Správná cesta

36 2 0
                                    

Lloyd:

Potom co jsme tam skončili všichni uvězněni. Jsme si sedli a čekali. Ani Morro se nemohl dostat někam jinam. Fakt super.

Prochazel jsem se tady snad už hodinu do kola a přemýšlel. Bylo to prostě marný. "Aaaaa" zaklel jsem a kopl do kamene. Ten se odrazil id zdi a něčeho se dotkl. V tu ránu jsme všichni spadli dolů. "Aáaááaáa" křičeli jsme když jsme padali.

Dopadli jsme však do měkého. Znova to byla nějaká místnost. "Kdo je mistr?" zeptal se hrubší hlas. Zvedl jsem se a na nohy vytáhl i Morra. "Já..." odmlčel jsem se a rozhlížel se kolem. V tu ránu do místnosti vpadli asi strážní, chytli mne a táhly kamsi. "Já oůjdu s ním" křikl Morro, natož se mu dostalo jen zavření před nosem.

Posadili mne na židli, čelem asi tak šesti hlavním starším duchům. Došlo mi, že je to Vyšší řád. "Víte nechceme nějak optěžovat, ale udělat si z Ninjaga město duchů. To nic nevyřeší. Pokud vás mají všichni obyvatelé rezpektovat, tak musíte udělat něco jiného. Co potěší občany, aby vás přijali. My se zas pokusíme udat něco pro vás. Takže..." vysypal jsem to na ně všechno, aniž by se stačili zeptat. Čekal jsem na jejich odpověď. "Dobrá, ale nikdo nesmí nějak ohrožovat tuto zátoku. Je to náš domov. Jinak se Ninjagu pomstíme" zhrozili mi. Natož jsem doufal, že ta situace nenastane.

Nakonec otevřeli dveře i ostatním. Jen jak zahlédli Cole a Seleil, nasadili divný výraz, který jsem nedokazal nějak zařadit. Nelíbilo se mi to, ale musel jsem vše respektovat. "Ohhh slavní ninjové" řekl jeden z té rady. Všichni jsme znervózněli. "Máte jen jeden pokus a ať nás to překvapí. Mile. Tady váš mistr to vyřídil" jen jak to dořekl, hrnuli se na mne jejich nechápavé pohledy.

Když nás pustili a my vyšli ven, začali mne zasypávat otázkami. "Jak jsi to doho? Co musíme udělat. Co se stalo?" zhluboka jsem se nadechl a začal jim odpvídat. "Takžr je musíme mile překvapit. Dárek, že je bereme v dobrém. A oni zas nám. Tak aby všichni občané obou stran přijali ty druhé" dopověděl jsem. Všichni na mne koukali. Což znamenalo jen jedno. Souhlasili s tím.

Den se blížil ke konci a my chystali plán co a jak. Ale nic jsme nevymysleli. Proto jsme si šli lehnout do svých pokojů a já dal Seleil pokoj. Vše vysvětlil atd...

Celou noc se mi zdálo, že nemůžu usnout. Ale vlastně jsem usnul hned jak jsem si lehl.

Tak snad se líbí. Jsem na dovolené a málem bych zapomněla, že je pátek. Ale napsala jsem ji.

Taky mám nový účet. girl_of_blood

Tak se na něj, kdyžtak koukněte😘💞👍

Boj (FF Ninjago) POZASTAVENOWhere stories live. Discover now