9.kapitola - přítelkyně

1.8K 53 0
                                    

Další ráno jsem se vzbudila s dobrou náladou, a to kvůli tomu, o kterém se mi zdálo a na kterého teď myslím - Louisovi. A tak jsem s úsměvem na tváři vstala z postele, zašla do koupelny, kde jsem provedla ranní hygienu a převlékla se do jednoduchých světle šedých tepláků a černého tílka s potiskem květin. Vlasy jsem měla zapletené do dvou francouzských copánků. Už připravená jsem sešla do kuchyně, kde jsem si dala cereálie do mléka. zrovna, když jsem chtěla začít jíst, ke stolu přišli všichni kluci. když jsme si vyměnili pár obvyklých frází na mě Liam promluvil: „Víš Clare, dneska k nám na oběd přijdou naše přítelkyně.” „A to jste mi to nemohli říct dřív, mohla bych tu alespoň trochu uklidit, a taky připravit nějaké občerstvení, takhle tu kromě bordelu všude kolem nemáme nic!” začala jsem trošku vyšilovat. Ale vážně jen trošičku. Kluci se začali smát, a já se cítila uraženě, proč se mi jako smějí? Když se kluci uklidnili, tak Zayn promluvil: „Clare, oni jsou na takovýhle nepořádek zvyklí, nebude to poprvé co sem přijdou” To jsem musela uznat. „Ale stejně jste mi to mohli říct dřív.”

                                    👍🏻👍🏻👍🏻

Když jsem se smířila s tím, že nemám šanci uklidit celý tenhle svinčík, rozhodla jsem se, že se alespoň převleču do něčeho trochu společenštějšího. Ale nejdřív musela jít upéct kuře a uvařit brambory a zeleninu na oběd. Když byly brambory a zelenina vařené a kuře už se peklo, mohla jsem se jít převléci. Po chvíli přemýšlení jsem se rozhodla pro čistě černé džínové kraťasy a bílé s tmavomodrými a světle růžovými pruhy.

Když jsem se převlékla, sešla jsem dolů abych připravila na stůl a zkontrolovala, zda se kuře dostatečně propeklo a případně ho vytáhla, a taky abych se vyptala kluků na jejich přítelkyně, protože mě strašně moc zajímá jaké jsou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když jsem se převlékla, sešla jsem dolů abych připravila na stůl a zkontrolovala, zda se kuře dostatečně propeklo a případně ho vytáhla, a taky abych se vyptala kluků na jejich přítelkyně, protože mě strašně moc zajímá jaké jsou. Když jsem sešla, kluci už tam byli a natěšeně čekali, až jejich přítelkyně dorazí. Musí to být hezké, mít někoho, na koho se můžeš tak moc těšit. No, už bych měla přestat filozofovat. Musím jít ještě zkontrolovat kuře. Když jsem zjistila, že kuře je už dostatečně propečené, tak jsem ho vytáhla z trouby. Tak a teď už můžu jít ke klukům oxidovat a otravovat je dotěrnými otázkami.

                                  👍🏻👍🏻👍🏻

„A jak se jmenují?  A jaké jsou? A co dělají rády? A jak vypadají? A mají nějaké sourozence? A nečekáte spolu dítě? A už jste je požádali o ruku? A kolik jim je? A jak se chovají? A jsou žárlivé? A ví o vašich vztazích veřejnost? A jsou spíš vysoké nebo spíš nízké? A jaké mají vlasy? A co jejich oči?  A umí vařit? A proč se mi zase smějete?!” Tak takovouhle salvou otázek jsem je právě zasypala. A oni se mi ZASE smějí! Co jim na tom jako přijde směšného? Když se kluci dosmáli, a byli schopní mluvit, tak Niall promluvil: „Už tu za chvíli budou, takže na ty otázky, ti jistě odpoví sami, a jen tak pro info, já nemám přítelkyni” najednou se celým domem ozval zvonek „No, už jsou tu” promluvil nadšeným hlasem Harry. Spěchali jsme otevřít. Dovnitř vešli 3 hezké a uvolněné holky, a chvíli po nich vešla jedná zmalovaná nádhera. No to jsem teda zvědavá, či je tohle přítelkyně. Jako první ke mně přišel můj bratr s moc hezkou tmavovlasou a usměvavou ženou: „Clare, tohle je moje přítelkyně Cheryl Cole, Cher, tohle je moje sestra Clare Payne, seznamte se.” Cheryl se mě vřele usmála a podala mi ruku, já jsem její gesto opětovala. Potom za mnou přišel Zayn s blonďatou ženou, která vypadala moc mile. „Clare, tohle je Perrie Edwards, Perrie, tohle je Liamova sestra Clare. Podali jsme si ruce. Potom je mně přišel Harry s hnědovlasou dívkou: „Clare, tohle je Kiko Mizuhara, Kiko tohle je Liamova sestra Clare, doufám, že si spolu budete rozumět.” Kiko ke mně přistoupila a objala mě. Já ji trochu zaskočeně objala nazpátek. A teď ke mně přistoupil Louis s tou nádherou „Clare, tohle je moje přítelkyně Eleanor... CO TO DOPRDELE?!?!

Ahoj m vítám vás u další kapitoly, snad se vám líbila, pokud ano, určitě nezapomeňte napsat komentář či zahlasovat pro tuhle či předchozí kapitoly. A teď bych vám chtěla poděkovat, za 500 (i když teď už i šest set) přečtení 😍, jste úžasní ❤️. U další kapitoly se na vás budu těšit,

Mia

More than thisWhere stories live. Discover now