Del 7 - "Hei du ;)"

475 5 0
                                    

Nathalies perspektiv
Idag är det 23 juni och konserten är om 2 dagar vilket innebär att jag ska börja köa.
Klockan är 07:34 och jag ska göra mig i ordning sen ska jag åka och möta Maja, Louise och Linnea så ska vi åka till globen och börja köa. Jag har alltså haft kontakt med Martinus i ungefär 3 veckor då vi började skriva i början av juni, vi skriver dock fortfarande på instagram men vi har börjat komma riktigt nära vänner men jag vill liksom ha något mer. Vill inte bara vara en vän för honom men jag är inte säkert på att han känner detsamma :(

~ Några timmar senare ~

Vi sätter oss ner med filtar under oss och all våra packning står vid sidan om oss, som tur är är det sommar och varmt men det kommer bli kallt under nätterna så vi måste ändå ha filtar och varma kläder med oss.

< martinusgunnarsen ℹ️

Nu är vi här!! Så taggad 🤩

Jeg og! Vi skal snart dra til Oslo og sove der til imorgen sen kommer vi til Stockholm 9 i morgen❤️

Önskar att jag kunde åka till Arlanda men jag måste köa för att hålla min plats:(

Ingen fare, vi vil møtes senere, greit?

Jaaa såklart!!

Men du, ta nummeret mit og ring hvis du eller dere trenger noe men pls ikke fortell noe andre i køn uantatt venninne dine❤️

Ska inte berätta, lämnar jag kön för å träffa dig hittar jag på nån ursäkt bara❤️❤️ Mitt nummer är +46*******

Sender et sms så får du nummeret mit og❤️

Jag går ut från instagram och väntar på att få ett sms från honom, shit vad sjukt ändå liksom det här drömde jag om för knappt en månad sen och nu är det verklighet??! Och jag vet att han helst vill att jag ska stå backstage och inte köa i flera nätter men jag vill verkligen ha kul med mina vänner och även stå längst fram! Kanske sista gånger jag gör det om det nu skulle bli nåt mellan mig och Martinus men det får jag väl fortsätta drömma om.

Okänt
Hei du ;)

Jag lägger genast in nummret som kontakt och döper honom till "Martinuuss <33" och sedan svarar jag och vi fortsätter skriva ett tag till.

Martinuuss<33
Må gå nå fordi jeg må pakke men håper vi kan ses imorgen❤️

Jaa vi får lösa de, baiii❤️❤️

Ha det❤️

Sedan sitter jag och de andra av mina kompisar och bara har det kul, vi går till donken lite då och då som ligger precis vid kön, vi har nummer 3-6 då det är 2 i kön framför oss som håller kösystemet så vi har garanterad första rad!!

Skit tråkigt I knooow men måste ha me sånt här för att de liksom ska gå framåt i boken eller va man nu säger

Hadeeee

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now