Del 51 - "Okey men gå da"

231 2 0
                                    

Okej hmm nu är det december vilket betyder att jag varit gravid i 2 månader. Och ja, jag är gravid. Har kollat upp det hos läckare och allt och jag hatar det. Martinus är den som SKA vara pappan till mina barn, MEN INTE NU?!! Jag går fortfarande i skolan. Så Martinus ska komma till mig senare idag, då det även är julafton och nyår snart så vi ska fira tillsammans, men i alla fall han ska komma hit med hela sin familj och de ska stanna här från idag (22) till 1 januari. Så imorgon ska vi till läkaren och berätta att vi inte kan behålla barnet. Det går inte, jag kan inte ta hand om ett barn när jag är 17 och går i skolan och har en känd kille som inte heller kan ta hand om barnet. Hela gunnarsen familjen ska alltså va med oss fram till 1 januari, de ska till och med fira jul med oss!! Helt sjukt. Maja tänkte komma på julaftons kvällen och i alla fall sova till natten efter, efter hon firat med sin familj. Jag har inte träffat Martinus, eller Marcus på ca. 3 månader för att de har varit mycket i studion och jag har haft mycket i skolan men vi har fortfarande hållt kontakten som vanligt. Har knappt kunnat tänka på annat än graviditeten så jag nästan glömt hur mycket jag faktiskt saknar Martinus. Tänk om mamma kunde varit här och hjälpa mig under den här perioden, det hade underlättat.

Jag hör att det plingar på dörren och jag springer nerför trappan för att öppna dörren, jag hoppar in i Martinus famn så att han nästan ramlar. Han kysser mig hårt på munnen och hälsar på Love och min pappa. Jag hälsar på resten av deras familj och sen lägget de sina resväskor rummen de ska sova i. Kjelle & Gerd-anne ska sova i ett gästrum, sen ska Emma sova på en madrass bredvid de och Marcus har inte riktigt bestämt vart han ska sova. Martinus sover dock såklart med mig.

"Imorgon måste vi till sjukhuset, jag står inte ut längre" säger jag och sätter mig surt på sängen.

"Du, vi kommer klare dette akkurat som alt annet vi klarer sammen. Vi skal få bort den der fra magen din" säger han stöttandes och jag nickar.

"Jeg har savnet deg så mye" säger han och kupar sina händer runt mina kinder och pressar sina läppar mot min. Hans tunga ber om inträda och våra tungor nuddar varandra.

"Halla jeg er fortsatt her" säger en irriterad Marcus bakom oss.

"Det stoppar inte oss" säger jag och lägger händerna run Martinus nacke. Han lyfter upp mig och lägger mig i sängen, sen lägger han sig över mig.

"Har du kjøpt kondom nå?" Frågar han och slutar kyssa mig.

"Ja, men det behövs inte, skit i det när jag ändå är gravid" säger jag.

"Men vær så snill, ha ikke sex når jeg er her" säger Marcus irriterat.

"Okey men gå da" säger Martinus och pekar mot dörren. Marcus går ut och jag och Martinus fortsätter.

"Det där hade jag saknat" säger jag och lägger mig utmattat bredvid Martinus.

"Jeg og" säger han och pussar min näsa. Marcus kommer tillbaka till rummet.

"Er dere klare?" Frågar Marcus efter han öppnat dörren, utan att KNACKA?!

"Ja, för idag" säger jag och flinar.

"Når Maja kommer, kommer dere bare slite av klærne og hoppe på hvarandre" säger Martinus och vi skrattar lite.

"Nei jeg vet ikke jeg ass" säger han till slut.

"Ehhh det är i alla fall det hon vill, I know it så upp till dig cus" säger jag och han ser fundersam ut.

Jag vill vara din | M.GOnde histórias criam vida. Descubra agora