Del 88 - "Hun er liksom livet mitt"

208 2 1
                                    

23/7
09:33

När vi kommer in till rummet där killarna ska ha intervjuer så står det många där. Folk från olika tidningar och från filtrkids. Vi hälsar på alla och första intervjuen ska vara med filtrkids. Jag och Maja sätter oss några meter ifrån med Kjelle och de börjar intervjun med random frågor.

"Hej grabbar hur mår ni?" Frågar Nina från filtrkids när de börjat intervjun.

"Veldig bra når vi er med filtrkids" säger Marcus och de börjar garva.

"Vi kör denna intervjuen på svenska och norska och vi tänkte ställa frågor från era fans" fortsätter Nina. Sen rullar intervjuen på och det kommer frågor om deras tjejer.

"Ett annat fan undrar hur det känns att inte vara singlar längre" säger Nina och killarna kollar på mig och Maja.

"Jeg synes at det er fantastisk, jeg vær litt redd i begynnelsen men nå etter noen måneder så synes jeg det er helt greit og jeg elsker jo kjæresten min" säger Marcus och ler mot Maja som blir lite generad.

"Vi begge ble jo sammen med fans så det er jo litt gøy" säger Martinus och Nina skrattar, likaså killarna.

"Neimen jeg synes også at det er fantastisk, jeg og kjæresten min ble jo akkurat samme igjen etter awhile away from each other. Jeg elsket henne unner tiden vi ikke vær sammen og jeg elsker henne fortsatt. Hun er liksom livet mitt" säger Martinus och ler mot mig, jag ler tillbaka och jag och Maja kramar om varandra då vi båda är nära på att få glädjetårar.

"Vad gulligt, en annan frågar vad som hände mellan Martinus och Natta" säger Nina och jag kollar på Martinus. Martinus suckar lite men jag nickar så att han fattar att han får säga.

"Egentlig, jeg vet ikke men vi kranglet og sen snakket vi ikke på månader så det vær jo litt rart" säger Martinus. Sen fortsätter intervjuen och de har intervjuer med tidningar, gör challenges m.m. Sen kommer Theo, Natti och Sebbe och vi umgås lite med de som sen gör yt-videor med killarna.

"Nu står jag här med Marcus och Martinus, och deras tjejer" säger Theo och riktar kameran mot mig och Maja. Jag och Maja snackar en hel del med alla 3 men lite extra med Natti. Vi har aldrig riktigt gillat henne på tiktok men hon var riktigt snäll så det slutar med att vi addade varandra på snap och sånt. Vi blev även lite vän med Sebbe och Theo så vi fick även deras snap, fett kuuul. Killarna gav även ut deras snaps till de så nu har vi alla varandra på snap hahaha.

Efter alla intervjuer och alla videor så är de äntligen klara och jag, Maja, killarna och Kjelle åker runt i göteborg. Vi stannar på en resturang och äter lunch och har en mysig dag, mycket fans dock så vi fick inte vara så mycket själva om man säger så men det var kul ändå. Efter några timmar äter vi middag och sen går vi tillbaka till hotellet.

Jag vill vara din | M.GOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz