Del 58 - "Wow"

249 3 0
                                    

Nattas perspektiv
Jag vaknar av mitt alarm som ringer 8:00 och kollar trött på Martinus som sakta öppnar sina ögonlock. Han drar mig närmare honom och ger mig en kyss på munnen, jag besvarar såklart kyssen. Jag sätter mig trött upp i sängen och Martinus gör samma sak. Sen kollar vi ner på Marcus och Maja som tydligen fortfarande sover.

"De er så søte når de sover sammen" säger Martinus och ler.

"Är inte vi ganska söta också?" Frågar jag och han nickar. Jag sparkar lite på Marcus rygg då han är den som ligger närmast vår säng och det medför att han puttas mot Maja.

Majas perspektiv
Jag öppnar ögonlocken och det första jag ser är 2 fina bruna ögon som är bara någon centimeter från mina. Killen framför mig lägger sig lite längre bak.

"Unnskyld" säger han då vi halvt krockade i varandra, liggandes.

"Det var mitt fel hihi upp och hoppa nu, vi ska åka om 1 timme" säger Natta och jag och Marcus reser oss tröttsamt upp.

Nattas perspektiv
När vi gjort oss klara, ätit frukost m.m. Är det dags att åka. Pappa ska skjutsa oss dit och Kjelle och Emma ska följa med då de 3 ska utforska Västerås när vi ändå är där. Gerd-Anne stannar hemma hos mig för att ta hand om Love. Kjelle och pappa sätter sig längst fram, Maja och Marcus i mitten och jag, Martinus och Emma längst bak. Vi ska alltså åka bil i typ 2 timmar nu. Emma sitter i mellan mig och Martinus.

"Tenk at om noen år kanskje barna våres sitter mellom oss på denne måten" säger Martinus och lägger en hand på mitt ben så att hans arm hamnar framför Emma.

"Martinus jeg ser ikke noe" säger hon och drar bort hans hand.

"Så vi ska åka 2 timmar utan att få röra varandra?" Säger jag och vi skrattar lite.

"Lycka till med det" säger Maja och skrattar.

2 timmar senare är vi inne i omklädningsrummet inne i kokpunkten. Och som sagt, helt själva så vi alla gick in till tjejernas. Vi packar upp våra badkläder och börjar byta om. Martinus slänger av sin tröja och min blick fastnar på hans mage.

"Vil du hjelpe meg av med buksene?" Frågar han och går mot mig. Jag nickar och drar ner hans byxor, sen hjälper han mig att ta av mina kläder och vi båda står i underkläder mot varandra.

"Omg" säger Marcus och suckar.

"Oj var jag så snygg?" Säger jag och han skakar på huvudet.

"Nei jeg mente omg til at dere tok av hvarendre klærerne bare såder når vi er her" säger han och vi skrattar.

"Jaja ikke se på oss da" säger Martinus och sen tar han sina badbyxor och min bikini och drar med mig in på toan som finns här. Han tar även med sig något som jag inte riktigt kan tyda vad det är. Han låser dörren och puttar ner mig så att jag sitter på toalocket. Han börjar kyssa mig och sedan tar han fram det som han plockat med sig. EN KONDOM?! Hit?

"Du är galen" säger jag och hjälper honom av med våra underkläder.

"I deg ja" svarar han och vi fortsätter kyssas.

Majas perspektiv
Låga stön hörs från toan.

"Seriøst?" Suckar Marcus högt och vi skrattar.

"De är galna i sex" säger jag och Marcus instämmer.

"Toan är upptagen å jag orkar inte vänta så kolla bort tack" säger jag och tar tag i min bikini.

"Hvis du sier det så" säger han och vänder sig om. Snabbt byter jag till bikini och jag säger till honom när jag är klar. Marcus vänder sig om och inspekterar min kropp, jag gör detsamma då han endast står i kallingar.

"Wow" säger han och kommer på sig själv så han kollar bort.

"Wow på dig" säger jag och nickar åt hans mage.

"Din tur at se bort" säger han, jag gör som han säger och han byter till badbyxor.

Nattas perspektiv
"Der där va skitkul" säger jag och reser mig upp för att sätta på mig bikinin.

"Jeg kan hjelpe deg med det" säger Martinus och sen gör han som han sa. Jag tar hans badbyxor och sätter på honom de sen går vi ut från toan till de andra.

"Ni hade kul hörde vi" säger Maja och vi flinar. När vi alla är klara går vi ut och börjar åka massa saker.

"Den här kan man åka 2 på så Martinus, kom" säger jag och Martinus sätter sig och jag sätter mig i hans knä. Han lägger händerna runt min mage och jag håller i mig i hans armar sen åker vi.

Marcus perspektiv
Jag sätter mig ner och visar med handen att Maja ska sätta sig "på" mig. Hon gör som jag visar och jag lägger händerna runt henne. Jag känner hur hennes kropp ryser och hur nervositeten börjar komma i henne. Det är en skön känsla faktiskt.

"Er du klar?" Frågar jag. Hon nickar då nervositeten tagit över henne så hon knappt får ut några ord. Sen åker vi. När vi kommit ner har Martinus och Natta försvunnit till någon annan sak man åker och jag och Maja förblir ensamma. Det kan behövas faktiskt. När vi kommit ner i poolen reser jag mig upp och sträcker ut handen som hon tar tag i så att hon kan resa sig. Hon släpper inte greppet utan leder mig till en vanlig pool som vi går i. Ljummet vatten.

"Du vet när vi åkte, jag var inte nervös för att åka. Jag var nervös för att jag va så jävla nära din halvnakna kropp" säger hon medan vi simmar runt i den grunta poolen.

"Jeg skjønte det" säger jag och ler. Hon ler tillbaka. Sen simmar vi runt där ett tag och pratar om lite allt möjligt.

Majas perspektiv
Marcus tar tag i min hand och börjar dansa med mig så han snurrar runt mig och fångar in mig i hans famn så att min rygg nuddar hans bröstkorg.

"Det här gör mig nervös" säger jag och han gungar försiktigt mig.

"Du er ikke redd?" Säger han och drar ut mig så att vi står mot varandra, han tar ett hårdare tag om min hand.

"Nej, med dig är jag trygg" säger jag och ler.

"Bra" säger han och jag närmar mig honom. Han lägger ena handen på min nakna rygg och det får mig att rysa. Helt sjukt vilken känsla jag får när han rör mig. Han drar mig närmare honom och lutar sig ner lite. Jag pressar mina läppar mot hans och efter en kort stund har jag hans tunga i min mun. Vi släpper kyssen och jag kollar på honom.

"Jävlar" säger jag och han ler stolt. Våran stund avbryts av att Natta och Martinus kommer springandes mot mig.

Nattas perspektiv
"Hallå vi byter partner, Maja kom" säger jag och ger Martinus en kyss innan jag och Maja springer iväg och börjar åka massa saker.

"Asså berätta nu, va händer mellan dig och Marcus?" Frågar jag.

"Jag vet inte ärligt talat, han har sagt att han gillar mig och så men att han inte riktigt vet vad han vill men han visar liksom signaler på att han vill å såna saker så jag vet inte hur jag ska tyda det" svarar hon och kollar ner i golvet när vi går.

"Hmm, asså ja jag antar att du bara får vänta tills han känner sig redo men hur känner du för honom? Jag vet att du älskar honom och så men är du liksom kär?" Frågar jag och kollar exalterat på henne.

"Vi hånglade precis innan ni kom och jag rös i hela kroppen, och när vi åkte tillsammans när ni försvann så kunde jag inte ens prata för jag blev så nervös när jag nuddade hans halvnakna kropp" svarar hon nervöst och jag ler.

"Gumman, du är kär" säger jag.

"Jag antar det, jag vill verkligen vara hans" säger hon.

"Och det kommer du bli, vänta bara" säger jag och ger henne en kram. Efter några åk letar vi upp killarna igen och umgås alla.

Jag vill vara din | M.GOù les histoires vivent. Découvrez maintenant