Del 45 - "Er jeg så kjekk?"

333 4 0
                                    

Jag vaknar av mig själv och möts av en sovande kille. Jag drömde faktiskt om honom, fett bra dröm. Jag drar mig närmare honom och ger honom en lång kyss på läpparna, sen ner på hans nacka och tillbaka till läpparna. Han vaknar till och mumlar nåt jag inte kan höra.

"Hallå jag drömde om dig" säger jag och släpper kyssarna.

"Hva skjedde i den?" Säger han med en trött röst och halvstängda ögon.

"Ehhh kommer inte riktigt ihåg, jo du friade typ till mig tror jag å sen gifte vi oss å skaffade barn å allt sånt shit, en ganska bra dröm faktiskt" säger jag och Martinus spärrar upp ögonen.

"Oiii, vi får håpe at det skjer en dag" säger han och pussar på min näsa.

"Ja vi får väl hoppas" säger jag. Efter ett tags prat går vi upp och gör oss i ordning och äter frukost/lunch då klockan har hunnit bli ganska mycket. Vi tar Love på en promenad och när vi kommer tillbaka duschar vi tillsammans, som vanligt. Det börjar med bara några kyssar och övergår till något helt annat. Efter ett tag fylls vätskan i min kropp och jag ryser till.

"Den där känslan har jag inte känt förut" säger jag och kramar om honom, utan anledning. Bara för att jag älskar honom.

"Det har du jo" säger han i kramen.

"Men den här gången var det.. Annorlunda typ" säger jag men tänker inte så mycket mer på det. Vi går ut ur duschen och torkar oss.

"Kan inte vi typ åka och shoppa? Det hade varit sååå roligt" säger jag och han kollar på mig.

"Ja virkelig!! Men jeg må spørre pappa siden det sikkert er fans i køpesentret" svarar Tinus och vi tar på oss kläder. Han ringer Kjelle och efter ett tag lyckas han övertala honom att gå med på det. Vi bestämmer oss för att dra till Globen centrum för det ligger inte alls långt härifrån, gåavstånd liksom. Sen har jag en rolig shoppingdag med Martinus fkn Gunnarsen. Hand i hand går vi där. Några tjejer kommer fram lite då och då för att ta bild med Martinus och ibland springer vi och gömmer oss, fett kul HHAHA.

"Tänk att det där var jag för ett halvår sen" säger jag när några tjejer går ifrån oss efter att precis ha fått en bild med Martinus.

"Ja tenk det. Sykt" säger han och håller om mig. Vi går in till h&m och jag hittar några fina klädesplagg som jag vill prova, Martinus gör detsamma. Vi går in till ett stort provrum och börjar prova kläder. Han drar av sig sin tröja och min blick fastnar på hans mage.

"Er jeg så kjekk?" Frågar han och jag kollar upp mot honom och flinar. Han går fram till mig och hjälper mig att ta av min tröja och vi kysser varandra, samtidigt som jag smeker hans mage.

"Martinus vi kan inte göra det här" säger jag under kyssarna.

"Det hadde vært litt gøy da" säger han och släpper kyssen.

"Hahah ja men det finns inget lås på dörren, tänk om ett fan skulle komma in och ser oss ha sex liksom"

"Hvorfor skulle de gå inn just i dette rom? Og liksom jeg tror de vet at vi har det siden jeg har merken over hele kroppen min" säger han och flinar.

"Samma här, du är bra på att lämna spår du" säger jag.

"So are you" svarar han. Sen provar vi lite kläder och jag hittar några jag vill ha, han hittar också några. Sen går vi till kassan för att betala och då tar han tag i mina kläder.

"Vil du ha de her?" Frågar han.

"Ja?" Svarar jag.

"Bra, jeg betaler" säger han och ler.

"Men gud nej det behöver du inte, jag ka-" sen slutar jag prata när jag ser att han redan står och betalar. När han betalat kysser jag honom och vi går ut från affären.

"Tack" säger jag och gosar in mig i hans sida medan vi går.

Efter några timmars shopping åker vi hem och tar Love på en promenad, vi äter middag och sen lägger vi oss i min säng och kollar på en film. Så mysig dag!

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now