hoofdstuk 35

943 69 10
                                    

POV Kirsten

"Pippa? Wat doe je hier?" (Voor de mensen die het niet meer weten, Pippa was de beste vriendin van Angel in Orlando en stond aan de kant van Donny) Vroeg Alex met afschuw in zijn stem. "Waar is Angel?" Vroeg ze direct. "Die is er niet meer, dat weet je" Ze schudde haar hoofd.

"Kom op, denken jullie serieus dat ze dood is? Donny wil wraak omdat ze hem heeft genaaid en nu is ze opeens dood. Er was geen begrafenis, crematie, of iets van een afscheid. Het ziekenhuis heeft alleen tegen jullie gezegd dat ze dood is. Ik reis iedere stad af tot ik haar vind." Ik was stil en keek naar Carlos.

"Angel zou echt wel langs zijn gekomen als ze nog leefde" Zei hij. Pippa begon te lachen. "Serieus? Denk je dat ze zo dom is? Donny is allang ontsnapt en is ook naar haar op zoek. Ze is al vaker even komen kijken bij jullie in het verleden, en dan werd ze altijd gevonden. Slimmer is om de stad, of beter, de staat te verlaten naar een plek waar niemand van Angel Westbrooke heeft gehoord. Wordt wakker, je vriendinnetje is niet dood en komt niet langs. Waarschijnlijk ligt ze al met een andere jongen in bed en is ze jou vergeten"

Ik stapte naar haar toe. "Hou je mond, en praat niet zo over haar. Dat is misschien de Angel die jij kende maar zo kende wij haar niet!" Pippa schudde lachend haar hoofd. "Niet? Want volgens mij kreeg ze iets met hem, om Donny te vergeten. Ze was nooit zo voor die zomer, maar je weet niet wat voor rare dingen mensen doen om dingen te vergeten"

Pippa draaide nonchalant om en keek nog een keer serieus om. "Laat maar weten als jullie haar vinden. Want ik ben misschien een bitch maar ik wil niet dat ze weer bij Donny beland. Ze is mijn beste vriendin sinds de kleuters, ik heb echt wel het beste met haar voor. Ik heb misschien niet altijd in de gaten dat dat niet altijd het beste is. Ik dacht echt dat Donny een goede jongen was en dat ze voor niks wegrende"

Ik keek naar Carlos die als een gebroken puppy achteraan van de groep stond. Hij was nog steeds niet over zijn verdriet. Hij was nog steeds niet gewend aan het feit dat Angel weg was en de verwarring die nu naar boven komt met Angel, of ze wel echt dood is, helpt hem niet.

Pippa draaide weg en liep de hoek weer om. Ik keek naar de groep die allemaal stil stonden. "Ze heeft wel gelijk denk ik" Zei ik zacht. Alex keek me aan en haalde zijn schouders op. "En ook van dat ze niet langs kwam door veiligheid?" Ik knikte. "Het klinkt logisch, logischer dan dat ze dood is door overdosis, want zo was Angel echt niet. Ze was misschien klaar met ons omdat we haar lieten stikken maar ze was niet depressief dat ze er een einde aan zou maken"

Carlos zei niks en keek recht voor zich uit. "Ze leeft nog" Mompelde hij. Iedereen keek bezorgd naar hem. "We moeten haar vinden" Ik haalde mijn schouders op. "Wat als we daardoor Donny recht naar haar toe leiden"

Alex pakte mijn hand. "We moeten kijken of we iets kunnen doen voor haar want dat zijn we haar wel verschuldigd." Ik keek mijn vriend lang aan. Ik weet dat hij nog steeds verliefd is op Angel, daar zal ik altijd mee moeten leven. Hij was verliefd op haar sinds ze hier op school kwam en dat is nooit gestopt. Hij deed alsof het weg ging maar na de dood, of verdwijning of hoe je het ook wil noemen, van Angel was het duidelijk.

Hij houdt van me, maar niet zoveel als op Angel, dat was zijn eerste liefde, ook al hadden ze nooit echt samen een relatie. Het scheelde niet veel.

Ik keek naar Alex. Hij probeerde zich groot te houden, vooral zodat zijn beste vriend niet door had dat hij de eerste liefde van zijn leven heeft verloren. Carlos had het waarschijnlijk wel door, maar dat weet ik niet zeker want hij is helemaal in een andere wereld gekropen na Angel.

"Zullen we maar terug gaan naar het huisje?" Vroeg ik. Iedereen knikte en liep in stilte naar het huisje. Carlos verdween al snel naar zijn kamer en deed de deur achter hem op slot. Ik en Lola gingen met zijn tweeën naar buiten en liepen naar het zwembad. "Geloof jij het?" Vroeg ik aan haar. Ze haalde haar schouders op.

"Alles klopte wat ze zei, alles was logischer, maar ik weet niet of ze echt het beste voor heeft met Angel. Ik vertrouw haar niet. Ik wil Angel zoeken maar ik wil niet dat we Donny recht naar haar toe gaan lijden."

We keken naar het water in het zwembad wat rustig golfde. "Ik denk niet dat Carlos en Alex een voorstander zijn van Angel zoeken. Die willen denk ik gewoon geloven dat ze dood is zodat ze het een plekje kunnen geven" Zei Lola. Ik knikte. "Ja want ze zijn beide duidelijk nog verliefd op haar, zelfs na drie jaar kunnen ze haar niet vergeten"

Ik ging op een stoel zitten en keek naar binnen. "Zullen we met zijn tweeën haar zoeken, dan kunnen we het makkelijker verbergen. Als we met te veel gaan zoeken valt het te veel op. We moeten vinden waar een plek is waar Angel heen zou kunnen zijn gegaan. Carlos en Alex zijn de laatste die iets mogen weten" Zei Lola. "Ik doe mee"

"Alex mag niks vermoeden dus je moet een goede smoes hebben om telkens alles van hem te verbergen." Ik knikte. "Je hebt gelijk" Ik sloot mijn ogen dacht over mogelijke plekken waar ze zou kunnen zijn. "Denk je dat het een slim plan is om met Pippa samen te werken?" Merkte Lola op.

Ik haalde mijn schouders op en keek naar Lola. "Die kende Angel wel veel langer, maar er zijn gevaren." Ze knikte. "We kunnen anders samen proberen en als het niet lukt bellen we haar" Ik knikte en keek naar binnen. "Ik wil Angel terug" Zei Lola. Ik knikte.

Dear Diary ♥Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang