Stuff

858 50 3
                                    

Hallo iedereen,
Ik heb momenteel een beetje teveel stuff om jullie te vertellen, vragen, ect. om dat in een status of iets dergelijks te plakken. Dus nieuw hoofdstuk-ding-achtig-iets. Jippie! Sorry, ik ben momenteel echt veel te vrolijk.
Laat ik maar beginnen met een verklaring van waarom er geen nieuw hoofdstukje is. Het is heel simpel, ik heb momenteel weinig inspiratie voor wat komen gaat. Voor het einde heb ik een heleboel inspiratie, maar voor dit middenstuk... En omdat ik heel erg veel inspiratie heb voor mijn begin, dus ik ben het eerste hoofdstuk nu vollop aan het editten en verbeteren. Ook wil ik een nieuwe beschrijving (achterflap-ding) maken, omdat er 1000 mensen afgehaakt zijn na het lezen daarvan en ik toe moet geven dat hij niet helemaal geweldig is, maar dat gaat helaas niet zo makkelijk als het herschrijven van hoofdstuk 1, dus als iemand ideeën of tips of zoiets heeft, ze zijn welkom! 
Dat brengt me ook gelijk op mijn tweede punt, want ik vraag me af of ik de oude hoofdstukken gewoon moet gaan vervangen voor de nieuwe, of een nieuw boek aan moet maken om daar de nieuwe in te zetten. Dat heeft als voordeel dat iedereen het makkelijk kan zien als er een nieuw hoofdstukje geedit is, want er zitten wel echt nieuwe dingen bij, en dan kan iedereen commentaar geven op wat er op dat moment staat. Het heeft echter als nadeel dat mijn oude brakke stukken er nog steeds staan en dit boek is behoorlijk populair geworden, maar ik heb geen garantie dat dat met een nieuwe versie ook gaat gebeuren. Het is volgens mij ook een kwestie van geluk. Dus, ik heb weer jullie brein nodig. :P
Mijn derde punt is dat ik jullie heel erg graag wil bedanken. Ik krijg elke dag wel weer nieuwe votes, elke week nieuwe comments en volgers en als ik een nieuw hoofdstukje  heb, duiken jullie er allemaal op en dat is een van de weinige dingen dat me aan het schrijven houdt, omdat ik momenteel nogal brak ben. Gaat wel weer over, maar toch. Ik wil jullie er dus even voor bedanken en geef jezelf een schouderklopje en stuff. XD
En mijn laatste puntje. Ik was heel ego en heb een poster/wallpaper voor Het Spel van de Duivel gemaakt. Ok, dat was een grapje. Ik heb er wel een gemaakt, maar dat komt omdat ik van dat soort dingen inspiratie krijg en ik zelf een wallpaper ervan wilde, maar stel dat een van jullie zo iets heeft van 'ik heb geen wallpaper en ben verslaafd, die wil ik ook', er staat een linkje bij de externe link. En voor degene die het 'meesterwerk' even willen aanschouwen, kunnen hun ogen langzaam naar rechts bewegen. Tenzij je op de mobiel zit, dan heb ik geen zin om uit te leggen hoe je hem kan bekijken. Ik ben blijkbaar hyper en lui tegelijkertijd. Cool!

Dus... genoeg gepraat voor vandaag, de edit voor hoofdstuk 1 komt binnenkort op de ene of andere manier online.
Bye!

Duivelskind [Discontinued]Where stories live. Discover now