Del 62 - "Mer enn en venn"

251 6 1
                                    

~ 31 december, 23:55 ~

Just nu står vi med alla våra familjer, även Majas och pratar med varandra ute. I 5 minuter till, sen är det nytt år. Året vi alla 4 fyller 18, 2020. Och jag firar nyår med Martinus. Sjuuukt. Martinus tar min hand och drar mig en bit från de andra och när klockan slår 00 pressar han sina läppar mot mina och vi bara står där en stund. Ingen tunga, bara läppar.

"Det finnes ikke noen i verden som jeg vil ha mer enn deg, jeg elsker deg jenta mi" säger han och jag ler.

"Jag älskar dig mer Tinus" säger jag och fortsätter kyssa honom.

Marcus perspektiv
Jag vänder mig om så att Majas ansikte är vänt mot mitt och jag kollar djupt in i hennes ögon. Hennes blick växlar mellan mina ögon och min mun, likaså min blick. Jag lägger händerna runt hennes midja och drar henne närmare mig. Hon lägger armarna runt min nacke och pressar sig mot mig. Jag lutar mig försiktigt ner och pressar mina läppar mot hennes. Efter en stund av en perfekt kyss släpper vi men händerna ligger kvar.

"Kysser du dina vänner sådär?" Frågar hon och ler.

"Du er mer enn en venn for meg, det vet du jo" säger jag och hon släpper armarna från min nacke.

"Ja eller nej eller jag vet inte. Kolla, vi har redan snackat om det här och jag sa att jag kommer vänta på dig, vilket jag kommer men det är så jävla svårt att kolla på dig, krama dig, prata med dig, till och med kyssa dig med tanken av att du inte är min" säger hon och jag lägger tillbaka hennes armar runt min nacka.

"Jeg vet, det er hardt for meg og" säger jag och hon ler lite smått.

"Jag älskar dig Marcus" säger hon och jag ler.

"Jeg elsker deg og Maja" svarar jag och hon kramar om mig.

Jag vill vara din | M.GWhere stories live. Discover now