Výprava

35 3 4
                                    

Lloyd:

Ráno jsem se vzbudil přesně, když vycházelo slunce. Velká žhavá oranžovo-žluto-červená koule na obzoru. Dnes jsme se totiž rozhodli, že půjdeme do křišťálové zátoky. Vše jsem si sbalil do baťohu a v normální ranní hodinu, jsem šel zbudit ostatní. Wu s mojí mámou tu budou zůstávat.

Vešel jsem do Colova pokoje. Překvapivě byl už vzhůru a připravený. "Kdy vyrážíme" zeptal se mne vesele. "Já nevím. Až se připraví a vzbudí ostatní" odpověděl jsem mu a s překvapeným obličejem i zavřel dveře.

Došel jsem k chodbě kde je Kai se Skoler a Jay s Nyou. Jenže oba dva měli zamčeno. Bušil jsem na dveře tak dlouho, dokud neotevřeli. Celý ospalí si začali skládat věci, dělat ranní higienu a oblékat se.

Konečně jsem zaťukal na dveře Zane a Puxel. Hned mi otevřeli. Přičemž mi Zane ohlásil dost špatnou zprávu. "Ale nemá, hlásili to" "Ale má, nikdy se nemílím" odporoval mi. "Fajn, teď to musíme říct ostatním" pohlédl jsem oknem ven. Morro byl již vzhůru a čekal na nás.

Třetí osoba:

Došli dolů, kde na ně čekal Lloyd se Zanem a Pixel. "Musíme vám něco zdělit" začal Lloyd, dost nervózně. "Dnes má pršet a padat kroupy, není to moc ideální" pokračoval Zane. "Ale vždyť to nehlásili a..." začali si ostatní stěžovat. "Ale má" ujistil je Zane. Lloyd z toho nebyl taky moc extra šťastný. Hlavně voda může zabít Morra a ostatní duchy.

Kai se zvedl a šel pro kafe. Byl jen rád, že nikam nemusí. Jenže Cole byl stále naštvaný. Tak tolik chtěl najít tu holku. Vnučku tý věštkyně. "Ale notak, vždyť to nebí pravda nebo je?" byl zoufalý.

Cole:

Byl jsem dost zoufalý a naštvaný. "Emm.... Já no totiž" začal Zane, když jsem se zamračil a silou udeřil do stolu, až se ten malý dřevěný stolek rozdvojil. "Jasně Cole. On si dělá jen legraci" řekla Pixal a dala Zaneovi pohlavek. "Vážně" přopojil se Lloyd. "Ano" sklopil hlavu.

Třetí osoba:

Už před polednem vyrazili na cestu. Šli přes známé i neznámé ulice Ninjaga. Morro je mírně vedl. Vysvětloval, proč je pro duchy a hlavně pro Vyšší řád důležitá křišťálová zátoka. "Totiž tam nikdy neprší. Voda tam je jen v jedné řece. Když se u ní utáboříme, jsme podstatně v bezpečí. Pro případ nám umožní obranu, tak jako Nya" dopověděl. Ostatní lehce kývli.

Už vyšli z města. Naposledy se za ním ohlédli a dál pokračovali v cestě. Sem tam vytáhl někdo meč a začal sekat cestu před nima, která byla k neprojetí. Někdy si všichni vytáhli meče a začali si prosekávat vlastní cestu. Dostali se tak blíž k zátoce než mysleli.

Další ne tady. V pátek jsem nevydala kapitolu, ale to je jedno. Aspoň ji vydám dnes v Sobotu. Nebudu se ani ptát zda se vám líbí, protože doufám, že ano 😅

Kolik tak přibližně chcete částí, když každá část bude mít 23 kapitol?

A) 8-12
B) 13-20
C) 21-30

No to by bylo asi všechno.

Boj (FF Ninjago) POZASTAVENOحيث تعيش القصص. اكتشف الآن