13. kapitola - přípravy na večer a Clare dohazovačka

1.5K 58 0
                                    

Po obědě, který mi všichni vychválili, pozvání na večeři s Louisem a Eleanor, které jsem přijala jsem se odebrala k sobě do pokoje, abych si vybrala, co si na sebe vezmu. Nic krátkého, nechci před Eleanor vypadat, že chci Louise svést, ale zároveň nic moc dlouhého, zaprvé - nic takového ve skříni nemám, a zadruhé - to by vypadalo až moc slavnostně. Takže nějaké šaty střední délky, takových tu pár mám. Nakonec jsem se rozhodla pro červené šaty ke kolenům, které byly od pasu nahoru zdobené.

Jelikož ale ještě nebyl večer, šaty jsem si pouze vyndala že skříně a zavěsila je za ramínko na věšáček který jsem měla vedle postele

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jelikož ale ještě nebyl večer, šaty jsem si pouze vyndala že skříně a zavěsila je za ramínko na věšáček který jsem měla vedle postele. Jelikož jsem se nudila, prohrabala jsem knihovničku v mém pokoji, a když jsem našla co jsem hledala, což jest Hobit od Tolkiena, sedla jsem si i s knížkou na postel, a začala číst.

Po dvou hodinách čtení, kdy  jsem za sebou měla něco málo přes 300 stránek, jsem čtení musela přerušit, a to z toho důvodu, že na mě volal Niall. Podle sluchu jsem poznala, že je dole, a tak jsem si založila knížku předem připravenou záložkou, odložila knížku, vstala a sešla jsem schody, a tam jsem pokračovala směr obývák, kde už na mě čekal Niall. Když si všiml mé přítomnosti, tak se usmála promluvil: „Víš jak tu byla tvoje kamarádka Diana?" kývla jsem, protože jsem si to samozřejmě pamatovala, a tak Niall pokračoval "No, víš mě se asi líbí." Po téhle jsem měla chuť skákat radostí až do stropu, ale to by asi trochu bolelo, a tak jsem se ještě víc usmála. a pak jsem se rozhodla, že se ze mě stane dohazovačka Clare: „No tak jí někam pozvi, ideálně na jídlo, nejlíp do Nando's, to miluje úplně nejvíc" Jakmile jsem zmínila Nando's, Niallovi se rozzářili oči tak moc, že jsem se musela uchechnout. Ty dva se hledali až se našli. Pak se ale v jeho očích objevil stín. „Ale, co když se já nelíbím jí? Co když už někoho má? Co když" v tuhle chvíli jsem ho přerušila: „Tak zaprvé - ona tě obdivuje už od  třinácti let, a zadruhé - nikoho nemá. Nialle jí ses líbil ještě než tě vůbec poznala, a co teprve teď! Ona tě neodmítne, tak se seber, zavolej jí, číslo ti samozřejmě dám, a pozvi jí do Nando's, očividně tu lásku k jídlu a konkrétně tomuhle fastfoodu sdílíte" dokončila jsem svůj monolog.  Niall se po mém monologu zatvářil zprvu trochu zaraženě, když však pochopil plný význam mých slov, oči se mu rozzářili nadšením a celý rozradostněný kývl. "Tak já jí teda pozvu do Nando's, když říkáš, že je miluje stejně jako já" prohlásil, načež já si oddechla, že se zase nezačne bát. Pak jsem se ale podívala na hodiny, které ukazovaly už půl šesté, přičemž mi Louis říkal, ať jsem v šest připravená, že právě v tuhle hodinu budeme vyrážet. A tak jsem se Niallovi omluvila, že už se budu muset jít chystat, a on, jelikož věděl, o co jde, jen chápavě kývl, a já jsem odběhla k sobě do pokoje nachystat se. Ve svém pokoji jsem se po chvíli rozhodla, jak si zapletu vlasy.

(poznámka autorky: představte si to s blonďantými vlasy) Když jsem si zapletla vlasy, a oblékla se do šatů, tak jsem se i nalíčila, konkrétně jsem použila make-up na nedokonalosti mého obličeje, korektor na lehké kruhy pod očima, řasenku na zvýraz...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(poznámka autorky: představte si to s blonďantými vlasy) Když jsem si zapletla vlasy, a oblékla se do šatů, tak jsem se i nalíčila, konkrétně jsem použila make-up na nedokonalosti mého obličeje, korektor na lehké kruhy pod očima, řasenku na zvýraznění mých očí a trochu červené rtěnky. No, a pak už odbila šestá hodina.

Ahoj, po pár dnech vás zdravím u další kapitoly, tentokrát má něco přes 600 slov, no a do příštího pondělka očekávejte novou kapitolu. Pokud se ti dnešní kapitola líbila, tak určitě nezapomeň zahlasovat pro tuhle či předchozí kapitoly, a pokud byste chtěli, abych něco vylepšila, tak mi to prosím napište do komentářů. No nic, já už se s vámi loučím, a těším se na vás příště!

Vaše Mia


More than thisWhere stories live. Discover now