Nový začatek- Part 2

43 5 0
                                    

Třetí osoba:

Svět byl zase normální. Nic se v našem slavném městě Ninjagu nestalo. Ninjové chodili ven, byli normální. Svá kimona uklidili do skříně a užívali si normality. Zase začal ten nudný začátek po tom všem. Možná to před tím bylo hrozné, ale bylo to dobrodružství než teď.

Seděli v baru, kde Dereth pracuje. Popíjeli tmavou tekuninu ze skleničky. Poslouchali místní gangstry u kulečníku. Najednou dveře otevřel silný vítr. Bylo pozdě, ale nikde nehlásili silný vítr. Dereth s povzdechnutím došel zavřít vchodové dveře. Už odcházel k baru, když se znova dveře rozletěli. Ničí pozornost to neupoutalo. Až na pár lidí sedící u barových židlí. Dereth se znovu otočil a došel zavřít dveře. Zamkl je a vracel se k baru. Jenže zamčené dveře se znova rozletěli. V dálce se mihla postava. Kluk, který seděl nejvíc ke dveřím se otočil. Měl na sobě zelenou mikinu, která mu zakrývala blond vlasy. Zaměřil svůj pohled víc na postavu.

"Morro?" vyhrkl, sesedl z barové židle a přišel blíž ke dveřím, které zůstali otevřené.

Lloyd:

Seděl jsem s ostatními v baru. Potom všem se nic nedělo. Odložili jsme kimona do skříně a nechali toho. Popíjeli jsme zrovna alkohol, když se otevřeli dveře kvůli větru. Dereth je šel zavřít, e ještě se to jednou opakovalo. Nakonec je zamknul, ale když se stejně otevřeli, všiml jsem si postavi. Měla černé vlasy se zeleným pruhem, sem tam splívala s okolím. Někoho mi to připomínalo. Byl jsem ze všech nejvíc u dveří. Nikoho až na mne ta postava nezajímala.

"Morro?" vyhrkl jsem, sesedl z barové židle a došel víc ke dveřím. Stál tam. Nevypadal na tom dobře. "Hej" houkl jsem po ostatních, kteří si taky všimli té postavi. "Kdo to je?" zeptal se mnd Kai. "Morro" odpověděl jsem mu a došel blíž k němu.

"Morro, co se stalo?" zeptal jsem se. "To oni. Jsou čím dál blíž" řekl. "A kdo?" stále jsem mu nerozumněl o koho jde. "Vyšší řád" řekl. "Počkat. Jaký vyšší řád" měli jsme tolik otázek. "To oni mne oživili. Jsem první výhružka" řekl a omdlel.

Morro:

Vyšší řád mne znova obživl. Jenže mne použili jako první výhružku pro ninji. Došel jsem až k nejbližšímu baru. Pamatuji si ho, ještě když jsem chtěl získat Hříšský krystal. Měl by tu pracovat Dereth. Svou silou větru jsem rozrazil dveře. Doufajíc, že si mne někdo všimne. U barových židlí jsem zahlídl ninji. Jejich barvy mikin jsou nepřehlídnutelný. Nejblíže u dveří seděl Lloyd. Zelená mikina s kapucí mu schovávala blond vlasy.

Dereth však zavřel dveře. Ještě párkát jsem ty dveře musel otevřít než si mne Lloyd všimnul. Něco zamumlal. Došel jsem až k nim. Začali se vyptávat. Snažil jsem se jim vše říct, ale byl jsem slabý.

"To oni mne oživili. Jsem první výhružka" řekl jsem. Pak jsem spatřil černotu a omdlel.

Druhá část je tady. Doufám, že to bude o něco lepší než první část
Váš názor? Zatím.

Nakonec jsem se rozhodla tuto část vydat.

Chcete víc pohledů od třetí osoby i do budoucna?
Sice se bude v tuhle druhé časti objevovat, ale jestli ji chcete i do dalších částí?

Boj (FF Ninjago) POZASTAVENOWhere stories live. Discover now