15. kapitola - opilá Clare, opilí všichni a flaška2/2

1.5K 50 0
                                    

Když jsem spojila naše rty, bylo to jako dva puzzle, které do sebe zapadly. V tu chvíli mi bylo jedno, že existuje někdo jako Eleanor, a užívala jsem si ten kouzelný moment. Louis si nás polibek taky užíval, protože se mnou spolupracoval a musím říct, že to bylo vážně dokonalé. Myslela jsem si, že nic lepšího v životě nezažiju, a tak jsem byla dost naštvaná, když nás od sebe kluci odtáhli.

Když jsem se usadila na své místo, roztočila jsem flašku a padlo to na Harryho. Se zlověstným úsměvem, nebo jsem se alespoň snažila, aby byl zlověstný, jsem se zeptala: "Tak Harry, pravda, úkol nebo pusa?" A Harry odpověděl: "Pravda" "Tak dobře srabe-" v tu chvíli mě Harry přerušil "Já nejsem v žádném případě srab!" vykřikl podrážděně. "Ale Hazz, kdybys nebyl srab, tak by sis nedal pravdu, ale úkol" vysvětlil mu to Zayn. Harry chtěl ještě protestovat, ale když viděl naše výrazy, tak radši zmlkl, a čekal, na co se ho zeptám. "Tak Harry, s kolika holkama si spal, než sis našel Kiko?" Když jsem vyslovila otázku, tak se Harry napřed trochu zarazil, a potom se rozesmál. Kluci spolu s ním a já jediná nechápala, čemu se všichni smějí. Když se kluci trochu uklidnili, tak se Niall dal do vysvětlování: "Víš Clare, ale Harry byl dřív hrozný děvkař-" ale já jsem ho přerušila. "To samozřejmě, to byl taky ten důvod, proč jsem se ho na to zeptala" "A to je právě to Clare, já jsem to 41 přestal počítat" rozesmál se Harry. A teď jsem se k nim a jejich záchvatům smíchu přidala. Smáli jsme se vážně dlouho, i když to ani nebylo tak moc vtipné. Po pár minutách intenzivního smíchu, jsme se konečně uklidnili a mohli pokračovat ve hře.


Tentokrát roztáčel flašku Harry. A já měla štěstí, jelikož to nepadlo na mě, ale pro změnu na Zayna. "Zayne, pravda, úkol nebo pusa?" A Zayn po chvilce uvažování odhodlaně prohlásil: "Úkol" A teď pro změnu přemýšlel Harry. Ano. Taky, jsem nevěděla, že to umí. /plně jsem slyšela, jak mu to v hlavě šrotuje. A nakonec plácl: "Tak jo Zayne, vezmi si růžový lak na vlasy, který má Clare u sebe v pokoji a nastříkej si vlasy" Zayn se zatvářil naprosto zničeně. A já jsem se mu ani nedivila, kdybych byla taky takhle závislá na vlasech, taky bych si je nechtěla sprejovat, a už vůbec na růžovo, i když, to bych nechtěla ani tak. Nakonec se ale poraženecky zvedl, odešel ke mně do pokoje hledat sprej, a zase padaly věci a Zayn. Jestli mi tam něco rozbil, tak přísahám na elfí uši, že ho zabiju. Ale dál jsem to v tu chvíli neřešila. Když se Zayn po pár pro něj jistě náročných minutách vrátil, držel v ruce sprej, připravený na to, si dle jeho názoru, zničit život. Odhodlaně otevřel sprej a začal sprejovat. Když byl hotový, tak vypadal, no, jako, prostě jako plameňák. Všichni jsme při pohledu na něj vybuchli smíchy. On se nejdřív tvářil uraženě, ale potom se začal smát s námi. Náš záchvat trval alespoň 10 minut. 


Jakmile jsme se uklidnili, mohli jsme pokračovat ve hře.  Tentokrát točil Zayn. Když se flaška, padlo na Louise. "Tak Louisi, pravda, úkol nebo pusa?" zeptal se Zayn frází, která během téhle hry zazněla alespoň stokrát. "Pusa" odpověděl Louis se šibalským úsměvem, načež vstal a přešel ke mně.   Naklonil se, a překonal mezeru mezi našimi rty. Zapojil do práce i jazyk a já už nemohla být spokojenější.  Dva dokonalé polibky od kluka, kterého z celého srdce miluju, to jsem si prostě přála. Avšak kluci byli očividně toho názoru, že nic se nemá přehánět a tak nás od sebe zase odtrhli. Harry pobaveně prohlásil: "Pokud si to chcete rozdat, tak prosím ne tady, jsou věci, ehm ehm, jako třeba nahý Louis ehm ehm, které nemusím vidět." Načež jsme s Louisem probodli vražednými pohledy, zatímco ostatní kluci se smáli.  Když se kluci uklidnili, tak Louis roztočil flašku. Tentokrát to padlo na Nialla. "Pravda, úkol nebo pusa?" zeptal se Louis. "Pravdu, jelikož úkol jsem už plnil" zasmál se Niall. "Tak jo, líbí se ti Diana, kamarádka Clare, která tady za ní už jednou byla?" vyřkl Louis, načež Niall zčervenal a myslím, že v tu chvíli už nebylo třeba, aby Niall cokoliv říkal. On ale stejně na svou obranu řekl: "Hele, já za to nemůžu, že jsem se do ní zamiloval" A potom mu Harry řekl: "Ale Nialle, my ti nic nevyčítáme, náhodou, Dianu ti schvaluju, je hezká, poslouchá nás, takže je to správná holka." A potom jsme se všichni začali z nějakého nepochopitelného důvodu smát. Náš smích přerušil až jeden hlas. "Vidím, že se dobře bavíte, ale už je docela pozdě" řekl lehce naštvaný Liam. A sakra. Sakra, sakra, sakra, on mě zabije. Bohužel, v tu chvíli si převzal slovo alkohol. "Ahoj bráškooo, jak se má Cher, doufám že dobřeeee." Zahihňala jsem se. Liam v tu chvíli vystřídal několik barev. Nejdřív zbledl, protože se jeho malá sestřička opila, a potom zrudl, protože si myslel, že má nějaký rozum, a že se neopije úplně bez důvodu. "Tak teď už ale půjdete spát, a tohle si spolu ještě ráno vyřídíme, je ti jasné Clare?!" "Ale jistě Liamku" Liam si povzdechl. "Tak pojď, ale kluci, vy jste se taky zlili, víc než jste museli" načež mě vzal do náručí, a odnesl mě nahoru do mého pokoje.


Ahoj lidi, chtěla bych vám ještě jednou poděkovat za 1K přečtení! Ani mě nenapadlo, že bych mohla dosáhnout takového úspěchu, když jsem začala psát tenhle příběh. A mám jednu otázečku. Radši mám napsat fanfikci na Avegers, nebo mám napsat fanfikci na poberty, tedy Harry Potter fanfikci? Napište mi to do komentářů. No nic, já už se s vámi loučím, užijte si zbytek týdne a ahoj!


Vaše Mia

More than thisWhere stories live. Discover now