2. BÖLÜM

16.3K 553 389
                                    

MEDYA: Adel Melek'in değiştikten sonra ki hali

😉😉😉

10 AY SONRA

Sabah eve geri döndüğümde önce beni tanıyamamışlardı. Arel hariç. O gözlerimden tanımıştı. Annem ve babam da beni tanıdıktan sonra sımsıkı sarılmışlardı. Beni çok özlemişler. Ben de onları çok özledim. 10 ayın ardından değişimim tamamlandı. Ben de evime geri döndüm bu sabah. Sonuçta almam gereken bir intikam var. Alacağım da.

O kadar uğraştım, çabaladım, hırs yaptım. Ve hepsi de güzel bir şekilde sonuçlandı. Artık çok güzelim. Şimdi görün bakalım asıl beni. Şimdi Görün Adel Melek'i.

Yine bana yaptıkları aklıma gelince sinirlenmeye başladım. Benim sadece dış görünüşüm değişmemişti kii, herşeyim değişmişti. Mesela mafya olmuştum bu 10 ay da, ayrıca da sadist. 3'lü bir gurubum var. Ama onlar şu an Antalya'da. Daha sonra gelecekler.

Okulda bana yapılanlar aklıma gelince odamdan çıkıp salona indim. Babam da gelmiş bile.

"Ben çıkıyorum." dediğimde babam, "nereye?" diye sordu.

"Hiiç, hava almaya."

Kapıya doğru ilerlerken Arel'in sesi duyuldu. "abla ben de geliyorum. Canım sıkıldı evde." onu onaylayınca ikimizde evden çıktık. Arel daha alışamamıştı benim yeni halime. Neyse, alışır nasılsa.

Spor salonuna gelmeye karar vermiştik. Arabayı önünde durdurup içeri girdik. Burası benimdi. Kendim açtığım bir spor salonuydu. Ben Antalya'daydım ama Arel'den benim için böyle bir yer açmasını istemiştim. Yani açmamda bana yardım etmişti. Ve şimdi de sahibi benim. Tabi benden sonra da Arel oluyor.

İçeri girdiğimizde bütün erkekler bana hayranlıkla bakıyordu. E olsun o kadar da. Sonuçta değişmeden önce 97 kiloydum, fakat şimdi 52 kiloyum. Boyum desen, şu an 1.73. Arel'de bana bakan erkeklere ölümcül bakışlar atıyordu. Bizi kim yan yana görse, kardeş olduğumuzu bilmeyenler bizi sevgili sanıyorlar. Çünkü Arel benden küçük olmasına rağmen, benden büyükmüş gibi görünüyor.

Tek bana değil ki, kızlar da Arel'e bakıyorlardı. Ben de onlara sinirlice bakıyordum. Biz iki kardeş birbirimizi kıskanıyoruz sürekli. Bizi gören görevliler de güzel karşılamışlardı. Sonuçta bizi tanıyorlar. Ben hemen kum torbasına doğru ilerlemeye başladım. Arel'de aynı şekilde.

Ve gider gitmez de kum torbasını yumruklamaya başladım. Vurdum, vurdum. Vururken, aklıma değişmeden önce okulda yaşadıklarım geldi, daha fazla hırslanıp yumrukladım. Herşeyi, herkesi, bana yapılanları düşündüm. Ve daha fazla öfkelendim. Öfkelendikçe de daha hızlı vurmaya başladım.

Aradan kaç saat, veya kaç dakika geçti bilmiyorum ama en son çok sert bir şekilde vurduğumda kum torbası patladı. Etrafıma baktığımda herkes işini bırakmış hayran hayran bana bakıyorlardı. Erkekler şaşkın ve hayran bir şekilde bakarken, kızlar sadece şaşkınlıkla bakıyorlardı. Arel'de bu şaşkın ve hayran bakışlara dahil. Onları umursamayıp su içmek için arkamı döndüğümde onu gördüm. Selim'i. Ne yazık ki hâlâ aşık olduğum çocuğu.

Ama ondan da alacağım bir intikamım vardı tabii. İntikam Meleğiydim ben. En güzel intikamı ben alabilirim ancak. O da bana oldukça şaşkın ve hayran bir şekilde bakıyordu. Arel'e baktığımda ona sinirle bakıyordu. Benim Selim'e aşık olduğumu bilmiyor fakat onunda bana yaptıklarını biliyor sonuçta. Aynı okulda olduğumuz için.

İNTİKAM MELEĞİ (TAMAMLANDI) Where stories live. Discover now