Del 79 - "Da er jeg din, igjen"

233 4 1
                                    

21/7-20
15:39

Där står han. Killen jag inte träffat sen februari, killen som skrev en fkn låt till mig och killen som ja älskar mer än han vet. Fkn finaste killen i världen står framför mig, andra sidan min ytterdörr står han med hans tvilling och hans pappa bakom sig. Jag slänger armarna runt hans nacke och han besvarar kramen och där står vi i säkert flera minuter och bara kramar om varandra.

"Visste ikke at jeg hadde savnet klemmene dine så fkn mye" säger han och tar ett hårdare grepp om mig.

"Jag har saknat det här" svarar jag och till slut släpper jag kramen. Jag hälsar på Marcus och Kjelle och släpper in alla 3 i huset där Maja, Love och min pappa befinner sig. Efter en stund går jag och Martinus själva upp på mitt rum för att prata ut i verkligheten om allt. Vi går in till mitt rum och jag stänger dörren efter mig eftersom jag går sist. Martinus sätter sig på sängen och jag stirrar in i hans vackra ögon. Han ler lite smått och jag ler tillbaka.

"Sorry Martinus men jag kan inte hålla mig" säger jag och går hastigt fram till honom. Jag kupar mina händer runt hans kinder och pressar mina läppar mot hans. Han tar tag i mina höfter och sätter mig på honom och våra tungor rör sig i varandras munnar. Jag puttar bak honom försiktigt så att jag nu ligger över honom i sängen.

~ 30 min senare ~

"Det där hade jag också saknat" säger jag och ler mot hans fina ansikte.

"Jeg vet virkelig ikke hvorfor jeg ikke hørte av meg til deg fordi dette trengte jeg mer enn hva jeg trodde" säger han och pussar på min näsa.

"Martinus" säger jag efter en stunds tystnad. Han nickar till svars.

"Vad är vi?" Frågar jag och han kollar förvånat på mig.

"Hva vil du at vi skal vær"

"Jag vill vara din, mer än någonting annat"

"Da er jeg din, igjen" svarar han och pressar sina läppar mot mina igen.

FINAALLYYYY HAHAHAH

Jag vill vara din | M.Gजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें