Syn proti Otci

53 7 2
                                    

Lloyd:

Ráno jsem se probral a měl jsem i jídlo. Byl zápas mne a otce. Přiznávám, že mám strach a to dost velkej. Za tu dobu můj otec zesílil. Nezvládl jsem ho sám a teď to bude ještě horší.

Zahlédl jsem jak něco Harumi řešila ve věži Kryptária. Neslyšel jsem nic, ale věděl, že to nic milého nebude.

Harumi:

Na ten zápas se tak těším. Můj pán má velkou sílu a Lloyd nemá žádnou šanci. Přesto mám pocit, že mi něco zatajuje.

Osobně jsem Lloydovi dobyla jídlo a pití. Šla jsem do věže zkontrolovat zda až začne zápas bude se to vysílat živě. Vše klapalo jak mělo. Pár minut před začátkem.

Lloyd:

Vyšle jsem do místnosti, kde se mělo bojovat. Můj otec měl na tváři úšklebek. I já však měl plán, který nečekal. Zaůtočil na mne vpřed. Já se poutlze uhnul. Používal jsem to co mne naučil. Umění tiché pěsti. „Vidím, že používáš to co jsem tě naučil" prohlásil. Udělal výpad nohou, kterému jsem se vyhnul, ale jeho levá ruka mne zasáhla a já spadl na zem.

Použil jsem svou zelenou sílu. Vypálit přímo před něj. On se však bez problémů vyhnul. Schoval sem se za sloup. Moc dobře věděl kde jsem. Rázem sem vyskočil, udělal salto dozadu a nohou ho kopl do zad. Spadl na zem.

Rázem jsem pochopil, že to je chyba. Vší silou mne popadl límec kimona a hodil do dálky. Proboural jsem jednu stěnu. Přicházel ke mně a vykopli ven na poušť. Nemohl jsem se ani hýbat.

Toužil jsem ho zase porazit, ale bylo tu cosi co mi v tom bránilo. Jako kdybych se k němu chtěl přidat.

Nic víc jsem nemohl dělat. Jen přihlížet na ostatní jak ke mně starostlivě běží. Už jsem to nemohl vydržet, zavřel jsem oči a odpočinul si.

Tak a další je na světě

Boj (FF Ninjago) POZASTAVENODonde viven las historias. Descúbrelo ahora