Obr

47 7 0
                                    

Lloyd:

S mým otcem jsme řešili nový plán. Jeho síla byla opravdu velká. Z pár kamení postavil obrovského obra. Díky jeho magii držel pohromadě. Moc dobře vím, že jsem nindžové přijdou. Můj plán vychazel. Vzali i sebou Skyler. Tohle vše zachytil náš radar. Jejich vybavení, členy. Prostě vše. Ale jen jak došli k mému domu, tohle vše zmizelo. Opravdu to funguje.

Moje nové kimono s maskou jsou skvělé. (viz obrázek nahoře)
Mám je sice zelené, ale. Kimono má krátký rukáv. Na to je zelený plášť s límcem. Zelené rukavice, kratké. Zlatý opasek a zlatý meč. Kratké nohavice po kolena a zelené boty. Opravdu je to nádhera. K tomu dračí masku pouze přes nos a pusu.

Můj otec mne pustil na výpravu za tím mečem. On zůstal na základně, aby zdržel nindži díky svému obrovi.

Všichni byli htoví. Naštěstí Harumi zůstala s mým otcem. Prosekávali jsme se houštím, prostě vším možným.

Konečně jsme stáli u velkého kláštera. Tady měl být ten meč.

Kai:

"Proč by nás Lloyd zradil?" procházel jsem po místnosti. "Kai uklidni se na to mi přijdeme" uklidňovala mne Nya. "Ja to pouze nechápu. Připadá mi to jako za Morra" teď všichni ztichli. Kromě Skyler. "Co se stalo?"
Zeptala se. Mne došlo, že u toho nebyla. "Morro byl bývalí žak mistra Wu. Chtěl být zeleným nidnžou, ale mezitím se stal duchem. Pak posedl Lloyda. Ale polepšil se, akorát je mrtvý. Rozplinul se ve vodě."

Pouze mlčky přikývla. "Podle toho co si mi řekl to zní trochu stejně"
"Ale mám napad" vyskočila na nohy. "Stale umím číst myšlenky. Však musím být blízko Lloyda" teď mi snad něco došlo. Každý by si pomyslel, že řeknu. Já ji miluju, ale to ne. "Co když tohle měl Lloyd v plánu. Nenapsal dopis a smaží se takhlr znočit Harumi a svého otce. A abychom se to dozvěděli tak k tomu poslouží schopnost Skyler."

"Nerada vám kazím zabavu, lae můstek něco vyhledal" ozvala se Nya. Všichni jsme došli k můstku. Na obrazovce byl obr. A toho obra ovládal Garmadon. Byli to kameny piskládané na sobě. Dávaly tak obraz obra, ale díky Garmadonovi moci drželi při sobě a mohl ho taky ovládat.

"Mám nápad. Když se Garmadona Skyler dotkne tak bude ovládat i jeho moc. Takže na tenhle plán se musíme zaměřit" řekl Cole, když se stale díval na obrazovku. "Ale co Lloyd?" v tom měl Jay pravdu. " Pokud je na naší straně a jejich předstíra, tak není žádný problém" oznamil Zane. "A pokud není na naší straně, tak se o Lloyda postarám já" zavelel jsem a už jsme vymýšleli plán.

Lloyd:

Stáli jsme v chrámu. Vše jsme prohledali až na katakomby neboli podzemí. Já šel mírně osvětlenou cestou. Na konci té chodby něco moc zářilo. A ano byl to ten meč. Tak nádherný. Vzal jsem ho do ruky a všechny díky vysílačce přivolal zpět. Konečně jsme se vraceli z mise. Kterou jsme splnili, ale to nikdo neví, že ten meč si nechám, abych ho pak nemusel nějak sebrat někomu. To by se celý můj plán porušil.

Vítam vás u další kapitoly. Na další se můžete těšit v pátek. A ano další pátek zase budu dávat dvě kapitoly. Tak se mějte.

Boj (FF Ninjago) POZASTAVENOOù les histoires vivent. Découvrez maintenant