Del 56 - "Fortell meg"

281 3 0
                                    

"Åh fan måste gå ut med Love, orkar inteee" säger jag och suckar.

"Jeg kan gjøre det" säger Marcus glatt.

"Åh ja tack" säger jag och slänger kopplet till honom.

"Jag följer med, inte en chans att jag är ensam med Martinus och Natta" säger Maja och går efter Marcus ut ur rummet.

"Vi ska visa de att vi faktiskt kan va ensamma utan att ha sex, okej?" Säger jag och Martinus putar med underläppen.

"Åja, greit da" säger han besviket.

"Men kysser må jeg få gi deg" säger han och pressar sina läppar mot mina. Jag kupar min händer runt hans kinder och han lyfter upp mig och lägger mig i sängen. Han lägger sig över mig och kysser mitt ansikte. Sen lägger han sig bredvid mig.

"Du kan fortsätta vettu" säger jag och han slänger en blick neråt.

"Kåta jävel" säger jag och kramar om honom liggandes.

"Jag älskar dig" viskar jag i kramen.

"Elsker deg mer" svarar han.

Marcus perspektiv
När vi gått ut ur rummet tar jag tag i Majas hand och drar ner henne till nedervåningen, jag släpper hennes hand och sätter på kopplet på Love. Sen går vi ut genom dörren och börjar gå på promenad, mest i skogen.

"Gissar på att de har de lite för trevligt just nu" säger hon och vi skrattar.

"Hahhaha ja" svarar jag. 

"Men du, jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette men okey jeg begynner. Du skrev loveu på insta og liksom gjør du virkelig det?" Frågar jag och hon kollar på mig.

"Du vet att man kan älska sina vänner oxå men ja du vet att jag älskar dig mer än som en vän, det har du vetat i några månader nu" säger hon och mina ögon spärras upp. Ja visst har jag vetat det men liksom det kändes speciellt när hon faktiskt skrev det.

"Jeg vet det men har liksom ikke tenkt så mye på det før du virkelig skrev det" säger jag.

"För några månader sen när vi kysstes, du visste hur gärna jag ville kyssa dig första gången och du retade mig, fett taskigt" säger hon och vi skrattar lite.

"Ja men jeg gav jo deg et kyss senere" säger jag efter vi skrattat.

"Inte bara en, utan fyra WOW" säger hon och låter ironiskt när hon uttalar det sista ordet.

"Oi, du husker hvor mange" säger jag och hon skrattar.

"Såklart jag gör" säger hon och jag ler lite smått.

"Okey se her, vi har kjent hvarendre i noen måneder nå og jeg liker deg veldig godt. Det gjør jeg, spør Martinus bare. Nei men det eneste er at jeg vet ikke hva jeg vil akkurat nå og det føles veldig hardt at ha en kjæreste som bor langt unna og sånne ting" säger jag nervöst medan vi går.

"Du vet att jag kommer vänta på dig" säger hon och ler. Vi stannar upp och våra blickar möts. Jag kollar in i hennes vackra ögon och hon i mina. 

"Jeg gir deg veldig gjerne et femte kyss da" säger jag och hon lutar sig fram för att kyssa mig.

"Kör på" säger hon och jag pressar mina läppar mot hennes mjuka. Våra tungor nuddar varandra och hon kupar sina händer runt mina kinder. Jag lägger hena handen vid hennes midja och drar henne intill mig. Den andra handen håller jag i kopplet med. Vi släpper motvilligt kyssen och fortsätter gå.

"Asssåå måste bara säga att du är fett bra på att kyssas för att vara nybörjare" säger hon och jag ler.

"Du er jo den eneste jeg kysset, hvis man ikke regner med Martinus og Natta på nett eller sannhet hahah" säger jag och hon sänker sin blick.

"Sa jeg noe feil?" Säger jag och hon kollar upp på mig.

"Nej, det är bara du är inte den ända jag kysst. Jag har ett ex, som är en idiot och jag hatar honom" säger hon och jag kollar allvarligt på henne.

"Hva har han gjort?" Frågar jag tyst.

"Det är fett jobbigt att prata om" säger hon och jag kollar på henne.

"Men, för dig kan jag berätta" fortsätter hon.

"Natta är den ända som vet detta, i te ens de i skolan. Mina föräldrar vet också men inga andra av mina vänner så det här betyder att jag verkligen älskar dig Marcus" säger hon.

"Fortell meg" säger jag och hon stannar till vid en bänk som hon sätter sig på. Jag sätter mig bredvid henne och Love stannar och lukar vid den.

"Okej kolla. Han heter Isak och han gick i våran parallellklass i högstadiet, det som jag ska berätta hände i 8an. Han och jag träffades av en slump och vi klickade fett bra så vi blev till slut tillsammans. Jag älskade honom och det var liksom vi mot världen och sen började han prata hela tiden om hur mycket han ville ha sex med mig m.m. Och jag var 14 då och kände mig inte riktigt redo för det än vilket han verkade förstå, i början. Sen efter några månader va sex det äääända han tjatade om och sen kom en dag där han våldtog mig. Sen den dagen har jag aldrig litat på en kille, inte ens kysst någon. Förutom dig dådå. Jag är rädd för att samma sak ska hända igen, varför jag är så jävla kär i dig vet jag egentligen inte för jag borde vara rädd men för dig, jag känner inte den rädslan när jag är med dig. När du kysser mig känner jag bara nervositet av bra slag, ingen rädsla. Nästan ingen vet det där med Isak för att jag skäms, att jag kunde vara så dum och så blind i kärligheten i flera månader" fortsätter hon och jag möter hennes blick. Jag lägger en arm runt henne och hon lutar sitt huvud mot dig.

"Jeg vet ikke hva jeg skal si men en sak vet jeg, han er en idiot og han don't deserve ur attention!" Säger jag och stryker min hand på hennes arm.

"Og skulle du noen gang føle deg redd ved siden av meg, si til meg" fortsätter jag och hon tar upp huvudet för att kunna kolla på mig.

"Tack Marcus" säger hon och kramar om mig. Jag hör hur hon fäller några tårar i kramen och jag tar tag i henne och släpper kramen för att se hennes ansikte.

"Jag tror att det är glädjetårar" säger hon och jag ler.

"Ska vi fortsätta gå?" Fortsätter hon. Jag nickar och reser mig upp och vi går tillbaka till Nattas hus.

1093 ord, är stolt

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now