Del 81 - "Det der var stivt"

239 5 3
                                    

22/7-20
08:00

Alarmet ringer och jag och Martinus vaknar. Maja och Marcus bestämde sig för att sova hos Maja för att de inte orkade gå tillbaka hit när de hade packat men de kommer hit runt 9 tiden när vi ska åka till Arlanda. Pappa ska skjutsa oss dit. Vi gör oss i ordning och sen är det dags för att åka. Maja och Marcus har precis kommit hit så vi säger hejdå till Love och sen går vi ut till bilen. Pappa och Kjelle längst fram, Maja och Marcus i mitten, jag och Martinus längst bak (han har ju en 7-sits). När vi kommer fram till arlanda är det inga fans där då ingen vet att de är här, så vi går checkar in, går igenom säkerhetskontrollen osv. Sen är det dags att gå in till planet och Kjelle, Marcus och Martinus sätter sig vid sina platser och jag och Maja sätter oss där vi ska sitta, hyfsat när deras platser. När vi lyft och man får ta av sig bältet kommer Martinus och tar tag i min hand så att jag flyger upp ur sätet, som tur är satt jag längst ut. Han går hand i hand med mig till toan och stänger dörren. Jag kan inte låta bli att garva, den killen tänker bara på sex han. Han garvar av att jag garvar. Jag trycker mig mot honom och pressar mina läppar mot hans.

~ 20 min senare ~

"Det gick snabbt" säger jag och flinar.

"Hvordan kunne jeg klare meg 4 måneder uten dette, uten deg" säger han och jag kysser honom på kinden.

"Ja hur klarade du dig?" Säger jag retsamt och han himlar med ögonen.

"Vi måste gå tillbaka nu innan nån undrar om nån dött på toan" säger jag och Martinus instämmer. Vi öppnar dörren och utanför hade det bildats en kö med folk som skulle in till toan å ut kommer vi. Fyfan vad stelt.

"Det der var stivt" säger han när vi kommit fram till min plats som Marcus har satt sig på. Han reser sig upp när han ser oss och ger Maja en kyss.

"Vi ses när vi landat" säger jag och kysser honom, sen sätter jag mig bredvid Maja. Marcus och Martinus går tillbaka till sina platser.

"Så vad gjorde ni?" Frågar jag.

BAHAHA i ett flygplan Martinus hmmm

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now