Vyšší řád

42 3 0
                                    

Cole:

Už jsou to dva dny a nic. Stále se přem. Hledáme stopy, ale marně. "Byli to oni. Prostě byli" rozčiloval jsem se. Teď jsme snad byli úplně nemožný.

"No vlastně to nebyli oni, ale vypadá to, že..." přerušil jsem Lloyda a dál si vedl svou. Ne dnes večer se jich půjdu zeptat. Takhle odhodlaný jsem snad nikdy nebyl. Nebo jo? To je jedno.

Lloyd:

Již dva dny nemůžem najít Seleil. Cole furt tvrdí, že to byl Vyšší řád, ale já si to nemyslel. Tedy až do teď. Našel jsem člověka co pro ně pracuje. Nemá zrovna čistý rejstřík. Je tu možnost, že ji unesl on od jejich nařízení nebo je zradil. Už to několikrát udělal a nedivil bych se kdyby tomu tak nebylo i teď. Když jsem se to snažil říct Cole mne přerušil.

Vím moc dobře, že ji bude hledat na vkastní pěst. A to se mi nelíbí. Může se dostat do průšvihu a tak. Konečně když je vše zas v normálu, se musí stát tohle a stanou se i jiné věci.

Třetí osoba:

Ráno byl dávno Cole pryč. Byl v půli cesty, když něco uslyšel. Otočil se a snažil se něco zaregistrovat.

Po nějaký době se otočil a pokračoval. Ani nevěděl, že ho Lloyd delší dobu sleduje. Měl na sobě černý plášť a lřes hlavu kapuci. Vylezl na strom a pomalu se přemisťoval ze stromi na strom. Byl přímo nad Colem a zdílel každý jeho krok.

Konečně došel ke Křišťálové zátoce. Postavil se před skálu a začla řvát. "Vím, že ji máte. Chci, abyste vylezli a promluvili si" Lloyd nevěřícně vrtěl hlavou a doufal, modlil se, aby se mestala nějaká pohroma.

Skála se opravdu otevřela a vyšel Vyšší řád. Mračili se, ale jen jak došli k nijovi, pokrčili jedno obočí. "A koho bychom měli mít podle tebe?" zeptal se jeden z nich a založil si ruce na hrudi. "Přeci Seleil" ztrácel nervy. "To je ta co vymyslela tu fontánu, že?" přidal se další. Cole mlčky kývl. Lloyd je v úkrytu sledoval. Černá a zelená se mezi stromy ztratila.

"Proč bychom ji měli unést. Jsme si snad všichni kvik ne?" přistoupil třetí člen dost naštvaný. "To nevím" zamračil se Cole a čekal na další odpověď. "Tak. a dost. My ji nemáme. Vypadá to že si nejsme pořád kvik. Chceš válku? Máš ji mít" ozval se čtvrtý člen. Po tomhle zmizeli. Nechali ho tam stát.

Lloyd si klepal na čelo. Byl zoufalí. Rychle se vrátil zpět k ostatním. Dřív než Cole. Všem vše řekl. Byl schopný si omlátit halvu o stůl. Dveře zaklapli a do místnosti vešel promočený Cole. Ymutný výraz a ruce svěšené podél těla. Mlčky odešel do svého pokoje.

Vydávám tuhle kapitolu brzo. Hrozně moc chci dopsat další knihu. A mám spista dalších rozepsnaných či v hlavě. Takže to udělám následovně.  A tři nebo čzmtyři knihy se zaměřím nejvíc. Tahle kniha bude mít kapitoly vždy v pátek. Nikdy dřív. SHATTERED bych vydávala vždy v sobotu či v neděli. Ale spíš v sobotu. A přes volno bych sem tam vydala i někdy jindy.

Pak pokud tu je někdo kdo čte Miraculous mé knihy tak to sem bnapíšu. BFF2 bych vydávala asi v neděli. A u Hry uvidím jak budu mít rozvrh, ale asi v pondělí či v úterý.

Boj (FF Ninjago) POZASTAVENOKde žijí příběhy. Začni objevovat