15. BÖLÜM

6.5K 324 127
                                    

Matematikçi: "EVİM YANIYOR!!!!!!" "Koş, kanka! Matematikçinin evi yanıyor."
"Bize gerek yok kanka. O her problemi çözer."

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Sabah okula geldiğimde hemen her zaman oturduğumuz banka baktım. Ben hariç herkes oradaydı. Yanlarına gittiğimde, "herkese günaydın." dedikten sonra onlardan da aynı karşılığı alınca ben de oturdum yanlarına. Bulut hemen kolunu omzuma atmıştı. Dün o Ozan piçi ve çetesinin işlerini bitirmiştik. Söz verdiğim gibi intikamları çok güzel bir şekilde alınmıştı. Ve şu son bir kaç gündür de aklımda olan şeyi gruba nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Fakat söylemem gerekiyor artık.

"Size bir şey söyleyeceğim."

Hepsi de bana bakmaya başladı.

"Ne söyleyeceksin abla?"

Arel'in sorusuyla birlikte herkeste göz gezdirdim önce. Daha sonra aklımda ki şeyi sonunda söyleyebildim.

"Ben başka bir okula gideceğim."

Şaşırdıkları yüzlerinden bariz belli oluyordu. Ama sonra Bulut gülümseyerek, "tamam güzelim. İstediğin bu olsun. Gideriz." dedi. Şimdi bunu nasıl söyleyeceğim ben yaaa. Ama söylemeliyim.

"Şeyy, ben yalnız gideceğim. Siz bu okulda kalacaksınız."

Hepsinin de kaşları çatılmıştı şimdi de. Ve Kuzey, "neden?" diye sordu sinirli sesiyle. Ben daha bir şey söyleyemeden de Bulut, "hayır, böyle bir şey olmayacak. Sen nereye, biz oraya." söylediği şeye gülümsedikten sonra konuştum.

"Hayır olacak. Bakın, eğer hepimiz gidersek o zaman bu okulu sahiplenmeye falan kalkabilirler. Gördünüz işte. Ben gideceğim." dedim ve Bulut'a bakıp devam ettim.

"Sen de benim intikamımı almaya devam edeceksin bir süre." ardından dudaklarımı büzüp, "bunu benim için yapabilirsin dimi." dedim masum bir sesle. Daha sonra Hira'ya döndüm.

"Siz de daha Enes'le aranızı düzelteceksiniz. Çocuk kaç gündür seninle konuşmanın yollarını arıyor. Artık konuş ve affet. Sana anlatacakları doğru." Ondan sonra da Arel'e bakmaya başladım.

"Sen de artık Selin'e açıl." bana şaşkınlıkla bakmaya başladı. Hafifçe gülümseyerek, "bana öyle bakma. Senin ona olan bakışlarını gördüm." diyip Arel'e biraz daha yaklaştıktan sonra fısıltı şeklinde devam ettim.

"Ve benden duymuş olma ama, onun da sana nasıl baktığını gördüm." dediğimde mutlu olmuş bir şekilde gülümsedi.

Kuzey'e dönüp, "sen de Selim'le ilgilenirsin dimi." dedim tatlılıkla. Ve en son Yağmur'a baktım.

"Sen de benim kuzenim olarak okulumuza sahip çıkarsın. Ve ben eminim ki çok güzel sahiplenirsin."

Hepsine tek tek bakmaya başladım. Bulut hariç diğerleri onaylamışlardı beni. Ona baktığımda, "ama olurmu öyle. Sen orada, biz burada. Hem ben senden ayrı kalamam kiii."

Ona içten bir şekilde gülümseyip yanağına nazikçe bir öpücük kondurdum.

"Olur prensim. Çok güzel olur hem de. Ben değişmiş olsam bile, yine de bu okulda bana yapılanları unutamıyorum. Onun için başka bir okula gitmek istiyorum. Hem bu sadece bir süreliğine böyle olacak. Daha sonra isterseniz siz de gelirsiniz yanıma."

İNTİKAM MELEĞİ (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now