A/N

543 20 14
                                    

Hi allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk wel kunnen zien, heeft dit verhaal officieel het tag 'hiatus'. Voor degene die het niet weten, dat houdt in dat dit verhaal praktisch dood is en de kans dat het ooit verder wordt geschreven nihil is. Ik heb hier minstens een maand over nagedacht, omdat het toch wel definitief voelt enzo. Maar laten we eerlijk zijn, dit verhaal gaat niet afkomen. Maar goed, elke dag zijn er weer mensen die een hoofdstuk voten en dus beginnen met lezen en ik vind het oneerlijk om mensen onwetend aan een verhaal te laten beginnen dat nooit afgemaakt gaat worden.

De reden dat ik dit niet af ga schrijven heeft niet echt iets te doen met te weinig tijd (ik bedoel, het is af en toe druk met profielwerkstuk en examens enzo, maar ik heb zat tijd om aan dit boek te werken als ik dat zou willen). Het ding is dat ik dit boek zelf niet leuk meer vind. De personages zijn plat en slecht uitgewerkt en hetzelfde geld voor de verhaallijn. Ik heb echt geen idee waar ik naartoe wilde met sommige hoofdstukken of waar ik naartoe zou moeten gaan met een nieuw hoofdstuk. Waarom ik ooit dacht dat blind schrijven een goed idee zou zijn, weet ik niet, maar het is duidelijk dat het geen goed idee is. Ook heb ik sommige stukken echt veel te snel geschreven. 
Daarnaast heb ik een idee voor een nieuw verhaal. Al een tijdje. Maar ik vind het ook zoiets om een nieuw verhaal te beginnen als dit verhaal hier staat weg te rotten zonder er officieel een stop op te zetten. Dus ja...

Kortom, de kans dat ik dit ooit af ga maken is minuscuul en als ik dat ga doen ga ik alles opnieuw doen. Maar goed, niet binnenkort dus.

Gelukkig nieuwjaar allemaal en iedereen die dit boek gelezen heeft, gevote heeft, gereageerd heeft, bedankt!

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Dec 30, 2016 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

Duivelskind [Discontinued]Место, где живут истории. Откройте их для себя