Hoofdstuk 13

2.2K 116 3
                                    

POV Angel

Dear diary,

Nieuw dagboek, nieuw leven, nieuwe naam, nieuw uiterlijk. Vooral die laatste twee dingen lijken maar niet te wennen. Het is moeilijk om opeens met Andie genoemd te worden! Ook omdat ik de naam gewoon een jongens naam vind, of ligt dat aan mij?

Mijn blonde haren zijn verschrikkelijk! Ik wil mijn bruine haren terug! Het is niet verschrikkelijk om hier te wonen maar ik mis mijn oude leven wel een beetje. ik heb het niet slecht en heb goede vrienden gemaakt hier. De jongens doen heel aardig tegen me, ze zitten allemaal in het footballteam van hun school. De meiden zijn nog niet zo met me betrokken want ze vinden me denk ik een bedreiging ofzo.

Serieus bijna ieder meisje hier op school is blond, alle cheerleaders zijn blond. De derectrice is blond. Ik kwam er trouwens achter dat Jessie, de captain van de cheerleaders, de dochter van de derectrice is. Dat verklaard warschijnlijk ook waarom ze overal mee wegkomt. Niks kan dat meisje verkeerd doen. Ook haar vriendinnen zijn helemaal heilig ofzo. Ik wil best bevriend zijn met die Jessie maar ik wil niet overkomen als iemand die alleen met haar omgaat om te kunnen spijbelen zonder consecuenties. 

Ik hang veel om met Jones. Jones is de jongen die me had uitgenodigd voor zijn feest. Sinds die avond trekken we gewoon veel op. We kletsen veel en hij brengt me na school best vaak naar school. Dat is drie keer geweest want ik ben hier pas 5 schooldagen. 

Ik kan Jones alles vertellen en ik ga hem denk ik ook vertellen over mijn verleden, want ik moet gewoon met iemand praten die me zou begrijpen. Jones is trouwens single! Stiekem vlogen de vlinders toen door mijn buik toen ik dat hoorde maar ik deed zo normaal mogelijk. Het was niet uit met Carlos dus kon niet meteen verder gaan met Jones. 

Vanavond ga ik met Jones naar het pizzarestaurant in de buurt en hij zou me zo opkomen halen. Hij zei dat het een date was en stiekem vond ik dat wel leuk klinken. Ik heb een date met de knapste en liefste jongen op school!  Dat klonk toch niet slecht? Niet voor iemand die pas net nieuw is op school. 

Ik hoor getoeter, dus ik moet gaan... Ik moet maar eens een beetje mijn leven hier gaan zetten, want ik zal hier nog wel even blijven. 

loves Angel

ik sloeg mijn dagboek dicht en bekeek mezelf nog een keer in de spiegel. Ik had mijn witte all stars aan. Een lichte spijkerbroek met een witte crop top. Mijn navelpiercing zag je wel een beetje. Ik had mijn haren een klein beetje gekruld en voor de rest had ik wat asseciores. Ik pakte mijn zwart MK tas en deed mijn telefoon erin samen met mijn portemonnee en mijn vestje. 

Ik liep naar beneden en gaf mijn vader nog snel een kus op zijn wang en liep naar buiten. Ik stapte in naast Jones en samen reden we naar de pizzatent. Ik glimlachte naar Jones. "Alles goed?" Vroeg hij. Ik knikte.

Na een heerlijke pizza die we hadden gedeeld reed Jones naar een verlaten parkeerplaats. We gingen op zijn moterkap zitten en keken naar de sterren. Opeens voelde ik zacht zijn lippen op de mijne. Ik glimlachte en keek hem aan. "Ik vind je echt heel leuk" Zei hij. 

Ik ging recht op zitten en keek voor me uit. "hé wat is er nou opeens? Heb ik iets verkeerd gedaan?" Ik schudde mijn hoofd. "Helemaal niet" Hij keek me verbaasd aan. "Oké, je moet me beloven dat je niemand dit zal doorvertellen oké?" Hij knikte. "Tuurlijk niet" 

"Ik heet helemaal geen Andie, ik heet Angel. Ik kom wel uit Ontario en wat ik over mijn vader en moeder vertelde over cheerleaden en turnen enzo was allemaal waar. Maar ik ben hier niet gekomen omdat mijn vader een nieuwe start wilde in een ander huis..." Ik keek even naar mijn handen. "Ik ben gevlucht omdat mijn ex wil dat ik weer in Ontario kwam wonen. Ik zat op een kostschool om van hem te vluchten maar ook daar vond hij me. Ik ben door hem toen gedwongen terug te komen. Daarna waren Nationals en ik was weggerend bij hem en mijn oude team om met mijn nieuwe team te doen. Hij werd boos en rende me achterna. Ik ben toen een paar dagen op straat beland. Iedereen zocht me, mijn ex, mijn toenmalige vriendje en mijn nieuwe vriendinnen en mijn vader. Ik was naar mijn vader gegaan en toen besloten we om hier opnieuw te beginnen." 

Dear Diary ♥Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu