Del 15 - "Dette gjorde vi bra babe"

432 3 0
                                    

Nu har det gått,
1 månad sen vi gjorde det officiellt,
1 månad har gått sen vi blev tillsammans,
1 månad sen vi träffades senaste gången.
Och jag saknar honom allt för mycket och jag tror han känner detsamma, vi har pratat på FaceTime och även vanlig lur nästan varje dag och jag bara önskar att han kunde va hos mig och imorgon äntligen så ska han komma till Stockholm igen!! Men dock hemligt så inga fans vet. Han åker med hela sin familj och alla ska bo på hotell. Dock vill jag att han ska bo här men har inte velat fråga, tänk om att tycker jag är för på? Gud tänk om det är kommer vara gången jag förlorar oskulden? Med fkn Martinus fkn Gunnarsen HAHAHA. De ska vara i Stockholm måndag-torsdag.

~ Morgonen därpå ~

Martinus perspektiv
Idag träffas vi äntligen efter typ hur länge som helst känns det som och jag är så fkn taggad för har saknat henne föööör mycket. Trodde aldrig jag skulle känna såhär starkt för någon men det gör jag. Sjukt hur kär man kan vara, i ett föredetta fan? Eller hon är typ fortfarande ett fan, typ vårat största fan men lite skillnad nu när hon är min tjej. Hon och Marcus verkar ha blivit ganska bra vänner också men ingen kemi mellan de inte, för det är jag och hon.

Jenta mi 😍❤️ ringer
"Heeejj daddy oj baby menade jag" säger hon och vi båda börjar skratta.
"Daddy sier du, hæ?" Svarar jag efter ett tags skrattande. Jag sitter i bilen påväg till Trondheim vilket tar typ 4 timmar från Trofors sen därifrån ska vi ta direktflyg till Stockholm. Sen ska vi checka in på hotellet och sen tar vi taxi till Natta så min familj får hälsa på henne och sen hoppas jag de kan lämna oss i fred. Vi pratar med varandra i telefon hela bilresan, ända tills flyget går. Vi går av flyget och tar oss snabbt till hotellet genom en bakväg från Arlanda så att inga fans fattar att vi är här, i alla fall inte nu i början.

Nathalies perspektiv
Jag sitter i mitt rum och klappar Love, min fina fina hund som alltid finns där för mig. Sedan hör jag några bekanta röster i hallen och jag kutar ut ur mitt rum och hoppar på Martinus så att vi ramlar på golvet du han inte var beredd. Han ligger över mig på golvet och kysser mig hårt på läpparna, sedan reser han sig upp och sträcker ut sin hand så att jag ska kunna komma upp jag med. Sen hälsar jag på Kjelle, Emma, Marcus och Gjerd-Anne och de hälsar på min familj dvs. min mamma och pappa + min hund. Våra föräldrar verkar klicka väldigt bra så mamma och pappa bestämde sig för att checka in på samma hotell så att jag och Martinus kunde vara själva hemma. Han hade redan bestämt att han skulle bo här tydligen då han tagit med sin resväska, men jag har inget emot det eftersom det var det jag ville. Våra familjer ger sig av mot hotellet och det är bara jag, Martinus och Love i mitt hus ljust nu. Jag bor i ett stort, rött hus som ligger i stan men ändå lite gömt.

Mamma ❤️
Gumman gör vad ni vill men kom ihåg, var försiktiga och använd kondom ❤️ Finns i en låda i badrummet! 😁

HAHHAAHA MEN GUD MAMMAAA

Puss❤️❤️ Saknar dig

Hahhaha saknar dig också❤️

Martinus och jag ligger i min säng och jag ligger på hans bröstkorg så att han ser min mobil, han såg alltså smset som mamma skicka så det var ju lite stelt men vi skrattade bara. Vi har alltid så jävla kul tillsammans även om vi skrattar åt så jävla tråkiga saker. Klockan är 12 vid det här laget så vi bestämmer oss för att gå ner och göra lunch.
"Vad vill du äta?" Frågar jag honom medan jag tar tag i hans hand och leder honom ner till köket med Love bakom oss, Martinus fick btw en housetour av mig innan så han kunde hitta lite bättre.
"Vet ikke, hva vil du spise?"
"Går det bra med hemmagjord pizza?"
"Jada det er syyykt godt" Svarar han oxh skiner upp i ett leende. Jag börjar ta fram sakerna vi ska ha och börjar laga maten, han ställer sig bakom mig och håller händerna runt min midje och kysser min nacke. Jag vänder mig om så att hans läppar nu pressas mot mina. Han lyfter upp mig och sätter mig på kökskanten och där står/sitter vi och hånglar i kanske 5 minuter.
"Nei nå må vi slutte, jeg er sulten" säger Martinus och lyfter ner mig på golvet igen.
"Meeeen du var ju så bra" Säger jag en aning besviket.
"We can continue tonight" säger han med sin dåliga engelska och blinkar med ena ögat. Jag himlar med ögonen och vänder mig om. Där står vi som ett par och lagar maten vi två ska äta, vilken dröm. Vi hade så jävla kul näe vi lagade mat tillsammans, allt vi gör tillsammans är roligt. Sedan sätter vi oss mittemot varandra på borde som vi dukat maten på.

"Dette gjorde vi bra babe" säger han efter en stunds tystnad.
"Verkligen" svarar jag och lutar mig över bordet för att kunna ge honom en lätt kyss, som han väldigt gärna besvarar. Vi släpper och fortsätter äta och pratar som vanligt om allt möjligt.
"Nu måste vi gå på promenad med Love, han har inte varit ute sen imorse" säger jag och kollar på min desperata hund som sitter bredvid bordet.
"Selvfølgelig" säger han och ler mot Love. Vi reser oss upp och dukar av sedan tar vi ut Love på en timmes promenad och försöker gå så mycket i skogen som möjligt ifall en mmer skulle bo i närheten. Han ville väldigt gärna hålla i Love så det fick han. Sedan ville han ta en bild på mig och Love och lägga ut på instagram och det fick han också.
"Är du säker? De kommer fatta att du är Stockholm"
"Ja det eneste som är viktig for meg er at du og jeg er sammen" säger han säkert och kramar om mig bakifrån.

Martinus babe

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now