Del 9 - "Ehe, sorry for han"

492 4 0
                                    

~ 15:32 ~

Martinuuss<33 ringer
Jag trycker snabbt på den gröna knappen och snart hör jag hans vackra röst i mina airpods som jag nyss stoppat in i öronen så fansen runt omkring inte ska fatta att jag känner honom. Vi har pratat FaceTime lite då och då men nu var det ett tag sen så det var länge sen jag hörde hans röst.
"Hälsa från mig" viskar Maja då Louise och Linnea somnade eftersom vi knappt sov något inatt.
"Hei jenta mi, vi er tillbake på hotellet nå og vi bare chiller på rommet" säger han tyst i luren så att de runtomkring inte ska höra hans röst.
"Maja hälsar btw, men okej vart ska vi träffas utan att fans märker?" Svarar jag, också ganska tyst.
"Hilse tillbake, hvem det nå er. Kanskje hvis du kan ta hissen til våning 11 der vi bor så møter jeg deg vid hissene?"
"Det blir perfekt, ses snart" säger jag tyst och lägger på innan han hinner svara.
"Ehm Maja jag kommer snart, undrar någon säg att jag ska på toa eller nåt"
"Lycka till och använd kondom!!" Säger hon tyst innan hon ger mig en kort kram.
Jag skrattar och går mot hotellet.

När jag kom fram till hotellet smiter jag förbi fansen och sedan försökte jag förklara för receptionen att jag kände Martinus då jag inte fick gå upp utan att jag bodde på hotellet så jag fick ringa till Martinus då de kunde tro mig. Jag går in i hissen och trycker på 11. Jag skakar och min mage kurrar av nervositet, såhär har det alltid varit när jag träffat de men nu är det på en helt ny nivå. Sjukt att man kan tycka om en person så mycket så att man blir nervös när man ska träffa personen. Och det här är trots allt våran första "officiella" träff om man säger så. Hissdörrarna öppnas och där står han, helt fantastiskt fin i sitt slarviga hår, svarta jeans och en vit t-shirt. Jag halvspringer ut ur hissen och hoppar in i hans farm, han tar snabbt tag om mig och lägger händerna på min röv och jag tar benen runt om honom (ni vet sådär goals) jag andas in hans one million doft och lägger näsan mot hans axel.

"Omg hva jeg lengtet efter denne stunden" säger han i kramen efter kanske en minut av tystnad. Vi släpper motvilligt kramen och bara kollar in i varandras ögon. Mina blåa ögon och hans rådjurs ögon möts och jag kan inte släppa blicken ifrån honom.
"Martinus du är så jävla fin, vet du det?" Säger jag och han svarar "det samme" och drar in mig i hans famn ännu en gång så att mitt huvud lutar mot hans bröst.
"Du vet att det här var min dröm som aldrig skulle bli sann för kanske en månad sann" säger jag med blanka ögon. Vi släpper motvilligt kramen igen och han drar bort några hårstrån som hamnat för mitt vänstra öga. Jag vill sååå gärna bara pressa mina läppar mot hans i denna stunden och jag får en känsla av att han vill det också då hans ögon växlar mellan mina läppar och mina ögon men när vi närmar oss varandra kommer 2 fans ut ur hissen och jag backar snabbt ifrån honom. De skriker av lycka och frågar Martinus om bild och kram sedan åkte de ner igen och Martinus gick ännu en gång närmare mig. Det var efter de där 2 fansen som alla kommentarer började strömma in under deras inlägg, "vem var tjejen?" Bestod 80% i deras kommentarsfält av. Hur kunde det spridas så fort av endast 2 tjejer??

Vi sätter oss efter en stund ner på en soffa som fanns på våningen och jag har en så länge inte varit borta från kön så länge, kanske 20 min. Vi pratar om allt från himmel och jord och ska precis pressa våra läppar mot varandras tills Marcus kommer.

"Marti.." Är allt han hinner säga innan hans ögon spärras upp mot oss.
"Marcus, dette er Nathalie eller Natta som hun kalles" Säger Martinus snabbt medan jag reser mig upp och Marcus ger mig en snabb kram.
"Åja hei, deg har jeg hørt mye om" Säger han och börjar flina mot Martinus, jag såg hur generad Martinus blev så jag börjar skratta lite smått och likaså Marcus.
"Nåvell, lurte bare på hva disse kommentarerna hva om men nå skjønner jeg helt" Säger Marcus medan han återvänder till deras hotellrum.

"Ehe, sorry for han" Säger Martinus lite generad och jag ler mot han, han besvarar leendet och sedan bestämmer jag mig för att gå tillbaka till kön så att inte det blir mer misstänktsamt än vad det redan är. Jag och Martinus kramar om varandra ännu en gång och vi tänker för tredje gången ge det ett försök att pressa våra läppar mot varandra men just då öppnas ett av hotellrummen och ut kommer en av deras vakter, Isak och vi säger hejdå och jag återvänder till kön. Jag berättar allt för Maja och även för Louise och Linnea som tydligen hade vaknat, däremot viskar jag nästan så inte de andra ska höra.

Fan va de ska bli störda☹️☹️

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now