Hoofdstuk 1

4K 165 7
                                    

POV Angel

Hier stond ik voor de deur van mijn nieuwe school. Mijn vader stond achter me en legde zijn hand op mijn schouder. "Mijn kleine meisje wordt groot" Ik draaide me om en gaf hem een knuffel. Hij wreef over mijn rug. "Het komt goed schat, je mag mee naar huis als je echt niet wil" Ik liet los. "Nee, dit ga ik doen! Ik ga niet zomaar opgeven!" Zei ik.

Een glimlach van trots kwam op zijn gezicht. In zijn ogen zag ik trots. Hier deed ik alles voor. Om mijn vader trots te maken. "Ze is ook trots op je" Zei hij zacht. Ik veegde een traan weg. "Ik hoop het" Zei ik zacht. Hij haalde mijn koffers uit de auto en zette ze naast mij neer. "Bel me als je het niet meer aankunt" Zei hij. "Ik geef niet op, er is niks wat ik niet aan kan!"

Ik zwaaide mijn vader uit en liep naar binnen. Ik kwam in een grote hal. Leerlingen liepen rond en hingen rond aan tafels. Ik liep naar het kantoortje van de directeur. Ik klopte en de deur ging meteen open. Een jongen kwam naar buiten gestormt en keek me even aan en liep toen door. "Kom binnen, jij moet Angel zijn." Ik knikte en liep naar binnen.

Ik kreeg een rooster. "Ik moet je wel een ding vragen" Zei hij. "We hadden nog een kamer met een meisje, maar die is bezet. Nu hebben we alleen een kamer met een jongen vrij." Ik keek hem verbaasd aan. "Een kamer met een jongen?" "Je hebt je eigen slaapkamer en badkamer, maar jullie delen een woonkamer, keuken en wasruimte." Ik schudde mijn hoofd. "Maakt niet uit"

Ik zette een nep lach op mijn gezicht. Ik had liever geen jongensdrama meer. Genoeg gehad...

POV Alex

Ik liep naar mijn kamer en ging met de jongens tv kijken. "Ik krijg een nieuwe kamergenoot" De jongens keken naar mij. "Maar deze kamer zou toch leeg blijven?" Ik haalde mijn schouders op.

De deur ging open en er kwam een meisje met bruine lange haren binnen. Ze glimlachte. Ze had een roze jurkje aan en pumps. "Wie is Alex?" Vroeg ze. Ik stond op. "Ik" Ze stak haar hand uit. "Ik ben Angel, je nieuwe kamergenootje"

De jongens keken me met open mond aan. "Die kamer is van jou" Ik wees naar haar kamer. Ze knikte. "Dankje"

POV Angel

Ik liep naar de kamer en er stond al een bed met twee nachtkastjes. Er stond een stoel in de hoek. Er was een ingang naar een inloopkast en een deur naar een badkamer.

Ik zette mijn koffers op de grond en begon met uitpakken. Ik hing mijn kleding allemaal netjes op. Ik hield mijn oude cheerpakje vast. Hier had ik mooie tijden in gehad.

Ik slikte mijn opkomende tranen weg en hing het netjes op. Ik liep naar mijn eerste lege koffer en legde die onderaan in mijn kast.

In de andere koffer haalde ik alle fotolijstjes uit en zette ze neer of hing ze op. Ik keek naar de meeste foto's en veegde een traan hier en daar weg.

Mijn schoenen en tasjes gingen ook de kast in en mijn toiletspullen en make-up gingen de badkamer in. Als laatste kwam mijn dagboek tevoorschijn. Ik maakte mijn bed op en pakte mijn dagboek erbij.

Dear diary,

Ik ben aangekomen op mijn nieuwe school. Een nieuwe start voor mij. Ik ga mijn verleden vergeten en achter me laten!

Mijn kamergenoot Alex, hij is knap, maar ik ga niet nog een keer de fout in. Niet na hem. Niet na wat er allemaal met hem is gebeurd!

Ik zag vandaag ook de cheerleaders op het veld oefenen toen ik met papa aankwam. Maar ook dat gaat niet nog eens gebeuren.

Ik moet ervan afzien maar ik moet opnieuw beginnen en een nieuwe Angel geboren laten worden. En deze school is de perfecte plek. Ik weet het zeker.

Loves Angel

Ik klapte het dicht en legde het in het nachtkastje. Ik stond op en ruimde nog wat dingen die op de grond lagen op en ging toen naar de woonkamer. De groep jongens keken me allemaal aan, stuk voor stuk. Ik glimlachte gewoon en ging erbij zitten.

Ik voelde me een beetje ongemakkelijk. "Waar kom je vandaan?" Vroeg Alex. Ik glimlachte. "Ik woonde aan de kust bij Orlando." Een jongen keek me aan, zijn naam was James. "Deed je iets van een sport" Ik knikte. "Ik was een All Star Cheerleader" Dean, dat was een van de actieve en brede jongens, leek verbaast. "Maar dan moet je zoveel trainen, dat had ik niet bedacht bij zo'n klein en nouja... schattig meisje" Ik glimlachtte en voelde me ook blozen.

"Ik was een All Star sinds mijn tiende" Zei ik. Ik was er best trots op. "Ze zoeken nog mensen bij het schoolteam" Zei Alex. Ik schudde mijn hoofd. "Ik cheer niet meer." Ik slikte een brok uit mijn keel weg. Het was moeilijk, om over dit onderwerp te hebben het leed altijd naar hetzelfde punt.

"Kan je koken?" Vroeg James. Alle jongens begonnen te lachen. "James heeft een eetverslaving" Ik knikte. "Aha, ik kan wel wat koken" Zei ik. Ik was niet goed maar ook niet vreselijk. James keek naar de klok. "Wil jij vanavond koken?" Alex sloeg James tegen de achterkant van zijn hoofd. "Ze is hier pas net, geef de meid wat rust" Ik schudde mijn hoofd. "Ik kook wel"

Zo zaten we dus een halfuur later met zijn achten aan tafel. De jongens aten stil hun bord leeg en keken me even aan. "Dit is heerlijk" Ik bloosde en ruimde de lege borden op.

De jongens gingen vlak na het eten weg en alleen ik en Alex bleven over. Hij hielp met opruimen en het was even stil. Ik draaide me om en keek naar Alex. Hij glimlachte en keek me lief aan. "Ga je mee naar buiten?" Ik knikte. "Ik trek wel even iets anders aan"

Ik trok een shortje aan en een los topje en mijn witte All Stars. Ik deed mijn bruine lange haren in een staart. Alex zat op de bank en stond op toen ik klaar was. Hij had een sportbroek aan en een shirt wat strak om zijn lijf zat. Dat had Hij ook altijd.

Weliepen naar de sportvelden toe en daar gingen we een beetje met een bal overgooien. "Kan jij zo'n handstand radslag ding?" Vroeg Alex. "Je bedoeld een flik flak?" Hij knikte.

Ik liep een stuk naar achteren en rende op hem af en daar ging ik dan. Het gevoel van mijn haren in de wind en mijn lijf tollen en vliegen maakte me bang maar het voelde ook geweldig om weer te cheerleaden.

Ik glimlachte en hij klapte. "Wat doe jij hier?" Een bitchy meisje keek me aan. Ze zwiepte haar bruine haren over haar schouder. "Jij hebt ons vernietigd vorig jaar" Zei een lichter getint meisje. "Hoe bedoel je?" "Vorig jaar op Nationals" Zei de blonde.

Ik keek naar Alex. "Kom je ons bespioneren?" Vroeg een andere blonde. "Ik zit hier op school, ik ben nieuw" Zei ik. "Doe nog een flik flak" Zei de domme blonde. Ik glimlachte en deed wat ze zei. De meiden keken me aan met open mond.

"Hey het schoolteam zoekt nog mensen intresses?" Vroeg de blonde. "Kom op. Ze is een All star!" Zei de met de bruine haren. Ze deed een stak naar me toe. "Ik ben Kirsten. All star cheerleader en Captain van de Silver Spirit." "Ik ben Lola en die blonde is Megan" Zei hij licht getinte meisje.

"Als je wil mag je langskomen bij de training morgen. A girl got to cheer" Zei Kirsten en toen liep ze weg.

"Waarom doe je het niet?" Zei Alex. "Je bent al sinds je tiende een Allstar." Ik knikte en keek de meiden na. "Maar ik ben bang om te vliegen" Fluisterde ik bijna. "Waarvoor?" "De lucht, de hoogtes, de val" Zei ik. Ik hoopte weer dat hij niet verder vroeg. "Gevoelig onderwerp?" Ik knikte en raapte de bal van de grond.

Heyyyy peepss

Het eerste hoofdstuk van mijn nieuwe boek laat weten wat je er van vindt.

Ook zijn er weer nieuwe audities voor in dit boek dus als je een rol wilt moet je me een privebericht sturen

Loveee yaaa alll 💗

Dear Diary ♥Where stories live. Discover now