7. kapitola - zkouška

3.2K 87 25
                                    

Další den ráno jsem se probudila hodně brzy. Konkrétně v šest ráno. Po chvilce rozmýšlení jsem vstala z postele, vyčistila si zuby, učesala si vlasy a v pyžamu jsem vyrazila do kuchyně. Po cestě dolů jsem přemýšlela, co udělám snídani nakonec jsem dospěla k závěru že palačinky s ovocem a šlehačkou bude nejlepší volba. Tak jsem si připravila přísady, vytvořila těsto, a šla smažit.

Když jsem dosmažila, začala jsem přemýšlet nad tím, jak vzbudit kluky. A pak mě to napadlo. V obýváku ve skříni je několik svíček a zapalovač, a v téhle vile je hodně hlasitý alarm. Tak jsem se potichu vytratila do obýváku, zapálila svíčku a co nejtišším krokem jsem se dostala k alarmu a přiložila k němu svíčku. Jakmile alarm zaregistroval kouř, začal vyluzovat zvuky, které   trhají uši. Z pokojů kluků, se ozývali vyděšené výkřiky, a pak kluci urychleně vylezli z postelí a začali balit nejdůležitější věci. První vyběhl ze svého pokoje Louis, v jedné ruce Kevina, a v druhé několik mrkví (neptejte se mě, kde je vzal, sama nevím). Když mě spatřil, jeho výraz se během vteřiny změnil z vyděděného na naštvaný, a já už to nevydržela a dostala záchvat smíchu. Ostatní tam taky rychle doběhli a výhružně se na mě podívali. Vycítila jsem že je ideální čas na to utéct. Vystřelila jsem jako střela a chtěla jsem seběhnou z schody, ale něčí ruka mě zadržela. 

„Clare, co to jako mělo znamenat?!" zeptal se hodně rozzuřený Harry. „Potřebovala jsem vás vzbudit" uculila jsem se nevinně. „A proč si nás potřebovala vzbudit?" zeptal se o něco klidnější Zayn. Já jsem pohotově odpověděla: „Udělala jsem vám snídani, tak jsem vás musela vzbudit." Jakmile Niall uslyšel slovo snídaně, rozzářil se jako sluníčko, a seběhl schody směr kuchyně. „Jestli to bude dobré, tak ti odpustíme" pronesl Liam veledůležitě. A tak jsme všichni zamířili do kuchyně.

Když jsme dojedli, pronesl Louis: „Jelikož to jídlo bylo moc dobré, tak ti odpouštíme." Já si úlevně oddychla. „,Tak dobře, jídlo bylo výborné, ale teď už se běž převléct, za hodinu musíme být na zkoušce." promluvil brácha. Já kývla a šla se převléct do šatů, které jsem si ráno vybrala. Jednalo se o tmavě modré šaty s krajovými rukávy.

 Jednalo se o tmavě modré šaty s krajovými rukávy

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A vlasy jsem si zapletla do rybího copu.

A jelikožjednalo o pro mě docela významnou událost, tak jsem se i nalíčila

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

A jelikožjednalo o pro mě docela významnou událost, tak jsem se i nalíčila.

Přesně půlhodinu od doby, kdy mi můj bratr řekl ať se jdu převléct, jsem vylezla oblečená, učesaná a nalíčená

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Přesně půlhodinu od doby, kdy mi můj bratr řekl ať se jdu převléct, jsem vylezla oblečená, učesaná a nalíčená. Když mě kluci uviděli, spadla jim brada až na zem. „Teda Clare, sluší ti to" řekl ohromeně Louis. Liam se k němu přidal: „Louis má pravdu, opravdu ti to sluší" A Harry si samozřejmě neodpustil perverzní hlášku, je to přeci jen Harry: „Kdybys nebyla sestra našeho Liama, tak na místě vohnu" zacož dostane od Liama pohlavek, na který zareaguje pouze bolestným zakňučením.
Niall dokonce přestal jíst když mě uviděl a to je vážně něco velmi neobvyklého. A Zayn? Ten na mě jenom koukal s otevřenou pusou a nebyl schopen slova. Já se nad jejich reakcemi zasmála a zeptala se: „Tak půjdeme nebo tady budete stát ještě půl roku?" a kluci se vzpamatovali a tak jsme všichni nastoupili do auta. Nebo spíš, chtěli jsme nastoupit, ale pak jsme zjistili že je tam jen 5 míst. „Kam si mám sednout?zeptala jsem se. „Na někoho z nás" odpověděl mi Liam a pak pokračoval: „A já řídím" „Tak si sedni na mě" řekl mi Louis. „Tak dobře" kývla jsem. Sedla jsem si na něj     a přece jen jsme byla trochu nervózní, a tak jsem seděla napnutá. Louis si toho všiml a řekl: „Uvolni se, jsi strašně napnutá" „Jak asi nemám být napnutá, když mi Hazza furt čumí na kozy?!" Když Hazza zaslechl svoje jméno, tak se vzpamatoval a prohlásil: „Já se koukal na ten výhled všude kolem" „Jo jasně, to ti tak žeru" vyprskla jsem na něj. Pak se ozval můj bratr: „Tam dost, nikdo nebude čumět mojí ségře na... do... Prostě na Clare, je to jasný?!" všichni jenom rozpačitě přikývli, a zbytek cesty proběhl v klidu.

Když jsme dorazily na místo, vystoupili jsme z auta kluci se vydali směrem k jedné budově a já cupitala za nimi. V budově jsme vyrazili k jedné z místností.

V té místnosti na nás už čekal Simon Cowell (vím že jejich manažer není Simon). „Zdravím kluci, koukám že jste si se dnes někoho přivedli. Kdopak to je?" pozdravil kluky. Liam mu odpověděl: „Tohle je moje sestra Clare, Clare tohle je Simon Cowell, ale to už asi víš" „Páni Liame, netušil jsem že máš sestru" vydechl překvapeně Simon. „Já jsem donedávna taky netušila že mám bráchu" řekla jsem s úsměvem. On už taky s   úsměvem kývl a zeptal se: „A proč tady dnes jsi?" Liam za mě odpověděl: „Jsme tady, aby sis poslechl jak zpívá” Simon chápavě přikývl, a jeho pohled se zase stočil k mojí maličkosti.  „Tak spusť” řekl, a jeho hlas nepřipouštěl žádné námitky. Já se rozhodla že zazpívám Amnesia od 5 seconds of summer. Šla jsem tedy do takové kabinky, ve které se nahrávají písničky a spustila jsem.

Když jsem dospívala, všichni začali tleskat Simon udiveně řekl: „Teda, kluci mi říkali že máš talent, ale že až takový, to jsem nečekal” Já si začala červenat. „Děkuju” špitla jsem celá rudá.

A pak začali zpívat kluci a já se začala nudit. Konečně kluci dozpívali a pak jsme jeli domů, kde jsme se osprchovala a šla spát.

Děkuju  za skvělé ohlasy u téhle knihy, mockrát děkuji 😍, jste skvělí.

More than thisKde žijí příběhy. Začni objevovat