Hoofdstuk 4

2.8K 133 7
                                    

POV Alex

Ik werd wakker en sloeg een paar keer op mijn wekker. Ik hoorde Angel al in de keuken rommelen. Ik opende mijn kamerdeur. Ze liep van links naar rechts. Allemaal aan het opruimen. De muziek stond aan en ze danste en zong vrolijk mee. "Jij kan echt niet zingen!" Zei ik. Ze keek geschrokken om en zette de muziek uit.

"Moet jij niet trainen?" Vroeg ik terwijl ik het koffieapparaat aanzette. Ze schudde haar hoofd. "Sam was ziek." Ik dacht even na. "Sam is toch dat meisje met de lange blonde haren? Lichtgroene ogen, lang?" Angel knikte. "Ze is een van de basis en zonder haar kunnen we niks." Ik knikte en dronk langzaam van mijn koffie.

Ik keek hoe Angel door de kamer liep. "Kun je het zien?" Vroeg ze. Ze glimlachte. Ik voelde me blozen. "Ik ga me aankleden." Ze liep de kamer uit en kwam niet veel later terug met een biege jumpsuit en een net donkerblauw jasje. Ze droeg hoge donkerblauwe hakken en hield een donkerblauwe tas in haar hand. Ik zag een MK hanger aan de tas. Het merkje zat ook op haar oorbellen, armband en horloge. Ze glimlachte naar me en begon boeken in de tas te stoppen.

"Ik moet zo trainen" Zei ik verveeld. Ze haalde haar schouders op. "Ik kan kijken, heb eerste drie vrij" Ik knikte. "Klinkt goed" Ik liep naar mijn kamer en trok mijn kleren aan en pakte alles.

***

"wacht maar bij het veld" Zei ik. Ze knikte en pakte haar Iphone 5s uit haar tas en liep naar de banken aan de zijkant van het veld. Ik liep naar de kleedkamer en daar zag ik Dean al rondlopen. De rest van de jongens zaten op de bank te praten en wat te klooien.

Carlos kwam de kleedkamer binnen en sloeg met platte hand vol in mijn nek. "Hoe gaat het met jou en engeltje?" Vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd lachend en sloeg hem terug. "Ze zit langs het veld, haar training was toch afgelast." Davey sprong op. "OEHHHHHH ALEX IS VERLIEFD!!!!!!" Riep hij. Ik gooide mijn fles naar zijn hoofd. Door zijn gestuiter wist hij de bal net te ontwijken.

"Adhd'tje, doe rustig! Iedereen koppen dicht!" Riep coach. Hij keek iedereen kort aan. "Iedereen opletten! Vandaag moeten we hard trainen en de komende twee weken ook! Ik hoorde net aan de telefoon dat we namelijk over twee weken een grote wedstrijd hebben! Ook is morgen weer een belangrijke wedstrijd! Iedereen weet wat zijn plek is. Dean is jullie kracht. Weet je niet wat te doen, roep hem!"

We liepen het veld op en ik zag Kirsten naast Angel zitten en ze keken samen naar haar telefoon. Ze lachtten beide en keken op toen ze ons hoorde. Angel zwaaide lief naar mij en Carlos begon te lachen. "Angel is wel goeie!" Zei Micheal tegen me. Ik sloeg hem tegen zijn kop aan van achter. Micheal was brutaal en zei wat hij dacht, maar soms kwam het er niet allemaal even slim uit, net als nu.

POV Angel

Ik keek naar de training en kletste ondertussen met Kirsten. "Vindt je Alex leuk?" Ik knikte. "Een beetje, maar ik ga niet meer verder, het is beter zoals het nu is" Ze keek me vragend aan maar vroeg niks. Kirsten was er ondertussen achter dat ze niet moest vragen aan mij naar mijn verleden, ik zou het wel vertellen als ik er klaar voor was.

"Over twee weken komt er een footballclub van een school uit Orlando hierheen, er is dan ook een cheerwedstrijd tussen die van de scholen." Zei Kirsten. "James Pork High?" Ze knikte. "Dat is mijn vorige school." Ze keek me even aan.

"Eej Angel! Alex zegt dat hij je leuke vindt" Riep Micheal. Ik keek naar Kirsten die met haar wenkbrauwen begon te wiebelen. "Nee... nee" zei ik. Ze begon te grijzen en ik keek weer naar mijn telefoon. Toen kreeg ik een berichtje

Heyy!We hoorden dat je bij de Silver Spirit cheert nu. We zien je dan over twee weken wel weer en willen wel eens een cheerduel houden xxx Fearless

ik keek naar Kirsten. "Wil je het doen?" Ik knikte. "Tuurlijk, niemand kan mij uit een duel slaan" Ze glimlachte. Lijkt me leuk! Maar vliegen doe ik niet aan... Tot dan! Ik drukte op verzenden.

"Dames!" Opeens stond de coach beneden aan de tribune. "Training?" We keken elkaar verbaasd aan. "Maar het ging niet door vanwege Sam toch?" Hij keek ons verbaasd aan. "Maar jullie twee moeten gewoon trainen!'' Ik zag dat de jongens op het footballveld allemaal onze kant op keken.

Ik en Kirsten liepen de tribune af. "Binnen 5 minuten omgekleed terug!" Ik deed mijn hakken uit en rende achter Kirsten aan. Ik kleede me razend snel om. Ik deed een Nike sportshort aan en een neon roze sportbh. Kirsten had ook een Niks sportshort aan en een witte sportbh.

Toen we op het veld aankwamen keek de coach ons boos aan. "6 minuten en 32 seconden!" Ik keek hem met open mond aan. HIJ TIMEDE ONS?! "Rondjes rennen!" We begonnen met rennen en jongens begonnen ons uit te lachen.

Ik keek Alex boos aan. Hij keek me aan en haalde lachend zijn schouders op. Ik rende snel door. We stopten bij de coach. "Nu sprijdsprongen!" Ik deed mijn best en het lukte echt goed. Zo gingen we nog een uur door. "Nu mogen jullie de jongens gaan aanmoedigen" Ik veegde mijn voorhoofd af aan de handdoek. Ik en Kirsten liepen zuchtend naar het veld van de jongens.

De coach keek ons nijdig aan en we begonnen met juichen tot onze keel schor was.

We liepen terug naar de kleedkamer waar we de spullen hadden gedumpt. De jongens liepen mee naar  de kleedkamer. Bij de deur draaide ik om. "Jullie mogen nu wel gaan" Carlos sloeg zijn arm om me heen. "Maar Alex wil graag bij je zijn" Ik glimlachte naar Carlos. "Ik wil niet tussen jullie relatie komen" Daarmee liep ik naar binnen. Kirsten kwam lachend binnen. "Je had hun gezichten moeten zien!" 

Ik pakte mijn tas maa ik liet hem uit mijn vingers glijden. De hele inhoud viel eruit. Alles rolde over de grond. Kirsten hurkte neer en hielp oprapen. "Wat is dit?" Ze hield twee foto's omhoog. Ik slikte. "Dat is mijn moeder" Ze keek naar de foto en bleef staren. "Ze komt me zo bekend voor" Ik knikte. Hopelijk wist ze niet waarvan... Snel keek ze naar de andere foto waarvan ik een zucht van opluchting liet gaan.

"Is dit je vriendje?" Ik schudde mijn hoofd en ging naast haar zitten. "Dat ik mijn ex. Dat is de reden waarom ik geen nieuwe relatie wil, daarom blijf ik zo veel mogelijk alleen vrienden met Alex. Ik bedoel het is een leuke jongen enzo maar ik kan het gewoon niet meer na wat hij mij heeft aangedaan"

POV Alex

De jongens en ik konden ons niet inhouden en bleven bij de deur luisteren. We luisterden het hele gesprek en opeens hoorde ik mijn naam vallen. Ze vond me leuk! Het was dus wedezijds maar ze durft het niet. Weer niet door haar verleden. Ik wilde onderhand wel eens weten wat er allemaal was gebeurd want ik wil helpen. ik wil haar steunen. Ik wil er rekening mee kunnen houden maar op de een of andere manier vertrpouwd ze geen jongens!

We liepen snel allemaal naar de kleedkamer en ik liep snel naar mijn tas. Ik negeerde de rest van de jongens. "Alex, ze vindt je leuk!" "Alex, je moet je kans pakken" Maar ik luisterde niet. Ik liet ze hun gang gaan. Angel wil mij toch nooit...

Dear Diary,

Ik wil Alex een kans geven. Een kans maar ik kan het gewoon niet over mijn hart krijgen. Ik kan niet zomaar weer jongens gaan vertrouwen. Het zal me niet lukken. Ik heb nog veel tijd nodig maar ik weet niet of hij mij die wil geven als ik hem alles vertel.

Ik wil hem over Hem vertellen maar wat als hij me gaat veroordelen! Ik weet het niet meer. Ik wil opnieuw beginnen met een nieuw leven, waarom gaat dat nou niet zo simpel?

Pfffff

Loves Angel

Heeyyyy

Ik zal wat langzamer updaten want ik ga vanavond op vakantie. Ik zal nog wel mijn best doen maar ik ga vooral genieten van mijn vakantie en niet te veel achter mijn computer zitten.

Hopelijk hebben jullie ook een leuke vakantie en gaan jullie ook lekker bruin worden en knappe jongens spotten.

Ik moet nu gaan maar ik zal mijn best doen

LOVEEE YAA ALL ♥♥

Dear Diary ♥Where stories live. Discover now