Ztráta

61 5 0
                                    

Lloyd:

Probral jsem se. Tak moc mi třeštila hlava. Celé tělo mne bolelo. Posadil jsem se na posteli a pomalu se rozhlížel po místnosti. Pak jsem tedy vyšel na palubu. Všichni se.dívali někam pryč a mne si ani nevšimli.

Chtěl jsem něco říct, ale rozmyslel jsem si to. „Nyo nevíš jak na tom je Lloyd?" zeptal se Kai. Nya pouze zakrývala hlavou v nesouhlasu. „Stále stejně. Aspoň myslím" všichni se koukali pod sebe. Takže dolů pod loď. „Já- až je dostanu tak- tak.." začal Cole. „Tak co? Nemáme proti nim šanci" řekl mu nazpět Jay.

Došel jsem k nim a opřel se o dřevěný plot. Vůbec si mne nevšimli. „A co když máme proti nim šanci?" zeptal jsem se. „Ja už mám asi slyším, vždyť tady Lloyd není, je v kajutě" rozčiloval se Kai.

„Tak to už mne máš za přelud?" zasmál jsem se. Konečně se pod8vali mým směr. Hned se všichni ke mně nahrnuli a objali. „Tak co navrhuješ?" zatím nevím. Něco ještě vymyslím" lhal jsem. Plán jsem již měl. Přidám se k otci. Nindžové to budou muset brát jako, že jsem k němu přešel. Přitom budu dělat jen tajného špeha. I tak by je mohli podezřívat. Proto jim to neřeknu.

Jen jsem odešel zpět do kajuty a koukal jak se přibližuje k mému domu.

Přistáli jsme a každý se rozešel do svého pokoje. Já místo odpočinku, vzal zbraně, nějakou technologii, náhradní oblečení a vše dál do tašky. Tu jsem si přehodil přes rameno a zamířil do garáže. Nastartoval motorku a odjel k vězení.

Kai:

Šel jsem za Lloydem, ale ve svém pokoji nebyl. Zahlédl jsem jak odjíždí pryč na své motorce. Kam jel? Hned jak jsem to všem oznámil mi začalo docházet, že má nějaký plán, nebo to je jen pouhá zrada. Ale to by od něj nedávalo smysl

Garmadon:

Myslím jsem, že Lloyd po tom boji změní názor, ale to jsem se pletl. Ani nejsem na sebe tak hrdý, že jsem mu tolik ublížil. Málem jsem ho i zabil. Chci ho na své straně a né mu jen potvrdit, že tu není vítaný. Posadil jsem se do křesla a přemýšlel

Lloyd:

Než jsem odjel, všiml jsem si Kaie. Takže mne asi viděl. Vítr vál dost prudce, takže jet do kopce bylo těžké. Nakonec jsem zastavil těsně před Kriptáriem. Vešel jsem dovnitř s taškou hozenou přes rameno.

Další kapitola je na světě. Jinak možná budou příští týden dvě kapitoly.

Boj (FF Ninjago) POZASTAVENOWhere stories live. Discover now