hoofdstuk 27

1.2K 105 14
                                    

POV Angel


Ik zuchtte en stond op uit bed. "Angel, waar ga je heen?" vroeg Donny slaperig. Geen idee, rondje lopen buiten" Donny stond op. "Ik ga wel mee." Ik schudde mijn hoofd. "Ik ga alleen" Mompelde ik.


Ik liep naar buiten toe en liep wat langs de zee. Een meisje kwam naar me toe rennen. "Ben je nieuw?" Ik knikte. "Ja, gisteren aangekomen" Het meisje knikte. "Ik ga zo naar het strand, zin om mee te gaan?" Ik keek haar even verbaasd aan. "Uhm.. Oke?" Zei ik verbaasd. "Al mijn vriendinnen zijn op cheerkamp ofzoiets. Ik ben de enige die niet in het team zit. Ik zit in het atletiekclub"Zei ze.


"Ik ben Lizzy trouwens" Ik stak mijn hand uit. "Kimberley maar noem me maar Kim" Ik knikte. "Ik heb alleen geen bikini" Zei ik. "Dan gaan we die nu toch eerst één kopen, zit een winkeltje hier om de hoek en die heeft een super leuke collectie, super goedkoop" Ik knikte.


Ik voelde in het zakje van mijn spijkerjasje, er zat gelukkig nog wat geld in. We liepen het kleine winkeltje in en meteen kwam Kim al aanlopen met een mega leuke bikini. "Pas deze" Ik trok hem aan en hij leek wel perfect. Hij zat perfect.

"Mag ik kijken." "Ja" Ze stak haar hoofd om de hoek.


"Wow, die is zo mooi" Zei ze. "Jij bent trouwens echt gespierd, en die navelpiercing vind ik zo gaaf!" Ik glimlachte. "Ik neem hem" Het was misschien niet een hele speciale bikini maar ik vond hem mooi.


Ik ging snel naar huis en kleedde me om in de bikini en een zomerjurkje. Donny kwam de kamer in en keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Waar ga jij heen?" Ik haalde mijn schouders op. "Naar het strand, met een meisje wat ik net heb ontmoet" Hij knikte. "Oké, veel plezier, ik rij nog even een paar kilometer de stad uit en ga geld pinnen" Ik knikte. "Oké, succes"


Ik liep terug naar het strand met een handdoek in mijn hand en mijn kleine tasje in de andere. Kim lag al lekker in de zon en zwaaide blij toen ze mij zag. "Kan je trouwens goed rennen?" Ik knikte. "Ik moest altijd rennen met trainingen" Ze knikte. "Wat trainde je?" "Cheer" Ze keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan.


"We kunnen morgen naar het cheerkamp gaan, het is een tijdje rijden maar dan kunnen we ook de andere groepen zien, misschien kun je je dan aansluiten bij onze club uit de stad" Ik haalde mijn schouders op. "Ik wil best gaan kijken maar mijn cheerdagen zijn voorbij, ik wil iets nieuws zoeken" Ze knikte. "Misschien kun je bij het atletiekteam" Ik knikte. "Ik wil het wel eens proberen."


Mijn telefoon ging een aantal keer af. "Hey, met mij, ik kom iets later want waar ik normaal geld ga pinnen staat nu allemaal politie, ik ga ze uit de richting brengen, ik ben denk ik morgen of overmorgen pas terug, red je het alleen?" Ik hoorde dat Donny stress in zijn stem had. "Ja, ga maar"


"Was dat je vriend?" Ik knikte. "Waarom woon je eigenlijk alleen met je vriend, geen ouders of iemand anders?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik was nooit close met mijn ouders en mijn vriend is nu 18 dus zijn we samen een nieuwe start begonnen" Ze knikte. "Klinkt avontuurlijk, maar je gaat nog wel naar school?" Ik knikte. "Moet me nog inschrijven maar iedere school heeft nu vakantie in deze buurt dus ik kan me nog nergens inschrijven"


"Zullen we dan vanavond naar cheerkamp rijden, dan zijn we er morgenochtend optijd" Ik haalde mijn schouders op. "Mij maakt het allemaal niet uit, maar misschien wel leuk om iets met zijn tweeën te doen dus ik doe mee"


We planden onze reis. Het was wel weer een heel stuk naar het zuiden, richting mijn oude school. Op internet las ik voor mijn vertrek dat Silver Spirit ook zou komen omdat ze tenslotte nationals hadden gewonnen, maar ik paste wel op. Misschien kon ik dan nog even met Kirsten praten.


Donny vermoorde me waarschijnlijk als hij wist wat ik van plan was maar ik ben nog steeds niet helemaal een met hier blijven. Het is hier gezellig maar dit is denk ik toch niet helemaal mijn plek. Ik ben misschien toch meer thuis bij mijn vrienden, Carlos, cheerleaden.


Als het goed zou gaan met Kirsten ging ik met hen terug, zo niet, dan ging ik met Kim terug. Het moest maar.


Ik stapte in de auto van Kim. "Let's go!" Riep ze hard. Ik glimlachte.


~*~


De zon was al even op toen we eindelijk bij het cheerkamp aan kwamen. Ik zag de bus van Silver Spirit al staan. Ik slikte en liep met Kim mee naar de balie. Ik zag daar Lola in de hoek bij de snoepautomaat staan. Ik ging met mijn rug naar haar toe staan en liet Kim het woord voeren.


We kregen de informatie over waar haar team was . Ik liep naar buiten en botste bijna tegen Jessie aan. Ze herkende me gelukkig niet. Ik liep snel door.


We kletsten een tijdje met het team uit de stad. Het waren allemaal zo'n lieve mensen. "Ik ben even weg, een vriendin van mij is hier" Kim knikte. "Is goed"


Ik liep richting de bus. Ik klopte op de deur en wachtte maar niemand deed open. Ik draaide me om en liep weg. In de kantine zag ik het hele team zitten, maar ook de jongens waren er. Ik slikte. Ik wist niet of ik dit wel durfde.


Ik ging toch bij de bus staan en leunde tegen de deur aan en ging op de grond zitten. Na bijna een uur kwamen ze, met de hele groep aanlopen. Ik keek ze aan en iedereen stopte met lopen. Ik begon te huilen. Mijn telefoon ging. Het was Donny, geweldig op het juiste moment.



heyyy

hopelijk is het iets haha

laat weten wat je er van vond

vergeet niet te stemmen

lovee yaa alll

Dear Diary ♥Where stories live. Discover now