Del 1 - Inledning

1K 6 0
                                    

Fatta vilken dröm att få ett svar av självaste Martinus Gunnarsen??!!
Marcus går också bra men Martinus.. Asså det är något speciellt med honom även fast jag inte känner honom. Har dock träffat honom några gånger men det vet han ju antagligen inte om det.

Jag heter Nathalie och är 16 år, 02a. Fyller 17 om några månader, jag bor i Stockholm och har varit MMer i snart 3 år. Har träffat de kanske 10 gånger nu och varit på några konserter och Martinus är så fkn fiiin!! Drömmen är ju att lära känna mina favoritkillar men det är ju som sagt endast en dröm.. Kan denna drömmen kanske bli sann en dag?

Jag får väl fortsätta drömma om att min dröm ska förverkligas, hursomhelst idag är det lördag och som tur ingen skola. Jag på riktigt hataaar min skola, har typ 5 vänner i klassen men alla andra hatar typ mig. Maja, Lena, Josefine, Julia och Tobias är mina babesss. Och btw, Tobbe är inget pojkvänsmaterial då han är way to gay. De är vi 6 som brukar hänga i skolan men Maja är dock den ända av de som också är MMer, hon och jag började gilla de tillsammans och vi har känt varandra ända sen vi gick på dagis. Sen har jag några fler vänner utanför skolan men det här är mina närmaste.

~ 2 dagar senare ~

< marcusandmartinus ℹ️

Idag 12:46
De är så fkn tråkigt i skolan ni fattar inteee

Inte för att ni bryr er

Men man kan väl önska

Martinus (eller Marcus) om du hade svarat, de hade gjort min dag

Men de lär väl aldrig hända 🤷🏼‍♀️

Ajaaa har lektion nu baii

Brukar skriva till de eller aa med mig själv eftersom de inte svarar, när jag har tråkigt för det gör mig sysselsatt HAHHA. Vill att Martinus ska svara miiggg :((


Vet att denna del va skiiit tråkig men killarna kommer komma in snart å boken blir bättre senare, lovar

Orkar inte läsa igenom så de kanske är lite stavfel men ajaaa hope u liked it

HEJ HOPP GUMMISNOPP

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now