Del 35 - "Unnskyld"

302 3 0
                                    

Majas perspektiv
"Jeg vet ikke hvor rommet ligger" säger Marcus när vi kommit utanför rummet.

"Follow my lead" säger jag och tar tag i hans hand och drar med honom till förrådet. Låter som att vi ska ligga där och I wish. Men nope. Känslan i kroppen när min hand greppar hans är sjuk, är det såhär det känns att vara kär? Han greppar taget om min hand vilket får min kropp att rysa, han märker det och greppar ännu hårdare för att retas och jag kollar bak mot honom. Hans fina bruna ögon möter min blick och sedan kollar jag fram mot dörren in till förrådet. Jag öppnar dörren med andra handen och drar med honom in. Nu vill jag bara pressa mina läppar mot hans och trycka upp honom mot väggen men jag tänker inte göra nåt som han inte vill.

Marcus perspektiv
"Nu måste vi bara hitta madrassen" säger Maja och ler mot mig. Våra händer håller fortfarande mot varandra och det är en bra känsla. Kan inte vara kär i en person jag nyss träffat men intresserad är jag definitivt. Vi har liksom nån kemi mellan varandra och jag har aldrig känt det med någon förut.

"Ja hvor fæn kan den vær" svarar jag och börjar leta.

"Här är den" säger hon och pekar mot en ihopvikt madrass. Vi släpper då motvilligt greppet om våra händer och kollar mot varandra. Hon är rätt fin ändå.

Majas perspektiv
Tänk att bara pressa mina läppar mot hans just nu. Nej Maja sluta nu, jag skakar hastigt på huvudet och lyfter upp madrassen och jag är helt inne i mina tankar om att kyssa Marcus läppar så påvägen ut ur rummet råkar jag "köra på" Marcus med madrassen så att han ramlar. Han ramlar då framåt vilket får mig att ramla och han ramlar över mig. (ni vet den stela situationen i filmer som man alltid kollar bort från HAHAH) Wow typiskt att det här ska hända just oss. Hans huvud nuddar min bröstkorg.

"Aj" säger jag och han tar hastigt ner händerna i golvet och lyfter upp huvudet från min kropp. Han ligger fortfarande på mig och våra munnar är cirka 20 cm ifrån varandra.

"Unnskyld" säger han sen.

"Det är lugnt" svarar jag. Min blick växlar mellan hand fina ögon och hans läppar, likaså hans blick. Kanske han faktiskt vill kyssa mig också? Annars hade han väl bara rest sig upp antar jag. Han lutar försiktigt ner huvudet och stannar bara någon centimeter framför mitt ansikte. Han skrattar till lite och reser sig upp. VARFÖR SKA HAN ALLTID RETAS. Han vet att jag ville kyssa honom OCH HAN RETAS fyfan.

"Omg Marcus Gunnarsen, jag hatar dig" han sträcker ut sin hand för att jag ska komma upp och jag tar tag i den och reser mig från golvet. Sen drar han sig intill mig och utan någon förvarning pressar han sina läppar mot mina. Den här stunden har jag längtat efter. Fyfaaaan vilken bra kyss detta var. Hans första tror jag, inte min första men mitt ex var en idiot så skit i honom. Han släpper kyssen och kollar på mig.

"Gjør du virkelig det" svarar han och ler.

"Nej, kanske inte" svarar jag och ler tillbaka.

"Nå må vi gå tilbake, de kommer til og tro at vi har sex eller noe" säger han och lyfter upp madrassen. Vi skrattar lite och går tillbaka till rummet där Martinus och Natta ligger och kramar om varandra. Marcus slänger madrassen på golvet, hyfsat nära Nattas säng då det inte finns jättemycket plats i rummet. När vi kommer närmarr hör jag snyftningar och ser att Natta gråter. Jag antar att det är för hennes mamma så det gör nog inte det bättre genom att fråga vad som hänt osv. Eftersom det är ganska uppenbart.

Nattas perspektiv
Jag öppnar ögonen och kollar upp mot Maja och Marcus som kollar bekymrat på mig. Jag sätter mig upp ur sängen och Martinus följer efter och kramen släpper vi inte. Maja drar sig in i kramen och Marcus likaså.

"Ni är bäst" viskar jag i gråtandet. Efter en stund släpper vi gruppkramen och Martinus kysser mig på munnen, han tar sin tumme och torkar bort tårarna och jag slutar efter ett tag att gråta.

"Så, varför tog de så lång tid att hämta en madrass?" Frågar jag och kollar mot Maja och Marcus. De kollar på varandra och flinar.

"Oioioi" säger Martinus.

"Nei vi hadde ikke sex" svarar Marcus bestämt.

"Nej okej va gjorde ni då?" Frågar jag exalterat.

"Oj va ni ska veta" svarar Maja.

"Ehm jag berättade i detalj om mitt och Martinus första ligg så tell me, och han är ditt crush och liksom din bae och du skulle hur gärna som helst vilja slita av honom kläderna så då lär ju nåt hänt när ni va ensamma" säger jag och flinar.

"Jaja schh vi-" säger Maja.

"Kysset" avbryter Marcus.

"Det va ju inte så farligt, tunga?" Frågar jag.

"Hvorfor skal dere vite sånt?" Frågar Marcus.

"Jag berättar allt för er 2, så varsågod" svarar jag.

"Okej nej ingen tunga" säger Maja besviket.

"Marcus, ikke bra. Gjør bedre ifra deg neste gang" säger Martinus och blinkar med ögat. Sen skrattar vi lite och jag reser mig upp för att hämta sängkläder åt deras madrass som för den delen är väldigt liten. Jag har en 120 säng men den där madrassen är säkert 90 eller något.

"Vill ni ha Marcus & Martinus täcke?" Marcus & Martinus kollar frågande på mig.

"Ja jag och Maja va ju fan värsta mmers förut, klart vi har täcken med er" säger jag och killarna skrattar.

"Vadå va, vi är" svarar Maja.

"Dere kommer alltid vær fan av oss da" säger Marcus stolt.

"Såklart" säger Maja och kollar mot honom. Jag slänger m&m täcket till de tillsammans med ett vitt lakan.

"Räcker 2 kuddar?" Frågar jag och slänger 2 kuddar med örngott på sig, på deras madrass.

"Jada" svarar Marcus.

"Jeg vær ganske kjekk på denne bilden" säger Marcus och pekar på täcket.

"Den er jo fra 2017" säger Martinus.

"Ja vell" svarar Marcus.

"Båda ni har alltid varit snygga" säger jag och får sen en puss på kinden av Martinus.

"Ni kysser verkligen aaalltid varandra" säger Maja tröttsamt.

"Men ikke min skyld at hun er så fantastisk" säger Martinus och kollar på mig.

"Hans läppar är så mjuka" svarar jag.

"Okej det behövde jag inte veta" svarar Maja och vi skrattar.

"Det er noe annet på Martinus som ikke er så "mjukt" hvertfall" säger Marcus och slänger en blick på Martinus tydliga bånge genom hans mjukis.

"Igen Martinus, seriöst?" Säger jag och skrattar.

"Unnskyld" säger han och jag fnissar lite. Sedan drar han mitt täcke över oss och han drar in mig till sin kropp.

Maja & Marcus? 🤷🏼‍♀️ WOOPSSIIII

Jag vill vara din | M.GTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon