❂ 51 | Hayaller ve Gerçekler

2.5K 181 166
                                    

❂

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.


Dünyanın geldiği noktaya bakınca ne kadar insan olduğumuzu düşünüyorsun?

- Yenilmezler Üssü, New York | Aralık, 2015 -

Mavi gözleri bileğindeki eldivenlerde dolaşırken etrafında gezinen insanların yarı ayrıya farkındaydı Kate. Uyanalı bir saat olmuştu, bir şeyler yemeden önce Jemma başka bir tahlil yapmak için ondan yeniden kan almıştı. Bunun faydasız olduğunu içten içe biliyordu. Başına gelen bu olayı, vücudunu değiştiren bu enerjiden kurtulamayacağını, eskiye dönemeyeceğini hissediyordu.

Jemma ve Selene, üssün yarı hastane odasına çevrilmiş odaya girdiklerinde başını kaldırarak onlara baktı. Odadaki hemşire son kontrollerini yaparak dışarı çıkarken Jemma, hemen yanında duran Selene'e küçük bir bakış attı. Elinde tuttuğu tabletteki tahlil sonuçlarını uzun uzun incelemişlerdi ve sonuç belliydi; Kate'in uğradığı mutasyon geri alınamazdı.

"Üzgünüm," diye mırıldandı Selene, yatağın yanındaki sandalyeye doğru sakin adımlarla ilerledi. "Geri alınamıyor."

Kate, beklediği haberin dile gelmesiyle ellerini kısa sarı saçlarının arasına attı. "Bunun nasıl olduğunu anlamıyorum, hesaplamaları defalarca kez kontrol etmiştim."

Selene, Jemma'ya küçük bir bakış atarak sandalyeye oturdu. "Ben de doğru yaptığını düşünüyorum çünkü yapılan yanlış hesaplama çok bariz duruyordu. Deneyi yaparken yanında kim vardı?"

Kate kaşlarını çatarak ona baktı. "Bay Jones ve Profesör Primo."

"İkisi de kaçanlar listesinde," diye mırıldandı Jemma.

Kate kaşlarını daha çok çatarak onlara baktı. "Bir dakika, anlamadım. Kaçanlar mı?"

"Şöyle ki," dedikten sonra Selene yapacağı uzun konuşma için derin bir nefes aldı. "Çalıştığın yer temiz enerji üretimi adı altında yasa dışı gelişmiş teknolojili silahlar yapıyordu. Patronun Matthew Jones ve yürüttüğünüz çalışmanın başındaki profesör HYDRA için çalışıyorlardı. Patlama olduktan ve işler ters gittikten sonra kaçtılar, onlardan iz bulamadık."

Kate'in gözleri kocaman açılırken Selene ona duyduklarını sindirmesi için bir boşluk bıraktıktan sonra devam etti. "Kayıtlara göre hesaplamalar doğruydu ve sen deneye başlamadan beş dakika önce değiştirilmiş ki bunu yapan büyük ihtimal profesördü. Yani bu bir kaza değildi, bir test yaptılar ve işler düşündükleri gibi gitmedi."

Kate, iki elini birden ağzına kapatırken dudakları aralandı. Kocaman açılmış gözleri iki kadının üzerinde dolaşıyordu. Göğsü aldığı derin nefeslerle yükselirken odanın içi onun kalp atışının hızlanan sesiyle doldu. Jemma'nın gözleri endişeyle vücut değerlerinin olduğu ekrana dönerken Selene yerinden kalkarak Kate'in omzunu tuttu.

PANDORA ║ StarkOnde as histórias ganham vida. Descobre agora