4. kapitola - další čtyři idioti

3.6K 106 27
                                    

Tuhle kapitolu bych ráda věnovala Pucikk chtěla bych jí poděkovat za to, že tu pro mě je když jí potřebuju a tímhle bych se jí chtěla omluvit, za to že já jsem tu pro ní nebyla.

„Zavři pusu sestřičko, nebo ti do ní vletí moucha” docela otřepaná fráze, pomyslela jsem si, ale nahlas jsem nic neřekla. „A už vystupuj” řekl mi. Poslušně jsem vystoupila z auta a  šla si do kufru pro kufr. Chtěla jsem ho vytáhnout, ale Liam byl rychlejší, vzal kufr do rukou a odnesl ho ke dveřím, které odemkl a vstoupil dovnitř. Já jsem překvapením vykulila oči, uvnitř to bylo snad ještě líp zařízené než zvenčí. „Tak pojď, ukážu ti celý dům.” uslyšela jsem za sebou Liamův hlas. Položil kufr na zem a prošel předsíň (pravděpodobně předsíň), přešel do další místnosti a řekl: „Tohle je kuchyně, doufám, že umíš vařit” „Samozřejmě že umím vařit” odvětila jsem. „To jsem rád, a kluci určitě taky” připomněl mi, že tu se mnou budou ještě ti čtyři idioti. Takhle pokračovala prohlídka celého domu. U posledního pokoje se zastavil, a řekl: „ Tak tohle je tvůj pokoj” a otevřel dveře. Ten kluk si o mě vážně něco zjistil, jinak by nemohl vědět že moje oblíbená barva je modrá a bílá.„wow” vypustila jsem z pusy. Liam si toho všiml, a usmál se.

„Tak si vybal, a  až budeš mít vybaleno, přijď za mnou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Tak si vybal, a  až budeš mít vybaleno, přijď za mnou.” řekl mi a já si šla vybalit.

                                     👍🏻👍🏻👍🏻

Asi za hodinu jsem byla vybalená, a šla jsem dolů (mám pokoj nahoře v patře). „Konečně jsi hotová” řekl mi Liam. Ono když si vybaluješ všechno, co sis za celý svůj život nastřádal, trvá déle než když si vybaluješ věci na týdenní dovolenou, řekla jsem si v duchu,ale nahlas jsem nic neřekla. „Kluci tu za chvíli budou, nechtěla bys něco uvařit?” zeptal se mě,ale měla jsem pocit, že to nebyla otázka. „Dobře” souhlasila jsem a šla do kuchyně. Rozhodla jsem se, že udělám řízky s hranolkama. Vytáhla jsem vše potřebné a dala jsem se do práce.

                                     👍🏻👍🏻👍🏻

Když jsem byla hotová, kluci zrovna vešli dovnitř. Dobré načasování, pomyslela jsem si. „Ahoj Liame” ozvalo se ode dveří. „čau kluci” odpověděl jim Liam. „Kluci, chci vám někoho představit” „No, o koho se jedná?” „Kluci tohle je Klára, moje sestra” „Kláro, tohle je” „Já jsem Louis” skočil mu do řeči brunet. „Já Zayn” řekl ten kluk, co vypadal že má na hlavě víc gelu než vlasů. Kudrnáč pokračoval „Já jsem Harry” „A já Niall” prohlásil blonďáček s plnou pusou. „Jak už Liam řekl, já jsem Klára” oznámila jsem jim. Tak tohle je ten nejznámější boyband na světě. Těhle 5 idiotů je známých po celém světě. Tak to je vážně něco. „Cítím jídlo” ozval se Niall. „Vždyť si teď dojedl!” řekla jsem nechápavě.
Kluci se z nepochopitelného důvodu začali smát. „Na to si zvykneš” řekl Harry mezi záchvaty smíchu. Když se uklidnili, opustili jsme předsíň a vstoupili do kuchyně. Niall si okamžitě sedl ke stolu na kterém bylo naservírované jídlo.  „Mňam to je dobrý” řekl hned jak ochutnal první sousto. „Děkuju” špitla jsem.

                                  👍🏻👍🏻👍🏻

Když jsme dojedli, chtěla jsem odejít, ale něčí ruka mě zadržela. „Měli bychom se trochu blíže poznat” řekl Louis (proč to zní tak úchylně?) a já nasucho polkla.

Doufám že se vám dnešní kapitolka líbila pokud ano tak určitě nezapomeňte dát hvězdu napsat komentář atd.

More than thisWhere stories live. Discover now