🌹 KARAKTERLER 🌹

27.9K 519 367
                                    

ADEL MELEK SOYLU

Okulda sürekli eziklenen ve dışlanan çirkin kız. Bu yüzden de hiç arkadaşı olmadı. Annesi, üvey babası ve erkek kardeşiyle yaşıyor. Babası yıllar önce onları terkedip gitti. Ama üvey babasıyla çok iyi anlaşırlar. Onu gerçek babası yerine koyar ve o da Adel'le kardeşine kendi öz çocukları gibi bakar. Hatta onun soy adını aldılar kendi istekleriyle.

O gerçekten çok iyi biridir. Çok zenginlerdir. Üvey babasının bir tane de oğlu var ama daha bilinmiyor. Yani Adel'in bilmediği bir üvey kardeşi de var. Erkek kardeşiyle aynı liseye gidiyor ama daha 10. sınıfa gidiyor kardeşi. Kendisi de 12'ye. Ve Adel'le aralarında fazla yaş olmasa bile, yine de 'abla' diyor. Birbirlerine çok bağlılar. Çok iyi anlaşırlar. Adel'in sevdiği sayılı kişilerdendir.

Artık ona yapılanlara dayanamaz ve değişmeye karar verir. Değişim tamamlandıktan sonra geri döndüğünde ise onlardan alacağı bir intikamı vardır. Adel, okuldaki sürtük grubundan intikam alabildiği halde, hâlâ sevdiği çocuktan alabilecek midir sizce?

İntikam ve aşkın ortasında kalan Adel neyi seçecektir??

Siz neyi seçmesini isterdiniz?

Düşüncelerinizi yoruma yazarsanız sevinirim. 😁☺️☺️😊☺️☺️

Adel'in değiştikten sonra ki hali.

👇👇👇

SELİM ATAHANLI

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


SELİM ATAHANLI

Okulun yakışıklı ve popüler çocuğu. Bütün kızlar onun peşinden koşarken o dönüp bakmaz bile. Tek gecelik ilişkilerde de gözü yoktur. Bir kere aşık oldu ama ihanete uğradı. Onun için de bütün kızlara sert ve soğuktur. Kız kardeşi ve annesi hariç tabi. Ta ki Melek, yani Adel gelene kadar. Ona aşık olur ama, onun eziklediği kız olduğunu bilmeden.

Acaba öğrendiğinde ne yapacak?

Kız kardeşini çok sever. Aynı lise de okuyorlar. Ve Adel'in kardeşiyle aynı sınıftalar. Onlarda zenginlerdir. Adel'in üvey babasıyla, Selim'in babası çok iyi dostlardır. Tabi bunu Adel ve Selim sonradan öğrenecekler.

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
İNTİKAM MELEĞİ (TAMAMLANDI) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang