni se do toho hned pustili a začali moje jídlo chválit. „Kláro, máš to strašně dobré” prohlásil spokojeně Louis. „Má pravdu, je to vážněoc dobrý” přikyvovali kluci. Já jsem zčervenala a poděkovala: „Děkuju”

Jakmile jsme dojedli, dala jsem nádobí do myčky a zeptala se kluků: „Co budeme dělat odpoledne?” Kluci chvíli přemýšleli a nakonec promluvil Zayn: „Co kdybychom si udělali filmový den?” Kluci nadšeně přikyvují a mně je jasné, že se z toho nevykroutím. Tak jsem jenom odevzdaně vzdychla a šla připravit popcorn.

Když byl popcorn hotový, nasypala jsem popcorn do misky a vydala jsem se do obýváku. Kluci se právě dohadovali o tom, co pustí za film jako první. „Pusťtr tam nějakou komedii!” řekl Liam. Harry hned protestoval: „Ne, komedii ne! Pustíme si horor”  Horor? To bych je pak mohla trochu vystrašit 😈! „Jsem pro horor” prohlásila jsem proto pohotově. „Já jsem taky pro horor” prohlásil Niall.„ Já jsem pro komedii” řekl Zayn. Harry se vítězně ušklíbl, protože vyhrál jeho návrh. Chvíli jsme se dohadovali jaký horor si pustíme a nakonec jsme vybrali To. Zen si zalezl pod peřinu Liam udělal to samé, a já se nad tím jenom uchechtla.

Po skončení filmu se báli všichni kromě mě, což jsem nečekala. Hned se začaly dohadovat o tom kdo rozsvítí ( Louis  prý kvůli dobré atmosféře zhasl). „no já tam nejdu!” ozval se z křesla hlas Liama. Zayn se k němu přidal: „Já taky ne!” Louis taky nevypadal, že by se chtěl zvednout z křesla. A všichni jsme slyšeli Harryho cvakání zubů. „Tak já půjdu” řekla jsem odhodlaným hlasem.Popravdě jsem vůbec strach neměla tenhle horor už jsem jednou viděla, ale klukům to samozřejmě říkat nebudu. Vstala jsem tedy z gauče a šla k tlačítku, kterým se mělo rozsvítit. Ale místo toho abych rozsvítila, jsem zaječela a potichu utekla z pokoje.

Běžela jsem k sobě do pokoje, kde jsem si nandala masku prasete se sekerou zapnutou v hlavě.

poté co jsem si masku nasadila jsem vzala kečup, který jsem už měla připravený pod postelí a trochu si postříkala zem kečupem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

poté co jsem si masku nasadila jsem vzala kečup, který jsem už měla připravený pod postelí a trochu si postříkala zem kečupem. Pro dobrý efekt jsem ještě jednou zaječela. Zezdola jsem slyšela vyděšený křik kluků, a měla jsem co dělat abych nevybuchla smíchy. Opatrně jsem sešla schody, zadupali jsem nohama kluci to uslyšeli a posvítili na mě baterkou. Já ještě naposledy zaječela, pak jsem si sundala masku a rozesmála se. Pak jsem si všimla naštvaných výrazů kluků a začala jsem se bát. Liam jsi mě hodil přes rameno, a odnesl mě do svého pokoje.

Když byl v jeho pokoji, hodil mě na zem. Chtěla jsem začít zdrhat, ale Louis mě chytil za jednu ruku a Harry za druhou. „Nikam nejdeš mladá dámo” řekla mi naoko naštvaně Niall. ptáte se proč naoko? On se totiž nedovede dlouhodobě zlobit. „Prosím kluci, nechte mě být” řekla jsem pořád ještě rozesmátě. Liam se nadmutou jen uchechtl a řekl: „odpustíme ti, pokud nám zazpíváš” mě najednou vyschlo v hrdle. Nemůžu přece zpívat! Neumím to! „všechno na světě jenom ne tohle! Ke zpívání mě nedonutíte!”  „Já si myslím že tě donutíme” ušklíbl se Harry.

Po chvíli přemlouvání jsem nakonec ustoupila. „A co vám mám zazpívat?”  „Tak třeba něco od nás”.  To mi ještě chybělo, zpívat něco od nich. „Tak jo” vydechla jsem poraženecky. Nakonec jsem si vybrala little things.

Když jsem dozpívala, kluci mi začali tleskat. „Zpíváš nádherně” řekli kluci. „Holka ty bys mohla rozjet svou vlastní kariéru” pokračovali. „Zítra s námi jedeš na zkoušku, Simon si tě musí poslechnout!” prohlásil Louis a já věděla že nemá smysl odporovat.
Tak jsem jen poraženecky svěsila ramena.  Pak mě kluci propustili a já šla k sobě do pokoje, tam jsem provedla svoji obvyklou večerní rutinu a šla spát.

More than thisWhere stories live. Discover now